< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özgür Özel 2. Kk olacak (16. sayfa)
-
-
aman tarafını değiştirme lüften...dünya bizi izliyor...
bu arada ek anektod, lahmacun bir arap mutfağı yemeğidir ve çok lezzetlidir.. :)
-
Millet aç bunlar pariste milyon dolarlar harcıyor.
-
boşver be kardeş, yattı balık yan gider..aybaşı ekstra su faturalarını zamlı veririz, akşamınada rte ye verir veriştiririz olur biter..
bak bunları eleştirdin diyede sende akpli filan olursun, diyim. Bu konularda çok hassas arkadaşlar var bu forumda, fazanallah dillerinden düşmessin sonra..
-
İkinci kk olursa şanslıyız en fazla beş sene kazandırır akepeye, isminin birincisi olursa işte o zaman iş yaş.
ben diyorum ki chpden fayda beklemeyin, toplumdan kopuk falan değiller başka gezegenden gelmişler.
-
KK bile olamayacak. Adamların umurunda bile değil
-
- Olimpiyat Oyunları için Paris'te bulunan CHP lideri Özgür Özel açıklamalarda bulundu:
"Onlar Şangay'a girelim diyor; kişi başı gelirleri 4.500 dolar. Biz Avrupa Birliği'ne girelim diyoruz; kişi başı geliri 45.000 dolar. Biz Avrupa Birliği'ne gireceğiz!"
"Ben, Paris'e biri sağımda biri solumda iki rekortmenle gelmenin, büyük bir mutluluğunu yaşıyorum."
"Türkiye'den gelenlerin Instagram'ı Paris'te de kapalı. Sağ olsun Tayyip Bey bizim telefonları lanetlemiş burada da çalışmıyor. Ben gençlerin Erdoğan'ı ve AK Parti'yi kalıcı olarak engelleyeceklerini düşünüyorum."
"Ekrem başkana ve ekibine Paris'de böylesi bir etkinliği yaptığı için teşekkür ediyorum. Paris'te bir İstanbul evi açma fikri çok iyi bir fikirdi. Benim bile beklentimi çok aşan bir iş oldu. Buraya katılan İstanbul'un bütün belediye başkanlarına, il başkanımızada teşekkür ediyorum."
-
- 1 ay sonra yapılacak CHP kurultayı ve partinin olası cumhurbaşkanı adayı yeniden gündemin ana konularından biri haline gelirken ORC araştırma "Cumhurbaşkanı adayı CHP'de kim olmalı?" başlıklı anketinde, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Özgür Özel'in popülaritesini ölçtü. 3 adayında birbirine yakın oranlar alması dikkat çekti.
-
ÖÖ 2.KK değil, 3.Baykal bence. Çünkü Baykal, KK ve ÖÖ tamamen Rte’ye hizmet eden şahışlardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
- Muhalif gazeteci Nevşin Mengü:
"Instagram konusu espri yapılacak bir konu değil. Özgür Özel "Paris'de bile giremiyoruz" diyerek espiri yapamaz.. Millet Twitter’da espri yapıyor ama siz düz bir vatandaş değilsiniz. CHP’nin görevi espri yapmak yerine haber alma özgürlüğünü büyük bir ciddiyetle savunmaktır. CHP seçmenide bu duruma karşılık size "Neredesin?" diye soruyor..Hadi Özel parti başkanı böyle diyor, peki başkan yardımcıları neden konuşmuyor?”
-
bence kk özgür özelden daha iyidi. özgür nerede vatan haini varsa sahip çıkarak oy kazanmaya çalışıyor hepsini geçtim ülkenin bu durumuna rağmen seçimi akp seçimi kazanırsa özgür gerçekten kknin rekorunu kırmış olacak. Kkdan ne kadar da nefret etsem bir ümit genel seçimde kkya oy verdim ama bu sefer ne özgür özel nede ekrem gibi terörist seviciler Cumhurbaşkanı adayı olursa hiçbir güç bana gelecek genel seçimde CHP'ye oy verdiremez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTFunny -- 10 Ağustos 2024; 10:36:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akp çıplak oyu %26. düştükçe yazacağım. bazıları çatt efekti ile çatlamaya devamke..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
- Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"SGK’ya borç ödemeye, millete hizmet etmeye gelince kasada para yok fakat cümbür cemaat Paris’te keyif çatmaya gelince paranın sınırı yok. Bunun takdirini milletimize bırakıyorum.."
- İBB Başkanı İmamoğlu:
"Bir takım yalan dolan dolu iftiralarla karşı karşıya kaldık. Hatta bundan biz oradayken bizi de onurlandıran Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel de nasibini aldı. Ona da yüklenildi...Bizim artık bu kavga dilinden kurtulmamız lazım.."
-
Mansur Yavaş %28!
Lan kafayı yiyeceğim şu Mansur Yavaş denen adam nasıl CB adayı olabilir, yemin ederim dünya ahiretin en saçma önergesi budur, biri gelsin de Ankara'da yaşasın Ankara ilkçağ yaşıyor ilkçağ, rezil etti Ankara'yı tek bildiği şey ulaşıma suya zam yapmak, bu adam nasıl Türkiye Cumhuriyeti devletine CB adayı yapılabilir böyle birşey teklif dahi edilemez insan aklına insanlığa aykırı yemin ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
millet yeter dedi mi, herşey mümkündür. ankara'da mı ikamet ediyorsun bilmiyorum ama nasıl fark attı mansur? demek ki olunca oluyor. dikiş bir çözüldü mü bir daha tutmaz. yamalaya yamalaya nereye kadar di mi..
-
- Muhalif gazeteci Levent Gültekin:
"Özgür Özel'in Paris Olimpiyatları'na tam kadro çıkartma yapması Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın barışma organizasyonuymuş. Şu rezilliğe, şu utanmazlığa bakar mısın? Koskoca adamların derdine bak? İmamoğlu ile Özel'in arası düzelsin diye pozlar verilmek istenmiş? neyin pozunu veriyorsunuz? Bıkmadınızmı bu ülkeye zaman kaybetirmekten. Koltuk kavgasının zamanımı?"
"CHP tüm enerjisini parti içindeki koltuk kavgasına ayırmış. Özel pozisyonunu nasıl sağlama alırım İmamoğlu'na karşı diye oyun kuruyor. İmamoğlu'da Yavaş'a karşı nasıl pozisyon alırım diye hareket ediyor, Yavaş'da İmamoğlu'na karşı...Memleketin haline bak birde muhalefetin? Mevcut haddini bilmez, işini bilmez, şımarık, kendi aralarında koltuk kavgası olan bir muhalefet var."
"30 yıldır partide olan Veli Ağababa için genel sekreterlik için parti içinde çalışma başlatılıyor..Kendisinin partiye o kadar çok faydası olmuşki tüm parti işi gücü bırakmış Veli Ağababa'nın derdinde düşmüşler.."
"Türkiye’de muhaliflik artık profesyonel bir mesleğe dönüşmüş. 'Gelirim, işimi yaparım, hiç duygusal bağa kurmam, etkilerini de düşünmem' deniliyor. Böyle bir şeye dönüşmüş. Muhaliflik Türkiye’de şu anda en çok getirisi olan, en çok kazanç sağlayan bir mesleki pozisyon."
"Erdoğan'ın en büyük şansı ülkenin bir muhalefetinin olmamasıdır..."
-
- CHP lideri Özgür Özel yaşadığı bir kaza nedeniyle ayağını kırdı.
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır yaptığı açıklamada Özel'in ayağını kırdığını ve doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyeceğini açıkladı.
-
- Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil:
"Fatih Altaylı 2023'de Kılıçdaroğlu'nu destekliyordu ve seçimleri kesinlikle kazanacağını söylüyordu, 2024'de Özel'ci oldu.."
"CHP’de aparat gazetecilik dönemi başladı. Sözleşmeyle, parayla.. CHP’liler, AKP yandaşı gazeteciliği eleştiriyordu ama onları bile gölgede bıraktılar. Bu gazeteciler dürüst ve güvenilir gazetecilik kavramını sömürerek CHP seçmenini manüple ettiler.."
-
Bu adamı da sevmem ama doğru demiş. Şu konudaki muhalif geçinen, radikal Atatürkçü, başkalarının ne dediğine bakmadan kendi kendini iyi insan ilan eden tiplere şu alttaki resmi hatırlatmak lazım. Eğer dinleri vicdanıysa, ikiyüzlü davranıp görmezden geleceklerdir o ayrı.
Sene 2013. Teke tek özel programına RTE konuk oluyor. Sonrasında hazırlanan görsel. Unuttuk mu? Dini vicdanı olanlar unutur, en çok namustan bahseden namussuzlar unutur. En çok vicdandan bahseden vicdansızlar da unutur.
Ahmet Hakan'ın Atatürkçü versiyonu işte. İsmail Saymaz'ın anti Atatürkçü tvitini bilenler bilir. Nasılda yan çizip Radikal Atatürkçü oldu ama? Yiyenler de yine Atatürkçü dinsiz kesim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X