rambo; sen önce şeyh said vatan hainimi değilmi onu söylede bilelim! sen said kadar vatansever bir çakma muhalifsin ama yemeyiz yani..Laf kalabalığı yapma burada. al bugün Özel için ne denmiş; gerçi sen bunları paylaşmassın işine gelmez çünkü..6lı masa zamanında ölesiye nasıl 6lı masayı savunduğunuda biliyoruz biz.. Yerel seçimlerle genel seçimlerin havasını bir tutup ele geçirilen yerel seçim avantajını bir skor çekişmesi içinde holiganca tavırda yapman senin acizliğin. Adam atı almış üsküdarı geçmiş geçen yıl ve bununda suçlusu senin gibiler..ne konuşuyorsun? yerel seçimler sonrasıda muhalefetin elde ettiği avantajı CHP çokmu iyi kullanıyor şuan? eleştirilen kısım bu ama senin çakma muhalif kimliğinde buralarda manüplasyon kasman hem gülünç hemde trajikomik..şeyh saide vatan haini diyemeyen adama bunları söylüyoruz işte bu forumda.. - CHP eski milletvekili Gürsel Tekin, Özel'in sonraki seçimlerde aday olacağını söyledi ve DP milletvekili Cemal Enginyurt'da buna destek verdi; "Gürsel Tekin: Özgür Özel, Cumhurbaşkanı adayıdır. Partinin kurumsal kimliğini temsil eden birisinin aday olması kadar doğal bir şey yok. " "DP milletvekili Cemal Enginyurt: Tabi, ne güzel söylediniz." "Spiker Ece Üner: Aslında 'bunu demiştim' demek istemem ama Özel'in aday olacağını söylemiştim." < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 17 Haziran 2024; 22:45:58 > |
Özgür Özel 2. Kk olacak (11. sayfa)
-
-
- CHP lideri Özel, katıldığı bir programda muhalif gazeteci Yılmaz Özdil'in "Erdoğan'la görüşme bir hata. Özel erken seçim istemiyor, Akp’nin toparlanmasına fırsat tanıyor" sözlerine sert cevap verdi. Özdil ise kendi hesabından Özel'e adeta savaş açtı;
Özgür Özel:
“Bu, ‘hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet..47 yıldır ilk kez birinci parti olmamızın sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuştur.”
"MHP'ye tek şartımız var, buna hazırsa ittifakımıza gelebilir."
“Ekrem İmamoğlu, CHP'de değişim olmazsa İstanbul'da aday olmam dedi. Manisa'da 3 saat boyunca düşündüm. Köprüden atlamak gibi bir iş. Eşim Didem salona girince ürktü karanlıkta oturuyorum. 3 saat sonra genel başkan olmaya karar verdim. Değişim süreci böyle başladı.”
Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil;
"Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için, “ Akp’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor” dediğim için bana saldıran, Buket Aydın’ın lideri, namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi özgür özel; sana bu iftiranı yedireceğim..."
-
Her savaşı her olayı içindeymiş gibi anlatan eleman acaba bu konuya niye merak saldı. Süper zeka beyniyle parti içi çatışma çıkarma gibi büyük projesi mi var?
Yabancı dil bilmeden yurtdışı haberler servisi çalışan bu arkadaş birden chp sevdalısı olmuş Adam her olayın, her savaşın konusunu açar dil bilmeden tercüme eder sürekli mesaj atar ve çaktırmadan siyaset yapmaya çalışır onu da beceremez. Bu kadar işsizini görmemiştim. Forumda yazarak kariyer yapacağını sanıyor olmalı.
-
Yozdil yıllarca karşı tarafın içimizdeki trolüdür. Uğur Dündar ile dahi kapışmış, tüm muhalefet ile kavga etmiş bir şahıstır.
Öö ile kapışmasına zerre şaşırmadım. Bu böyle bir şahıstır.
Ben de hiç şans vermiyordum ama adam 40 yıl sonra CHP 'yi sandıktan birinci parti çıkardıysa dandun girmeden oturup bir düşünürsün
Yozdil kendine o kadar güveniyorsa aktif siyasete atılsın ,yok maça yemiyorsa Atatürk kitapları basıp para kazanmaya devam etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 20 Haziran 2024; 13:12:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AKP sonrasına AKP tarafından hazırlanıyor gibi
-
Hayata hiçbir hedefi olmayan, "öylesine" taraf tutup herkese çakma muhaliflik yapan, ona buna salça olup boş bilirkişi gibi davranıp kirlilik yaratan adam hala konuşuyor buralarda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 20 Haziran 2024; 14:21:36 > -
Vatan bölündü delik deşik oldu hala bu millet özelin 4 sene akpyi yalamasını bekliyor.
-
- Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil'den CHP lideri Özgür Özel’in kendisine söylediği sözler sonrası sert açıklamalarda bulundu:
• Birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemiyor, partide hiçbir karşılığı yok. CHP tarihinin en çapsız genel başkanı..
• Kılıçdaroğlu tarafından partiye monte edildi. AKP medyası neden bir CHP’liyi parlatır?
• Seçim başarısı belediye başkanlarınındır.
• Atatürk’ün partisini ‘Cumhuriyet Ak Partisi’ yapmana izin vermeyeceğiz Özgür Özel. Hemen telefona sarıl, AKP medyasını ve AKP trollerini ara. Seni savunmak için hazır olsunlar.
• Delikanlı ol 3 saniye… Özgür Özel açık açık iftira atıyor. CHP’ye ağır hakaretler ettiğimi söylüyor. Beni tanıyanlar bilir, 42 yıldır CHP'liyim, ailem kuvai milliyeci..Ben Özgür Özel’den çok eski CHP’liyim. Ben CHP’yi savunduğum için hapis cezası aldım, milyonlarca liralık para cezası aldım.
• Doğma büyüme CHP'li Muharrem İnce'yi sahte videolarla linç edilmesine sessiz kalan ekip bu değişimciler değil mi?
• Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı ilan edildiğinde en önde mutluluktan gözyaşı döken Özgür Özel değil miydi? Davutoğlu ve Babacan'ın partilerini CHP seçmenlerinin oylarıyla meclise sokan bu değişimcil ekip değilmiydi? İtirazmı ettiler? Böyle fırıldak olabilirmi?
• Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olmasın da Özgür Özel aday olsun diye AKP medyası Özel'i parlatıyor.
- Muhalif gazeteci İsmail Saymaz, CHP lideri Özel'in gazeteci Yılmaz Özdil'i hedef göstermesini eleştirerek Özdil'e destek verdi;
"CHP’liler, hata ediyorsunuz. AK Parti 22 yıldır iktidarda ise bunun sorumlusu Yılmaz Özdil ve gazeteciler değil, CHP’dir. Bugün eleştiriye tahammül edemeyerek, Yılmaz Özdil gibi, elinde YouTube kanalından başka platformu olmayan muhalif bir gazeteciyi hedef almak size yakışmıyor."
- Milliyet gazetesi yazarı Özay Şendir'in iddiasına göre İBB başkanı İmamoğlu'nun CHP eski lideri Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşme sonrasında Kılıçdaroğlu'nun Özel'i devirerek CHP Genel Başkanlığına tekrar gelmesi için destek vereceğini ve Kılıçdaroğlu'nun da hazırlıklara başladığını iddia etti.
-
- CHP lideri Özgür Özel:
"Erken seçim istemiyoruz.."
-
Özgür özel kılıçdaroğlundan bile daha ezik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖÖ ve KK taraftarları mecbursunuz oy vermeye,mecbursunuz!!! diye diye bu herifleri başımıza bela etti.Eİ de başımıza Tayyip 2.0 olacak.Insanlar değişmedikçe yönetici profilleri değişmez
fatihçik, yine zırvalıklarla milletin aklını çelip, canı gibi aşık olduğu ampulü iktidarda tutmaya çalışmakta. insan üzülüyor, başka bir insanın bu kadar düşmüş hale gelmesine..
Kemal bey bir defa tipik bir memur profili. Özgür bey ise eczacı yani esnaf ve mesleğe ilk başladığı yıllardan beri yöneticilik yapmış.konuşmasını iyi biliyor biri. özgür özel winner,kemal bey ise klasik loser .
-
Adam halen daha yapilmasi gereken Suriyeyi guvenli bir bolge haline getirilip Suriyelileri oraya gondermek. Suriyede savas olmadigindan bile haberi yok. Suriyeyi Avrupa birligi ve Birlesmis milletlerin yardimiyla tekrardan yasanabilir yer yapmak gerekiyormus. Neyse simdi yine bizi aktrol ilan edenler cikar. Bi ara kilicdaroglunu begenmeyenleri aktrol ilan ediyordular.
Haa bir de bu ozgur ozel vakti zamaninda parti icinde kemal kilicdaroglunun adayligini destekleyenler arasindaydi. Ve bunun yaninda halen daha seloya selam hdp ile is birligi cart curt devam ediyor. Ysni kilicdaroglundan bu yana degisen cok da birsey olmadi. Lilicdaroglu son zamanlarda secimden once millet acliktan kivranirken kendisi dersimle bilmem neyle helallesecegiz falan diyordu. Secim samani da muhtarlara ozel kalem muduru atayacagiz diyordu.
https://www.afyonturkeligazetesi.comCHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Sığınmacı Açıklaması: Kesin Çözüm Suriye'de Barışın Sağlanması...https://www.afyonturkeligazetesi.com/404.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 22 Haziran 2024; 22:52:15 >
-
yeter be. içine sokulduğumuz ekonomik krizin de, yoksullaşmanın da, bir taraf dünyada cenneti yaşarken, çoğunluğun cehennem şartlarında olmasının da sebebi ülkeyi yöneten siyasi partiler , ve onları şartsız şurtsuz destekleyenlerdir.
suçu başka yerlerde aramaya kalkmak şuursuzluk, veya art niyetli olmaktan başka bir şey değildir. bu kadar net bir şeyi, sağa sola büküp, başkalarını suçlu göstermeye kalkanlar, cambaza bak ayağı ile artık milleti kandıramıyorsunuz. iktidar erken bir seçimden öyle bir korkuyor ki, lafını bile edemiyor. muhalefetin ise erken bir seçime gitmeye sayısı yetmiyor. saçma sapan şeyler yazarak amaçladığınız garabetleri alın ve uzağa gidip oynayın.
seçimi millet isteyecek. iktidar mecbur kalacak. yolu budur.
yılmaz özdil'i kaale alan var mı? gazeteci bile diyemiyorum ben kendisine.
-
Yılmaz özdil bugüne kadar ne söylediyse gerici solcular tepki gösterdi ama her seferinde özdil haklı çıktı ama gerici solcular asla hata yaptığını kabul etmedi.
Ak parti sovse en kral gazeteci olur dime
hem iktidar şakşaklıyor, hem cehaletten kokuyor. bari iki kitap okusaydın da, ağzından döke saça savurduğun kavramların anlamını öğrenseydin.
neyse, seçimden sonra toz olacaklar. ciddiye almaya gerek yok.
- CHP lideri Özgür Özel'e karşı harekete geçtiği iddia edilen Kılıçdaroğlu ile görüşme yapacağı söylenen İBB başkanı İmamoğlu, söylentileri doğruladı ve Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceğini açıkladı;
"Ben, önceki dönem Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu'nu Kurban Bayramı'nda kendisini arayarak bayramlaştık. Bayramlaştığımız esnada da 'ankara'ya da geliyorum, bu esnada da olabilirse bir yemekte sohbet etmeyi arzu ederim' dedim kendisine. O da 'Memnuniyetle' dedi. Ama şu tarih, bu tarih yok. Bu haftada olabilir, haftayada olabilir."
"Bunun farklı şekillerde basına yansıması, hatta tarihinin, gündeminin, içeriğinin aktarılması ya da birilerinin bunu bir şekilde farklı anlamlara çekilerek yazılmasını hayretle izliyorum. Benim tek arzum var; önceki dönem genel başkanımızla aramızdaki münasebetin yanlış anlaşılmalardan uzak, samimi bir ilişkide yürüdüğünü ve bunu da bir yemek yiyerek gayet samimi bir ortamda toparlama girişimiydi."
"Bu görüşme bir dost muhabbeti, bu kadar merak edilmesini garipsiyorum, basına bu şekilde lanse edenlerede şaşıyorum. Bu tür kurulan diyaloglar ve perdelemeler parti içindeki muhabbetlerin kötü şekilde deşifre edilerek kamuoyuna yansıltılmasına sebeb oluyor, yazık ediyorlar kendilerine. Ben CHP içinde yaşadığım ilişkileri hiçbir zaman deşifre etmedim. Kılıçdaroğlu ile yapacağımız toplantıyı sizlere haber vermeden yaparız."
"Gazeteci Fatih Altaylı'nın benim ile alakalı söyledikleri kendi şahsi fikirleridir. Benden ziyade Kılıçdaroğlu'na bu soruları sorması yerinde olacaktır."
- Muhalif gazeteci Fatih Altaylı;
"Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı yapanlar, İmamoğlu'na saldırı üstüne saldırı yapıyordu. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu düşmandı..Hatırlayın, Kılıçdaroğlu geçmişte İmamoğlu için 'O tehlikeli biri' demişti. Bunlar Özgür Özel'e karşı nasıl birleşsinler? Saçma sapan bir yere gidiyor bu işler..Memleketi ahmaklara bırakmamak lazım.."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X