Şimdi Ara

Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
6.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tarz dinciler(dindar degil) zaten genelde sirk yaparlar, kendilerini Allah yerine koyup soyle boyle olmaz derler. Bu hic sasmaz.

Ayrica bunlar cogunlukla bir tarikata baglidir, bir seyh pesinde giderler. O da ayri bir komedi.

• Millet adama Özgür Kılıçdaroğlu diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bunlarin hepsi kafa darligından, kücük algilama yeteneginden kaynaklaniyor. Dusunebilse birazcik bunlar zaten bizim yaptigimiz bu anolojik çikarimi bu kadar kafasini yorduğu dini meseleleri yorumlarken 50 kere fark ederdi.

Bize uzuluyorum. Dogu bati sentezi arasinda bunlarla bu ulkede yasamak zorunda kalmiş olmamiza.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Ben de Müslümanım, inançlı bir Müslümanım, nüfus kağıdı müslümanı değilim. Aziz Nesin her konuda haklı olacak diye birşey yok.

İşin çok temeline inersek "bir insancı" olmak bana da ters gelirdi ve kendimi uzun süre Atatürkçü olarak ifade etmedim. 10 kasımda 9'u 5 geçe ayağa kalkmazdım. Ama zamanla ve de yaşanan gelişmelerle Atatürk'ün önemini daha iyi kavradığımda "bir insancı" olmama takıntısı biraz da önemini yitirdi benim için. O yüzden son 10 yıldır Atatürkçüyüm demekte sorun görmüyorum.

Atatürkçülüğü herkes aynı görmeyebilir. Benim için Atatürk her yaptığı doğru olan, altına imzamı atacağım biri olmak zorunda da değil. Spesifik olaylara inmeye gerek yok. Büyük resme bakmak lazım. Atatürk öncesi Osmanlının son haline ve Atatürkün kurduğu cumhuriyete. Bu büyük dönüşümde elbette ara kusurlar var ama ortaya çıkan eserin büyüklüğünü de inkar edemeyiz.

İnsanın olduğu her yerde çelişki olur. Islamda çelişki var diyen de vardır, bana göre yoktur. Çelişkiler insanların algısında ve uygulamasındadır genellikle. Atatürkü de Atatürk'çülüğü de farklı farklı algılayan ve yaşayanlar vardır. Herkesi tornadan çıkmış gibi aynı yapamayız.

• Özgür Özel'in parti meclisi listesini gördüm. Meclisin Tunceli Erzincan Elazığ Kars Ardahan hattından çıkması bile bir devrim bence.

• CHP de değişim güldür güldür skeç i gibi değişen tek şey saksının yeri ama 5' sonra eski yerinde.

Selo, kavala selamından sonra değişim olmadığını anlamamak zor değil.

Aynı tas aynı hamam....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyaset satranç gibidir. Farklı özellikte, nitelikte insanları birarada kullanma becerisi gerektirir.
    Bu özgür özel'de var ya da yok demiyorum, çünkü gerçekten bilmiyorum. Koltukta oturmak farklı bir psikolojidir.
    Biraz bekleyelim hele. Şimdiden lehte ya da aleyhte algı yapmaya gerek yok. Ama gördüğüm şu ki troller bu değişikliği beklemiyorlardı ve partide bir değişim, atılım, tazelenme vs havası olmadan hemen yüklenelim demişler, aynı anda aynı mesajlar, her platformda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 6 Kasım 2023; 9:22:28 >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Edebiyat yapmaya konuyu oradan buraya getirmeye gerek yok. Ben realiteyi konuşuyorum. Rte şakşakçıları da kk şövalyeleri de umrumda değil.

Konu Atatürk'ün hataları kişiliği vs vs de değil.

Konu Atatürkçülük ne demektir zamana şartlara göre nasıl değişir de değil.

Konu Atatürk'ün sevdiği pilav ve bunu sevmeyenler Atatürk karşıtı diyecek kişiler de değil.

Konu çok basit bir şekilde Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanıma hakaret eden, Kürdistan savunucusu, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne düşman birisinin anılması ve desteklenmesi.

Bunlara ek olarak da Kavala ve Demirtaş söylemleri de var tabi ki.

Konu Atatürk'ün mirası olan Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü ve buna karşı gelen isimleri destekleyen kişilerin Atatürk'ün kurduğu partide olması.

İlla solculuk hümanizm oynamak istiyorsanız da ilk ders milliyetçilik olmalı. Bu kafa ile en ufak bir değişim olmayacaktir. Bir güzel nabız alındı ve yola devam ediliyor.

Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi

• BJK kullanıcısına yanıt

Körü körüne chpye vermeyi bıraksa...

• Özgür Özel daha ilk günden Kılıçdaroğlu'nun kokuşmuş siyasetini devam ettireceğini göstererek kendi ayaklarına sıktı. Bu ifadeleri delegelerden oy kapabilmek için söylediyse CHP'nin içinin ne kadar kirlenmiş olduğunu, CHP'nin artık bütünüyle benliğinden uzaklaştığını gösteriyor.

Başlığın sonuna da bir kahkaha attım, AKP bitmişmiş, hep böyle diyoruz sonra %50 alıp çıkıyorlar. Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 6 Kasım 2023; 9:41:17 >
  • Karikatür gitti, başka bir Karikatür tip geldi. Ciddi , sorumluluk saihibi, Türkiye'yi , Dünya siyasetini, tarihini tanıyan bir profil lazımdı, yazık oldu. Büyük talihsizlik.

• Emri kimden aldı da omurgasindan oldu diye düşünmekten kafayı yedik. Değişim diye kk yan çarı geldi. Aynen kanka değişim.
    Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi

• özel ile falan olmaz bu iş madem öyle çıksın imamoğlu yönetsin, atacaklarsa da atsınlar görelim hapse.

• Bence ekrem imamoglu yerini tutuyor öö yani geçici olduğunu düşünüyorum

• Al işte K.K. gitsin dediniz adam gitti. Şimdi aynı şekilde gelene armudun sapı üzümün çöpü diyerek başladınız yine.

• Özgür Özel, CHP’nin yeni genel başkanı oldu,akp nin bitişi ilan edildi
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle.Öö İmamoğlu sayesinde seçildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt

O bir gerçek. İstanbul'da il başkanlığını alıp blok liste çıkarmaları sayesinde kazandılar zaten. Son 10 yıldır KK İstanbul'u elinde tutuyordu ve 190 delegesi var zaten İstanbul'un. Orayı alan 2-3 sıfır önde başlıyor duruma.

Şuan bile fark sadece 18 Değişimciler İstanbul'u aldığı halde. Eğer İstanbul'u KK alsaydı zaten o gazla ufak illerde KK'ye kayardı ve 850 lere 450 gibi ezici bir fark ile KK tekrar kazanırdı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.