Şimdi Ara

Özgür Özel'den ÇILGIN Teklif: Kürtler gelsin Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye'de bir daha şehit gelmeyecekse, bir daha kan akmayacaksa, anaların gözyaşı duracaksa, Kürt ve Türk'ün de anasının gözünden akan yaşlar duracaksa, bu ülke bir ve beraber olacaksa, askere, Mehmetçik'e namlular doğrulmayacaksa, bunun için söylenen her söz ve söyleyen her aktör kıymetlidir. Kim ne söz söylüyorsa, bütün geçmişten yaşadıklarımıza rağmen bu sözlere kıymet veriyoruz."

"Cumhuriyet Halk Partisi olarak diyoruz ki; Bu ülkede terörün bitmesine, annelerin gözyaşının silinmesine biz tam destek vereceğiz"

Bu karşılıklı açıklamalara sadece gülüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaank -- 22 Ekim 2024; 15:12:44 >

• Alıntı

metni:
    Devlet Bey el yükseltti sen de yükselt diyorlar. El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sahibi olmayı teklif ediyorum. Varsanız hep beraber yapalım. Gelin her Kürt'ün kendisini Manisalı Özgür Özel kadar Rizeli Erdoğan kadar Bahçeli kadar, Edirneli kadar, Laz kadar eşit hissettiği öteki hissetmediği, demokratik siyaset kanallarının hepsinin açık tutulduğu, kimsenin içerilerde tutulmadığı, öğrencilerin akademisyenlerin haklarının yenmediği, tüm demokratik haklarının dünya standartlarında kullanıldığı ülke yapalım. Demokrasi, kardeşlik teklif ediyorum.
    Biz buradayız Devlet Bey. CHP burada, aklı da ruhu da TBMM'de.

Gene cımbızlama yapılmış  

El yukselten el yukseltene... 1920de de İngiliz mandası mi amerikan mandası mı olalım tartışması gibi. Şimdi Porto rico gibi olsak Amerikalılar gelip bizi öldürmeyecek hatta her yer ucuz ve vergisiz Amerikan arabası ile dolacaktı... Ben de el yükselteyim (!) hadi Amerika'nın 52 eyaleti olalım yada Avrupa birliğinde Kıbrıs'a bağlı ülke olarak tam üye olalım . Bağımsız ülke olunca sadece Akp 'liler yada devleti soyanlar kazanıyor hep devlete rüşvetle torpille girenler dışında kazanan yok birde devletten ihale alanlar ile örtülü ödenekten para alanlar var

Başlık olarak aynı senin başlığı dedi,

bilinçli mi seçildi bilinçsiz mi orasını siyaset severler bilir.

İçerik olarak ise "kürtler de diğer herkes gibi yaşasın" anlamında konuşma yaptı.

Herkes aynı yaşıyor zaten ** diye düşündüm,

sadece adamı olanla olmayan ayrımı var,

etnik köken ayrımı nerde var **

ilk okulda iken Burak diye bir arkadaşımız vardı, sümüklü Burak derdik ona biz... Özgür Özeli de ona çok benzetiyorum ben... ama bir fark var, sümüklü Burak sevdiğimiz biriydi ve matematikte sınıf birincisiydi.

ö.ö ise iki ile ikiyi çarpabileceğinden şüpheliyim... artık mevcut tüm politikacıların yok olmasını istiyorum, eskisi gibi okul okumuş vasıflı insanların yada eski komutanların politika yapmasını istiyorum.

edit: haklı yada haksız konuşmaları da umurumda değil, yok olsun gitsinler abi, mevcut politikacılar komple gitsin, bunların hiç birini görmek istemiyorum artık. midem bulanıyor artık bunlardan. ne dedikleri umurumda bile değil, sadece gitsinler, yok olsunlar.

Bahçeli gündeme bomba bıraktı, Özel'de o bomba ortada kalmasın diyerek bombayı eline alıp patlattı. Bir muhalefet lideri muhalefeti yerin dibine nasıl sokar işte ibretlik bir örneği..Yahu erken seçimi zorlayacak fırsat kucağınıza gelmiş yapılan açıklamalara bak? Burada Özel art niyetli olmayabilir ama bu konunun ironi yapılacak bir tarafı yok..

Ama muhalefet hiç bir şekilde eleştirilemez buradaki çoğu arkadaşa göre..Özel ironi yapmıştır, üstü kapalı Bahçeli'yi eleştirmiştir filan..Bahçeli'nin şu açıklamalarına Özel "hadi sokağa" dese o erken seçim kendiliğinden gelir, millet tepkisini koyar çünkü konuşulan konu ekonomi değil, hayat şartları değil..Siyaset üstü bir konu ama ülkenin 1.partisinin liderinin boş boğazlığı ve basiretsizliği hükümetin işine yarıyor bu süreçte. Ha bunu çakma muhalifler anlamaz o kısmı ayrı, onlara göre muhalefeti eleştirenler badem bıyıklılar hep..

• Başlık olarak aynı senin başlığı dedi,

bilinçli mi seçildi bilinçsiz mi orasını siyaset severler bilir.

İçerik olarak ise "kürtler de diğer herkes gibi yaşasın" anlamında konuşma yaptı.

Herkes aynı yaşıyor zaten ** diye düşündüm,

sadece adamı olanla olmayan ayrımı var,

etnik köken ayrımı nerde var **

• Şu özgür özel konuşma işini bir türlü beceremiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

Müslüman diye edebiyat parçalıyorsun ama gavurca yazılar mevcut imzanda?

• Kürtler bu ulkenin vatandaşı zaten adam bahçeli gibi Öcalan dememis ki Ülke yönetiminde Kürt bakanlar var zaten Hakan Fidan da Kürt? Bos boş konular açıyorsunuz anasini satiyim Özgür Ozeli eleştirdiğin konuya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 22 Ekim 2024; 15:29:56 >
  • Alıntı

metni:
    Devlet Bey el yükseltti sen de yükselt diyorlar. El yükseltiyorum Devlet Bey. Ben de Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sahibi olmayı teklif ediyorum. Varsanız hep beraber yapalım. Gelin her Kürt'ün kendisini Manisalı Özgür Özel kadar Rizeli Erdoğan kadar Bahçeli kadar, Edirneli kadar, Laz kadar eşit hissettiği öteki hissetmediği, demokratik siyaset kanallarının hepsinin açık tutulduğu, kimsenin içerilerde tutulmadığı, öğrencilerin akademisyenlerin haklarının yenmediği, tüm demokratik haklarının dünya standartlarında kullanıldığı ülke yapalım. Demokrasi, kardeşlik teklif ediyorum.
    Biz buradayız Devlet Bey. CHP burada, aklı da ruhu da TBMM'de.

Gene cımbızlama yapılmış  

• Bahçeli den sonra el yükseltenler olacaktır.
    Bakalım sırada ne var ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söz konusu açıklamanın videosu burda ! Buradan nasıl Kürtler gelsin Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi olsun çıkardınız ? Sizin kafanız flan mı güzel !!!

x (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/gundem7x24/status/1848691061230563621
  • Tüm partiler kafayı yemiş. Allah sonumuzu hayır etsin.

• Devlet Bahçeli'nin açıklamasına golge düşürmek icin Özgür Ozelin söylemi ile algi yapiyor troll

• Selodan sonra ne diyecekti?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ben çıkarmadım. Sadece haberi paylaştım. Ki konuşmasının içinde başlığa attığım cümleyi de söylüyor. Kaynak :Bundle. Açıp bakabilirsin.

Aykırı (@aykiricomtr) on Xtwitter
    Özgür Özel: “El yükseltiyorum Devlet Bey. Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Tam olarak kendilerine ait hissetmeyen bütün Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti devletinin sahibi olmayı teklif ediyorum.”
    https://x.com/aykiricomtr/status/1848692166035403184

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaank -- 22 Ekim 2024; 16:45:41 >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki öyle görünüyor. Bu aralar Kürtler'e yaranma yarışına girdi siyasiler. Bir şeyler dönüyor ama anlayamıyorum. Sonu hayır olsun inşallah...

• El yukselten el yukseltene... 1920de de İngiliz mandası mi amerikan mandası mı olalım tartışması gibi. Şimdi Porto rico gibi olsak Amerikalılar gelip bizi öldürmeyecek hatta her yer ucuz ve vergisiz Amerikan arabası ile dolacaktı... Ben de el yükselteyim (!) hadi Amerika'nın 52 eyaleti olalım yada Avrupa birliğinde Kıbrıs'a bağlı ülke olarak tam üye olalım . Bağımsız ülke olunca sadece Akp 'liler yada devleti soyanlar kazanıyor hep devlete rüşvetle torpille girenler dışında kazanan yok birde devletten ihale alanlar ile örtülü ödenekten para alanlar var

• Özgür Özel Kürtlerin bir devleti var zaten Türkiye Cumhiriyeti demeye getiriyor. Kürtler ayrılmak bölünmek yerine Türkiye Cumhuriyetinde birleşsin demeye getiriyor.

Bunu koşunn ne dedi diye çarpıtmak hoş değil. Koşun ülkeyi Kürtlere verecek flan algısı çıkmaz burdan.

• Bahçeli gündeme bomba bıraktı, Özel'de o bomba ortada kalmasın diyerek bombayı eline alıp patlattı. Bir muhalefet lideri muhalefeti yerin dibine nasıl sokar işte ibretlik bir örneği..Yahu erken seçimi zorlayacak fırsat kucağınıza gelmiş yapılan açıklamalara bak? Burada Özel art niyetli olmayabilir ama bu konunun ironi yapılacak bir tarafı yok..

Ama muhalefet hiç bir şekilde eleştirilemez buradaki çoğu arkadaşa göre..Özel ironi yapmıştır, üstü kapalı Bahçeli'yi eleştirmiştir filan..Bahçeli'nin şu açıklamalarına Özel "hadi sokağa" dese o erken seçim kendiliğinden gelir, millet tepkisini koyar çünkü konuşulan konu ekonomi değil, hayat şartları değil..Siyaset üstü bir konu ama ülkenin 1.partisinin liderinin boş boğazlığı ve basiretsizliği hükümetin işine yarıyor bu süreçte. Ha bunu çakma muhalifler anlamaz o kısmı ayrı, onlara göre muhalefeti eleştirenler badem bıyıklılar hep..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.