Şimdi Ara

Özgür Uylaş (gezginmühendis) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agalarım bu adamın içinde yenemediği bir eziklik var. Her fırsatta PC mühendisleri daha fazla kazanıyor yok çok daha rahat diye algı yaratıyor. Sürekli de her sene tıptan birileri PC mühe geçiyor. Çok umursamanızı önermem. Doktor maaşları şu an yeni başlayan PC mühlerin neredeyse 2 katı. Deneyimli PC mühleri de uzman drlarla aynı kazanıyor. Tıpı boklamanın anlamı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her şey kazanç değil güzel kardeşim birinde kelle koltukta çalışıyorsun öbüründe internet ve laptopun oldugu her yer sana ofis öldürülme riski muhabbetine girmiyorum bile

• Tıpın çalışma koşullarının abartıldığını düşünüyorum. Öldürülme riski her meslekte var. Senede 2 3 tane olan tartışmalar normal. Bilgisayar başında saatlerce ofiste oturmak veya evde durmak daha kötü bence

• Bilgim yok hocam

• çocuk meslek çıkışlı bayada uğraştı haliyle bulunduğu konumu savunuyor büyük ihtimal. yayın falan açıyodu odtülü mühendis mi neydi kanalı baya zor şartlarda çalışıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 kere mezuna kalıp 70k yapmamış mıydı bu xd

• Zor şartlarda çalışmasına kimsenin lafı yok hatta takdir ediyordum o zamanlar lakin nedir bu tıp kötüleme be :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıp kötülediğini, "algı yaptığını" görmedim.
    Neredeymiş o?

• Ponzh P kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum hocam takip etmiyorum valla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Hocam direkt söylemiyor zaten. Geçen sene de aynısını yaptı. Yok tıptan mühe geçen çok arkisi varmış da bla bla.

• Tıp hala çok saygın bir meslek. Maalesef toplumsal sorunların yansımaları her yerde olduğu gibi bizim mesleğimizde de oluyor. Şiddet, alım gücünün düşüklüğü bize özel değil toplumsal bir sorun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.