Şimdi Ara

Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

en az 80 :)

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

şunlara cevap verme kardeşim yazık parmaklarına... borç morç ödemiş falan  

• https://www.mahfiegilmez.com/2011/12/osmanlidan-devraldigimiz-borclar.html#:~:text=Osmanl%C4%B1%20%C4%B0mparatorlu%C4%9Funun%20da%C4%9F%C4%B1lmas%C4%B1ndan%20sonra%20bu,'si%20T%C3%BCrkiye'ye%20kalm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r.

Osmanlı İmparatorluğunun dağılmasından sonra bu borçlar Lozan Antlaşmasıyla imparatorluğu oluşturan ülkelere ilgisine göre paylaştırılmıştır.

Lozan Antlaşmasına göre toplam 161.603.833 altın liralık borcun 105.553.623 liralık kısmı yani 1912 öncesi borçların % 62si, 1912 sonrası borçların % 77'si Türkiye'ye kalmıştır. 1928 yılında borçların ödenme takvimini belirlemek üzere Paris'te toplanan borç meclisi toplantıları sonucunda imzalan Paris Sözleşmesiyle Türkiye Cumhuriyetine düşen Osmanlı borçlarının toplamı faizler de dahil olmak üzere 107.528.461 milyon altın lira olarak yeniden belirlenmiş ve ödeme takviminin sonu da 1955 yılı olarak tespit edilmiştir. 

okuyun cahiller öğrenin biraz

• Ben anlamadım bu adam chp parti sözcüsüydü her daim kk yi destekliyordu hatta kk cumhurbaşkanlığı seçiminde son katıldığım parti meclis toplantısı diyince hüngür hüngür ağlıyordu. Kk yi eleştiren kim olursa kazısanız altından akp çıkar diyordu şimdi kk yi eleştiriyor bişeyler yapıyor. Bir adam kürsüye çıkar çıkmaz selahaddin ve osman kavalayı selamlıyorsa malumunuz sonuç bellidir
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

hiç de bilmezsiniz. ne anlarsınız siz Müslüman soyundan ? bizim şerefimiz İslamdır. sizinki belli.

benim şehit dedem var, kimse de bir yere kaçmamış. senin atandan da partinizin mübadillerinin atalarından da yüzlerce yıl önce gelmişiz yerleşmişiz Anadoluya. soyumuz besbelli.

keşke yunan kazansaydı diyenlerden değiliz çok şükür. siz bilmezsiniz ama onu diyen adam da "benim Yunan Mezalimi diye kitabım var, bana yunan diyenler açsın okusun" diyor. o adam sizden daha şereflidir orası kesin.

artizlik yapan sensin. o dediğini ge gel karşımda söyle de bi güzel yedireyim sana.

klasik popülist laflar demagojiler. atana ne laf etmişim ben senin ? küfür mü ettim hakaret mi ettim ? iftira mı attım yalan mı söyledim ? buyur yaz. tabi hakaret etmeden insan gibi yazmayı biliyorsan. hakaret edeceksen git ötede oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 8 Kasım 2023; 0:10:43 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

eğer şerefli bir müslüman isen edersin duanı başbuğ Atatürk'e kapatırsın konuyu

Atatürk'e tek laf edemezsin bu topraklarda aklını alırız senin

o zehirli, yobaz, yalan yanlış düşüncelerin içinde kalsın

derdin şeriat ise de yallah Arabistan'a

bir daha Atatürk'e tek laf ettiğini görmeyeyim senin

o şerefi görürsün o zaman

fesli deli kadir'i savunabilecek kapasitede bir herife yeteri kadar cevap verdim

haydi yallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 8 Kasım 2023; 14:59:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.