Şimdi Ara

Özgür Özel 2. Kk olacak (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
1
Favori
6.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eylül ayında yapılması planlanan tüzük kurultayında CHP lideri Özgür Özel’in AKP’ye yaklaştığını düşünen ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın olduğu bilinen ve öncülüğünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yaptığı bir grup, gölge genel merkez açtığı iddia edildi. Grubun Özgür Özel’in yumuşama politikası ile ters düştüğü için böyle bir adım attığı ve Partinin ileri gelen isimlerinden Bülent Kuşoğlu ile Gürsel Erol’un da söz konusu oluşumun içerisinde yer aldığıda söyleniyor.

Yeni iddialar arasında Kılıçdaroğlu'nun CHP’li 62 milletvekili ve 7 büyükşehir belediye başkanını kendisinin terkardan CHP başkanlığına aday göstermesi için anlaştı. Bu gelişmeler sonrasında tüm gözler eylül ayındaki tüzük kurultayına çevrildi.

CHP lideri Özgür Özel ile bu gelişmeler yaşanırken erken seçim konusunda yeni bir açıklama yaptı;

"Biz erken seçimden yanayız. Ben gün sayıyorum, sabırsızlanıyorum, duramıyorum iktidar olmak için ama iktidarın erken seçim yapma yetkisi elinde, kaçıyor. Bu talebi iktidara doğru yöneltmek lazım."

• - Sinema oyuncusu Şahan Gökbakar, CHP lideri Özgür Özel'i hedef aldı;

“Ana muhalefet olduğunuz Türkiye'de, iktidar keyfi bir şekilde İnstagramı kapatıyor ve siz ayaküstü bir iki kelam edip hayatınıza devam ediyorsunuz... Bu mu hayal ettiğiniz normalleşen Türkiye? Adınız Özgür halbuki...”

• - CHP lideri Özgür Özel:

“CHP’nin devletçilik okunun yarısını yeşile, yarısını mora boyayacağız. Eşit temsili bu partiye de bu ülkeye de biz getireceğiz.”

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacakx (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1820375039687934151
  • Muhalefet yoktur atanmış muhalefet vardır siz bunu 23 senedir bir türlü idrak edememişsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - CHP lideri Özgür Özel:

"Sağ yanımda Mansur Yavaş, sol yanımda Ekrem İmamoğlu olduktan sonra bu takımı kimse yenemez."

Özgür Özel 2. Kk olacak
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

2 günlük konulara bakacağına akpne bak. Mesela rte ders aldı, artık muhalif belediyelerle ortak çalışacak, yoksa tepki gösteririz falan diyordun. Tepki gösterme şeklin akpye tam destek vermeye, muhalefete laf atmaya devam mı?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

sen bence bakış açını bir değiştir, akp benimmi? ne martaval okuyorsun? her eleştiren akplimi oluyor?

tayyibin ne dediğinden banane..

bir fırtına geliyor farkında değilsiniz, kediyle köpkele kafayı sıyırdınız..Hoş bakan edende yok doğru dürüst belediyelerde. Yukarda filler tepişirken aşşağıda karıncalar eziliyor. Muhalefet çokmu iyi şuan? eleştirilemezmi? nerede ana muhalefet başkanı peki? gündem kaynarken nerede ne yapıyor hiç sorguluyormusun? eleştirilemezmi muhalefet?

eee böyle muhalefetede böyle hükümet yakışıyor işte..kaynatın kaynatın durun şimdi..yada akşam vakti hava kararmadan ışık açma-kapama eylemi yapın..Herkes hak ettiği gibi yönetilir diyoruz ya, işte sende bir buna bir örneksin bu ülkede...

Akpli değilim kısmını geç önce. Tayyibin dediğinden değil, senin dediklerinden bahsediyorum ama işine gelmiyor herhalde. Görüldüğü gibi senin için varsa yoksa muhalefete laf atmak. Millete karşı akpyi savunurken arkanda duramayacağın şeyler dediğini o zaman da söylemiştim sana.

Akpyi sadece bana karşı değil, forumda herkese karşı savunuyordun. O gelen fırtınanın sorumlularından biri de sensin.

senin yapmaya cesaret edemediğini yapıyorum ben işte..çakma muhalifliği geçin artık, yemez kimse bu lafları..

Ben 15 yıldır oy bile kullanmıyorum, hiçbirşeyden mesulde değilim. Bir konuda doğru düşündüğüm bir şey varsa ve bunu akp yada chp savunuyorsa beni akp li yada chp li yapmaz. yani gelen fırtına benim fırtınam değil, öyle olsaydı Türkiye'de parti kalmazdı.

muhalefetin yanlışlarını eleştirmeden olgun muhalif olunmaz, bir kere bunu öğren sen. Aday kavgaları içinde atılan adımları eleştirmek suç oluyor öylemi? 31 mart seçimlerinde alınan büyük avantajı ve havayı Özel eritti gitti..şimdi bu eleştirilmeyecekmi? Adam tıpkı KK gibi adaylığını meşrulaştırmak için adım atıyor..

vakti zamanında senin yüzüne karşıdasöyledim; 6lı masa bir tiyatro, KK adaylığını ilan edecek diye..Ne oldu sonuç? onca laf ettin bana, ne akpliliğimiz kaldı ne badem bıyıklılığımız..sizin yüzünüzden 2023 seçimleri kaybedildi ve aslında bunu hazmedemiyorsunuz. O kadar söyledik 6lı masa tiyatrosuna bilet almayın prim vermeyin diye..şimdi benzeri tiyatro kurgulanıyor ve buna tek laf ettiğiniz yok..işiniz gücünüz çakma muhalefetlik yapmak. Aman muhalefete laf söylenmesin aman eleştirilmesin kafasındasınız..Eylül ayındaki tüzük kurulunda yaşanacaklardanda sizler sorumlu olacaksınız. Sonra o gelmesin yok o yapmasın etmesin demeyin..kedi köpek işlerinde koşturup durun..çok güzel uyuttular sizi farkında değilsiniz..

Bak sana çok basit sordum. Rte ders aldı, milletle düzgün çalışacak falan diye bana karşı o kadar savunurken muhalif mi oluyordun? Ya da şimdi öyle olmadığını söyleyince bana karşı gene akp yerine muhalefete laf ederken?

Sen tüm suçlu muhalefet gibi yazıp dur ama "akpli değilim" demek, akpyi eleştirenlere "çakma muhalif" demek artık çok eskidi. Sana göre ona buna yasak gelirken, vergi üzerine vergi gelirken, insanlar salak yerine koyarken susup muhalefete laf atmak gerek.

Sana rtenin ders falan almadığını, her şeyin aynı şekilde devam edeceğini söylediğimde ısrarla aksini söyleyip, millet tepki verir demiştin. Şu anda bırak o tepkiyi vermeyi, bunu söyledim diye bana laf atıyorsun. Burada doğru olan şey rtenin ders almadığı ve senin ona laf etmediğin gerçeği.

Şu dönemde böyle bir sokak hayvanları yasasını çıkarmanın asıl amacı millete yeni bir gündem vermekti. Bu yasayı çıkartan sandığın gibi muhalefet değil.

tayyip siyasette bunu hep yaptı. şuanki iç siyaset lügatı geçmişe göre daha olumlu ancak hedef manasında değişen bir şeyi varmı? yok. tayyip 2023 seçimlerini eyt ile kazandı 2024 seçimlerinide asgariye ve emekliye zam vermemekle kaybetti..Burası Türkiye, unuttuğun şey bu..

6lı masayı ben kurmuştum zamanında evet, tüm suç benim..Tam destek vermem lazım KK'ya dimi...Çakma muhalif diyincede inciniyorsunuz..yasaklar gelirken, vergiler binerken o eleştirilmesi bile günah olan muhalif liderlerin nerde pekei, ne yapıyor? hala rte diyorsun bana...

Bak kendileri hayat pahalılığını ve emeklinin sorunlarını değerlendiriyorlar, sen cevap vermeden ben söyleyeyim dedim..Sen sokak köpekleri konusunu gündem değiştirme diyorsunda bunların yaptığıda pek farklı değil..Sanki Türkiye'de her şey güzel her şey yolunda, bari şanzalizede plaj voleybolu izleyelim demişler..Ondan sonrada yok tasarruf muhabbetleri yok şu yok bu laflarını dilinize dolarsınız..Sırf 2 gün için İBB'nin PR reklamı uğruna 600 bin euro ile kiralanan saraya tek lafınız olmaz ama..Sonrada su faturalarına zam gelince rte yüzünden dersiniz..Muhalefette bir eksik gedik varsa tek sebeb rte ama herkes sütten çıkmış ak kaşık..yersen....

Özgür Özel 2. Kk olacak

Bunu o zaman bana söyleyecektin, aksini söylemek yerine. O zaman "haklısın, rte ders almaz. her şey aynı şekilde kötüye gitmeye devam edecek" deseydin bugün bana laf etme hakkın olurdu, şimdi değil.

Ama senin tek derdin hala yok 6lı masa, yok kk. Ülkede her şey kötü, olimpiyatlara gittiler diyerek laf ediyorsun ama ülkeyi muhalefetin değil, rtenin yönettiğini hala görmezden geliyorsun. Muhalefet kanun çıkarabiliyor mu ya da akpnin istediklerini yapmasına engel olmak için yeterli meclis çoğunluğu mu var?

Akpye laf edenlere çakma muhalefet de ama tek dert muhalefete laf atmak olsun, oh ne ala?

Muhalefete laf etme diyen yok ama sen onun kat kat fazlasını akpye de demen gerekirken diyemezsen istediğin kadar "akpli değilim" de, fark etmez.

Benim eleştirim, Türkiye yok olacak, parçalanacak şöyle olacak böyle olacak denmesine oldu hep..

Bu ülke hep cenderelerden geçti, daha kötülerinide gördü ama çıkış yolunu bulmasını hep bildi. Ekonomik sıkıntı varmı? var, inkar etmiyorki kimse. Ancak ülke yıkılacak yok olacak diyenlerede gülüyorum ben. Global anlamdada ekonomi problemli. Yukarda Ukrayna savaşı, aşşağıda İsrail soykırımı ve ortadoğu kazanıyla yaşıyoruz. Askeri açıdan daha iyiyiz şu dönem.

muhalefet doğru muhalefetliği yapmıyorsa, kendi içinde adaylık kavgası yaşıyorsa, anlamsız çıkışlar ve eylemler yapıyorsa, teröre karşı partiler üstü bakmıyorsa İstanbul'un cihangirinden Adana'nın Hürriyet mahallesine kadar eleştirilir bu muhalefet..Anlamadığın şey bu.Ülkeyi rte yönetsin, yanlışları o yapsın ama muhalefette kendi seçmenini konsolide edecek şekilde popülist siyasete devam etsin? gün sonundada "sebebli rte" desin çekilsin kenara..İşte çakma muhalefetçilik böyle bir şey..Hem tasarruftan bahset rte yi eleştir hemde İBB kaynaklarıyla şanzazilede saray kirala after party yap? Bunu eleştirincede "oh ne ala" dimi?

Muhalefetin şuan derdinin ekonomiymiş, yasaklarmış umrunda olduğunu düşünmüyorum..Hepsi popülist siyasetle göz boyuyorlar..Tek dertleri "kim aday olacak" sorunu ve birbirlerini yiyorlar..Bunu sende gayet net biliyorsun ama eleştirmeye korkuyorsun..

İşte yaklaşan fırtınada bu ve sebebliside rte olmayacak bu sefer. Yıllar önce 6lı masa sürecinde KK aday olacak dediğimde inanmamıştın yada inanmak istememiştin, şimdide diyorumki Özel adaylığını açıklayacak vakti geldiği zaman..şuanda buna inanmayabilirsin ancak sende çok iyi biliyorsunki Özel CB adaylığı için ideal kişi değil..Özel yontulmuş bir KK klonu, bunu göremeyecek kadarda kör olma..Güç insanı zehirler, Özel'dede bu yaşanıyor işte şuan ve buda dibine kadar eleştirilir..

• 2.KK
    3.Deniz Baykalda diyebilirsin
    15 senede bu kukla muhafelet yapsa bizim ömür biter zaten...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - İBB’nin Paris’te 2 günlüğüne 600 bin euro ile kiraladığı söylenilen İstanbul evi resepsiyonuna CHP lideri Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra, Kadıköy, Üsküdar, Beyoğlu , Şişli , Tuzla, Eyüp Sultan , Esenyurt, Sancaktepe, Silivri, Ataşehir CHP Belediye Başkanları ve eşleride katıldı.

Resepsiyon sonrası verilen after party'de Özgür Özel belediye başkanları ve partililer ile birlikte eğlendi.

Özgür Özel 2. Kk olacak

Özgür Özel 2. Kk olacak

Sana dediğim şeyler basitti. Sırf onları dememek için nerelere çekmişsin lafı. Dediğim gibi bu şekilde yazıp durduktan sonra "akpli değilim" demen bir şey ifade etmez.

Benim demek istediklerimde basitti ama senin konu ifadesini senin farklı yere çekmen gülünç..

neyse benim dilime muhalif cemal enginyurt tercüman olmuş..kendisinin azılı rte karşıtı olduğunu benden iyi sen daha iyi biliyorsun..anlayana artık..

Özgür Özel 2. Kk olacak
    Özgür Özel 2. Kk olacakx (formerly twitter)
    23 DERECE (@yirmiucderece) on X
    https://x.com/i/status/1821506531516403970

Ben senin daha önce söylediğin bir şeyin arkasında durmanı istedim, duramadın. Olay bu. Bana devamlı muhalefeti eleştirmen alakasız. Rte'ye laf edebildiğin zaman yaz, konuşalım. Sonuçta ne dediğimi çok iyi anlıyorsun ama işine gelmiyor.

yahu tayyibin eleştirilecek bir tarafımı kaldı? her gün sonu onu eleştirelim, okeyde karşı mahalledeki yanlışları tayyibi eleştirerek üstünü örtemessin..adam %52 ile seçim kazanmış, ne yapalım yani?

sen neden %52 ile kaybettik diye eleştiri yaptınmı hiç?

şuan muhalefetin vurdumduymaz ve aymazlığını eleştiremiyorsan zaten gün sonu tayyibi eleştirerek ego tatmini yapabilirsin ancak bu bir sonuç getirmez. Senin sürekli takılı kaldığın noktada bu..Muhalefet eleştirilir desen dahi eleştiremiyorsun çünkü buna hem müsait değilsin kafa olarak hemde kendinle çelişmek istemiyorsun. Senin 6lı masaya arka çıkmanıda gördük vakti zamanında, şimdi geriye dönüp bakma yani zira 2023 seçimlerini kaybettiren sizin gibiler oldu. Bugün ise muhalefetin verdiği sözler ve içine düştüğü aday krizini gün sonunda tayyibin hatası olarak servis etmeye çalışıyorsunuz..millette aptal değil yani..Muhalefeti eleştirmek tayyibi aklamakda değil ayrıca. Yukarıdada yazdım; böyle muhalefete böyle hükümet işte..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.