Şimdi Ara

Özgür Özel 2. Kk olacak (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
1
Favori
6.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Türkiye yeni bir sayfa açıyor. Ben bu sürece normalleşme adını veriyorum. Türkiye'nin sorunlarının çözülmesinde bu süreç çok olumlu etki edecektir."

"Uzun yıllardır Türkiye siyasetinde kutuplaşmalar vardı. Aynı evin içinde birbirinin yüzüne bakmayan insanlar vardı. Şimdi ise bu yeni süreci bir gazeteci olarak ben heyecanla takip ediyorum."

"Sandıkda 1 oy kazanmakla zafer kazanılmıyor. Herkesin kazandığı bir iklim oluşturulmalı. Dünyada siyaset arenasında krizlere tanık oluyoruz ancak Türkiye'deki bu yeni siyasi iklim daha umut verici."

"Özgür Özel, Cumhurbaşkanını en iyi şekilde, CHP'ye yakışır üslupta misafir etti. Özel bu hareketi çok şıktı."

Özgür Özel 2. Kk olacak

• - Muhalif gazeteci Nevşin Mengü:

“Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek ve birlikte yemek yiyecekler. Görüşme talebi İmamoğlu'ndan gelmiş ve CHP PM üyesi Deniz Demir'e 'Kılıçdaroğlu bizim partimizin başımızın tacı, kendisiyle görüşmek istiyorum' diyerek iletmiş. Demir görüşme talebini Kılıçdaoğlu'na söylemiş ve Kılıçdaroğlu'da bu görüşmeyi kabul etmiş. İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki buzlar eriyecek gibi..”

https://x.com/i/status/1800550236219416916

• - AKP parti sözcüsü Ömer Çelik:

"Cumhurbaşkanı ile CHP lideri Özel arasındaki görüşme gayet olumlu geçti. İleride ihityaç görülürse görüşmeler devam edebilir. Önemli olan rekabeti husumete çevirmemektir. Tablo kalıcı kazanımlara dönüşmeli."

"CHP ziyaretimizde ülkemizin çeşitli yerlerdinden getirilen zeytinyağı ve çifte kavrulmuş lokum hediye edildi."

"Ekonomi ve yeni anayasa çalışmaları gündeme geldi."

“Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’nin gelecek nesillere borcu olan ve yeni anayasaya kavuşmak sürecini siyasetin gündelik polemikleri içinde değil Türkiye’nin geleceğini gözeten bir sorumluluk ve perspektifle ele alınması gerektiğini ifade etti.”

"Diyalog ortamının sürmesi ve popilist söylemlerden uzak durarak bu sürecin ilerletilmesinin öneminede değinildi."

"Görüşmede ekonomi konuları konuşuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sayın Özel'e istenildiği zaman ekonomi bakanımızın kendilerine birifing verebileceğini iletti."

"Ekonomide daha realist zeminde görüşlerin sürdürülmesi ve popülist vaadlerden kaçınılarak ilerletilmeside konuşuldu."

"Gazze konusunda ortak duyarlılık göstermek ve Filistin devletinin tanınması konusunda sayın Özel'in Avrupa sosyalist enternasyonel başkan yardımcısı olmasından ötürü kendisine yakın partilerle bu konuda görüşmesi son derece önemli olduğuda belirtildi. Sayın Özel'in o zeminlerde Türkiye'nin tezlerini dile getirmek bakımından önemli bir zemin olduğunu belirtmişlerdir."

"Hangi partiden olursa olsun millete hizmet eden belediyelere destek verileceği Özel'e bir kez daha belirtildi. Ancak Terörle iltisaklı belediye başkanlıklarına dönük olarak kayyum atanmasıyla ilgili bu konuyla ilgili tutumuz nettir. Birisi, milletten aldığı yetkiyi terör örgütüne destek vermek şeklinde kullanıyorsa ya da kendi belediyesinin terör örgütü tarafından atanmış bir komiser tarafından yönetilmesine kapı açıyorsa buna kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Kayyumlar konusunda toptancı bir yaklaşım içinde değiliz."

"KKTC'nin kuruluş yıldönümü için Sayın Özel'e Erdoğan ile birlikte katılma teklifi edildi. CHP ve diğer partilerle güçlü şekilde beraberlik gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Kendileri katılma konusunda bir karar verecek."

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öldürülen eski ülkü ocakları başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile CHP ziyaretinden sonra görüştü."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 11 Haziran 2024; 19:8:22 >

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

aynen katılıyorum

• - CHP parti sözcüsü Deniz Yücel, Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu;

"Erdoğan-Özel ülkedeki sorunlara ilişkin bir çok konuyu birbiriyle paylaştılar. İktidar ve muhalefet olarak diyalog kanalı açılmıştır. Diyalog ortamının sürmesi memnuniyet verici ve bu olumlu havanın heba edilmemesi gerekiyor."

"CHP olarak sorunları realist bir şekilde dile getirdik. Açılan diyalog kanalı bizi ilkelerimizden vazgeçirmez."

"Bugün ülkemizde ekonomik buhranın sonlandırılması, adaletin yeniden tesis edilmesi, hukukun üstünlüğün egemen olması, temel hak ve özgürlüklerin önündeki engellerin kaldırılması ilk olarak gündeme gelmesi gereken konulardır."

"Genel başkanımız Özel, asgari ücret ve emekli maaşlarının artırılması önerisinde bulundu. Atanmayan öğretmenler, staj mağdurları ve kademeli emeklilik gibi konularıda gündeme getirdi."

"Gezi davası ve kayyum konularıda yapılan toplantıda konuşuldu. Kayyumların anayasaya uygun olmadığı tekrar belirtildi."

"Anayasa değişikliği Cumhurbaşkanı tarafından gündeme getirildi. Yeni anayasa için önce mevcut anayasaya uyum şart. Bu noktada masaya oturan ilk onlar olmalı ve mevcut anayasa gerekliliklerini uygulamalılar. Türkiye’nin yararına olacak her konuda birlikte çalışmaya hazırız."

"Önümüzde somut olarak alınan sonuç, hapisteki generallerin serbest bırakılması oldu."

"AKP sözcüsü Çelik'in dediği gibi sorunlara yönelik çalışmalarda partimizin ilgili gölge bakanları ile istişareler meclis içinde yapılacak."

"KKTC'nin kuruluş yıldönümü için Erdoğan'ın birlikte kutlamalara katılma teklifi ayrı bir değer taşımaktadır. Bu konuda gerekli planlamaları yapacağız."

Özgür Özel 2. Kk olacak

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Konu başlığını açan arkadaşın niyetinden şüphem yok ama burada konuyu deştikçe deşen iflah olmaz bir aktrol var, ki bu trolün başka konularda da cahilce atıp tuttuğu rezil olduğu ama sanki rezil olan kendisi değilmiş gibi foruma yazmaya devam etmişliği var.

Sıkıntı şu ki bunlar zaten trol oldukları için utanmaları sıkılmaları yok. Mesela yerel seçim konusu açarlar, 1 sene boyunca günde 20 defa konularına yorum atarlar, hatta yeri gelir sabahın 4’ünde bile yorum yazarlar, gel gör ki destekledikleri çapsızlar fark yiyip rezil olunca sabahın 4ünde yazdıkları konuya dahi uğramadan forumdan tüyerler. Bunlar morarmaz arkadaş. Bir insan niye morarır, çünkü utanması vardır. Trolün böyle bir derdi yok çünkü işi bu

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Vallahi 2 fotoğraftaki detaylara bakınca kanım donuyor ya. Titriyorum, üşüyorum resmen. Özgür Özel KK’nun koltuğunu bile değiştirmemiş ya. Yahu bu adam kesin başımıza ikinci KK olacak ya vah bize vahlar bize

• 19 yaşındaki ergenler basmış burayı yine :)

video oyunlarından ilham alıp milletin başına atom bombası atılmasını önerecek kadar cahil adamlar düne kadar KK güzellemeleri yapıp 6lı masa tiyatrosunu milletede pazarlıyordu..

Özgür Özel için tek laf edemeyenler, ve hatta şeyh saide vatan haini dahi diyemeyenler kalkmış ahkam kesiyor burada..yersen...

Gerçekleri konuşunca nasılda rahatsız olunuyor bunuda görüyoruz..4 yıl önce KK için "aday olacak, kanmayın" dediğimdede trol ilan edilmiştik, ne oldu?

şimdiden muhalif olan çanakçı gazetecilerin nasılda Özel'e kaydınığını ve pohpohladığını görüyoruz, göremeyende zaten manüplasyon peşindedir, onuda aklı olan yemez zaten...Ben ise hiç yemem, benim için yukardaki çakma muhalif trollerle uğraşmak bir keyif aracı sadece :)

• - CHP lideri Özgür Özel:

"Belli ki Cumhur İttifakı içinde sorunlar var. Devlet Bahçeli bulunduğu yerden rahatsızsa, memnun değilse bizim ittifakımıza katılabilir. Kimse bize ittifak önermesin, bizim ittifakımızın adı Türkiye İttifakı. Türkiye'deki sorunları ya çözsünler ya da bıraksınlar, biz çözeriz."

Özgür Özel 2. Kk olacak

"Asgari ücretlerde ay sonuna kadar iyileştirme olmassa 'Geçinemiyoruz' mitingi yapacağız. Asgari ücret konusunda da maaşı alan geçinemiyor maaşı verende çok zorlanıyor. Böyle bir durumda var."

“AKP'ye ekonomide yardım edecekler diye konuşmalar vardı, bunu yalanladık. Bizim 22 yıllık enkazı kaldırmak için hiç sorumluluğumuz olmayan bir yükün altına girmek gibi bir niyetimiz yok.”

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacakx (formerly twitter)
    Solcu Gazete (@solcugazete) on X
    https://x.com/solcugazete/status/1801599500005278074

"Selahattin Demirtaş'ı uygun bir zamanda ziyaret edeceğim. Onu doğru bir zaman, doğru bir zeminde yapmak istiyorum. Çok faydalı bir ziyaret olarak, sembolik değil de adeta bir çalışma toplantısı olarak Sayın Demirtaş’la bunu yapmak istiyorum."

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde başlattığımız dünya tarihinin en uzun soluklu sivil eylemi Adalet Yürüyüşü 7 yaşında. 86 milyon yurttaşımız için adaleti sağlayana, haksızlıkları sonlandırana kadar o mücadelemiz sürecek, o yürüyüşümüz devam edecek.."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel (@eczozgurozel) on X
    https://x.com/eczozgurozel/status/1801913192815223141

• Ilımlı mesajları birbiri ardına paylaşanlara bakmayın. Biz bu filmi Kılıçdaroğlu ilk seçildiği zamanlarda da gördük övgüler düzülüyordu.
    Birkaç aya kalmaz başlarlar bam güm dalmaya.
    Bizim siyaset kavga üstüne kuruludur,aksi eşyanın tabiatına aykırıdır.

Erken seçim fısıltıları biraz daha gür çıkmaya başlasın siz o zaman görün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - CHP lideri Özgür Özel ile bir vatandaş bayram namazı çıkışında tartıştı:

"Beni dinle, beni dinle.. Ben 119 ülkeye Filistin'in tanınması için mektup yazdım. İspanya, Filistin'i tanıdıysa benim sayemde tanıdı.. Bayram bayram ne konuştuğunu bil..."

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/1802299288321397022
  • Malum partinin derin devleti şantaj ve tehditi iyi uyguluyor.

Özgür'den umudum vardı ama geldiği dakika batırdı. Artık ne konuştular, ne sundular bilemeyiz.

Yerel seçimleri değerlendiremedi CHP, önümüzde ki ilk seçimde CHP'de tepetaklak olur, %20 altına düşer. Ama fark etmez zaten AKP ile ortaklar artık.

• bu konu ya saçma ya da art niyetlilerin mtitng alanıdır. yerel seçimlerden önce anti chp "uzmanı" darth vader benzer işleri bolca yaptı. sonuç; şrakk diye millet tokadı çarptı. ampulü 2. parti yaptı.ikincilik artık ampulün normali olacaktır. millet biraz daha bunalırsa, ampul üçüncülüğü zorlar. pembe hayaller satarak milleti kandıramıyorlar artık. din, vatan vb. diyerek de kandırılıcak kitlenin sayısı anbean düşmekte.

hülasa, darth vader yine halkın tokadını hissedecek.. karanlık taraftan kaçacak yavaş yavaş dart vader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 17 Haziran 2024; 17:28:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyaset bölümü bile asosyal çoluk çocuk dolmuş, forum yönetimi de uyuyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.