< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi (7. sayfa)
-
-
Açıkçası ilk söylediğine katılmıyorum. Ama İmamoğlu'na göre şekilleneceği doğru partinin.
İmamoğlunun hedefi amacı Erdoğan'ın koltuğu daha çok. Ve CHP tarafı partili Cumhurbaşkanına karşı oldukları için İmamoğlu Genel başkan olursa Cumhurbaşkanlığına aday olamaz veya aday olursa istifa etmeli flan. Bunları yapamaz.
Hem İstanbul'a aday ol ! Hem gene son aylarda istifa edip İBB'yi AKP'ye bırakma korkusu. Üstüne partili Cumhurbaşkanlığına o kadar sayıp sövüp kendisi yaparsa hiç olmaz.
Hedef Ö.Ö veya kim olursa olsun artık İmamoğlunnun görüşlerine göre partiyi yöneten bir kişidir. ( Yani eş başkanlık gibidir. ) Şuan İmamoğlu istediği her şeyi zaten Ö.Ö'ye yaptırabilirken neden genel başkanlığa aday olsun ki ? Bir sorun sıkıntı olursa ben yapmadım Ö.Ö yaptı deyip sıyrılacaktır.
Parti meclisi kadroları bile baksanıza 5 kere ertelendi 8 saat geçti. Ve İmamoğlunun kadroları yerleştirildi deniyor. 60 kişilik listenin en az 20-25 tanesi İmamoğluna yakın onun belirlediği isimler olduğu söyleniyor.
Üstüne İmamoğlu İstanbul'da belediye başkanı adaylarınıda belirlemek isteyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 6 Kasım 2023; 16:37:33 >
-
akp nin %10 arttı :D chp nin kapatılması yada yeni bir partinin çıkması lazım lambadan kurtulmak için
-
Akpnin bitişi ne alaka? Akp zaten bitecek ama Tayyip gittiğinde. Özgür Özel'den bir yol olmaz kaç yıl dedenin yanında kalmış isim
-
Bu yüzde kaçla geliyor % 70 ile mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahvaltıda aile içinde söyledim karısı bir başka olaydı diye, onu yazıp belirtmek istemişler debeye koymuşlar, bazen güzel şeyler yazıyorsunuz gerçekten tebrikler. Fenerbahçe'nin başındaki Ali Koç yüzünden takımı artık tutmamam gibi (kökünden kestim gönül bağımı, FB bitti benim için) karı koca CHP'den soğuttular (uzun süredir oy vermiyordum vermeyeceğim bitti o karanlığım), eskiden böyle hissettirmelerini başarıları olarak kabul ederdim ama hayır, bir amaç doğrultusunda gözümüze gözümüze sokulsalar dahi içlerinde barındırabiliyorlarsa bu tipleri hiç işim olmaz, Anadolu'nun ağlanası gerçeği bu...
İatanbul'la ilgili isimleri siyasette yukarıda tutmayı severler, Ekrem İmamoğlu da RTE gibi yürütülebilir ,herkesin ağzında Özgür Özel'den öte Ekrem İmamoğlu var...
Özgür Özel tam bir sahte muhalif ve sahte solcu kanalı papağanı, kahvehanede muhabbet edermiş gibi saydırır da saydırırdı haber bültenlerinde bu kanalların. İnanın Kemal Kılıçdaroğlu ile başlatılmış süreç aynen devam ediyor aynı AK Parti gibi oldukça pis kokan bir hedef için...
Iyy, kongrenin elektriği çok kötü, İsrail gibi dağıttılar iyice makyaj tutmuyor artık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 8 Kasım 2023; 16:2:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dedem ya koltuktan kalktı ama gölgesi hala hissediliyor.Dersimli olunmaz dersimli doğulur ♥️
Ben Kılıçdaroğlunun baskılar sebebiyle bırakıp bilinçli devredip, Özel'i de dışarıdan kontrol edebileceği ihtimalini düşünüyorum.
En büyük sebebi de seçimlerden sonra eleştirenlere şu şekilde bir söz söylemiş olması:
Yani bu adam ben Kılıçdaroğlu'nun sağ koluyum dedi bir nevi.
Kılıçdaroğlu dönemindeki hatalar aynen devam edip, Sezgin ve Canan gibileri partiden ihraç etmezse bu ihtimal iyice güçlenmiş olacak.
Başa gelir gelmez Demirtaş Kavala demesi halkın ne isteyip ne istemediğini halen tartamayan, Kılıçdaroğlu'nun izinden giden birisi olabileceğini gösteriyor.
Gerçek bir CHP'li lider Atatürk ilkeleri ile alakası olmayan, toplum tarafından sevilmeyen bunlar gibileri partide tutmaz, kazandırdıkları oydan fazlasını söylemleriyle kaybettiriyorlar.
Bilmiyorum, ben partinin Atatürkçü, Milliyetçi özüne döndüğünü hissedemedim kendisini medyadaki söylemleri hariç çok da tanımayan biri olarak.
Umarım bundan sonraki eylemleriyle beni yanıltır.
-
Kılıçdaroğlu genel başkan olduğu zamanda böyle söyleniyordu.Ancak 13 yılda gösterdiği performans ortada...2023 seçimlerinde AKP'nin her konuda sıkıştığı bir dönemde bile seçimi kazanmayı başaramadı.Üstüne CHP'ye ait olması gereken vekillikleri %000,1 oyu olan partilere dağıtarak CHP'nin TBMM'de ki sandalye sayısını düşürdü.Peki bunlar olurken Özgür Özel neredeydi?KK'nın hemen yanındaydı ve KK'nın tüm politikalarına tam destek veriyordu.CHP'de değişimin gerçekten olabilmesi için KK'nın ekibinde olmayan bir ismin genel başkan olması gerekirdi ama bu olmadı.Olan şey sadece yüz değişikliğidir.
Şunu artık anlamamız gerekiyor.Bugünkü CHP mevcut yönetimin sigortasıdır.Bugünkü CHP gerçek muhalefetin önünü 'oylar bölünmesi' mantığıyla tıkayan bir partidir.CHP seçmeni gerçek anlamda muhalefet eden ve siyasette yıpranmamış kadrolara yönelmedikçe ve şans vermedikçe mevcut zihniyet 20 yıl daha ülkeyi yönetmeye devam eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 7 Kasım 2023; 3:13:44 >
-
Süreyya Hanimin muhteşem değişimi
Biz boşa demiyoruz özgür Kılıçdaroğlu diye , ne farkı var bunun ? Kk nin nerdeyse aynı listesi var , Selo selam çakması var
Var oğlu var, ak parti evliya duası almış olmalı ki böyle muhalefet var
Vitrin değil bina değişecek, bunlar yüzünden oylar bölünmesin diye çakılı kaldı muhalefet
AKP bunun sayesinde daha fazla oy alır.
-
Aynen bitti bak, gördün mü?
-
Konu başlığı biraz troll olmuş sanki. AKP bitecek tabi ki ama Tayyip bitince bitecek. CHP tarafında KK'nin kaybetmesi iyi oldu. KK kazansaydı İstanbul, Ankara, Mersin, Adana falan net bir şekilde karşı tarafa geçecekti. Şimdi yapılması gereken İYİP'i seçimlerde destek vermesi için ikna etmek. Meral ablayı ikna edebilirlerse İstanbul ve Ankara CHP'de kalır.
Yanlız ÖÖ genel başkan olmuş ama duruşu-konuşması ve genel haline bakınca İmamoğlu'nun asıl lider olduğu net bir şekilde anlaşılıyor. 2002 öncesi Abdullah Gül - Tayyip ikilisi gibi bir ilişki var sanırım burada.
-
ona buna selam çakacağına memlekette ağır yoksulluk var gelir adaletsizliği var gırtlağa kadar borç var
bunları düzelteceğim tarımı hayvancılığı yükselteceğim de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X