Şimdi Ara

Özgürlükler ülkesinde kısa şort giyen kadına 3 gün hapis! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ABD isterse teokrasi ile yönetilsin bu T.C.'yi bağlamaz..
    Ayrıca ABD'de mahkemeye saygısızlık ciddi bir suçtur. Adamların okullarında öğretmen sınıfa girdiğinde ayağa kalkmak zorunlu olmadığı halde yargıç duruşma salonuna girdiğinde herkes ayağa kalkmak zorundadır..
    Ayrıca ABD yargıçlarının kafalarında göre "yaratıcı" cezalar vermeleri de meşhurdur bilmeeyen yoktur herhalde..
    neyse..mesele şu ki ..ABD plajlarda bikiniyi bile yasaklasa vız gelir tırıs gider bana..yukarda bir arkadaş "birisi"ndan bahsetmiş "ABD'yi de bozdu" demiş..
    ABD isterse teokrasi'ye geçsin bana ne...

Sizin nasıl bir zümreye nasıl bir "pas" verdiğinizi görmemek için fazlaca iyi niyetli olmak gerekiyor..
  • "Ayrıca ABD yargıçlarının kafalarında göre "yaratıcı" cezalar vermeleri de meşhurdur bilmeeyen yoktur herhalde.. "

Eleştirdiğim noktanın bu olduğunu göremiyor musunuz?

Yargıç istediği kadar uyarmış olsun bir kadının, şortu yüzünden 3 gün hapse mahkum edilmesi, bunun siciline işlenmesi saçmalıktır.
    Kim yaparsa yapsın karşı çıkarım...

Evrensel hukuk kuralları ve meşruluk dediğimiz iki kavram var. Bilmem farkında mı bazıları?

ABD'li hakimin bu davranışı yobazlığın, bağnazlığın önde gidenidir. Gelmiş halen bunu savunuyorsunuz...

Çok merak ediyorum ABD değil de başka bir ülke olsaydı söz konusu, tepkiniz ne olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazat -- 25 Ağustos 2008; 17:36:06 >
  • Ya oğlum aklın kıt mı senin? Mahkeme kadını daha önce 2 defa uyarmış bu şekilde gelemezsin diye o da ısrar edince yemiş cezayı. Yani bunun özgürlükle falan alakası yok! Her yerin bi kuralı vardır ona uymak zorundasın.
    Sen okula serbest kıyafet giyip okul kurallarını çiğnediğinde okul sana ceza verirse suç senin. Çıkıp da serbest kıyafet giyme özgürlüğüm var mı diyeceksin?
  • Burada olay şort giymek değil, mahkemeye saygısızlık ve direniş göstermek, kadın cezayı bu yüzden almış!! Konuyu başka yerlere çekmeyin!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

Burada olay şort giymek değil, mahkemeye saygısızlık ve direniş göstermek, kadın cezayı bu yüzden almış!! Konuyu başka yerlere çekmeyin!!

bunu anlayamayacak kadar sinek beyinli kişiler var aramizda
  • O giydiğin donun olayım osur, osur parçala beni.

• abd malezya olur mu
  • Ayakları çok kalın,şortta güzel değil hiç sevmedim resmi..
  • abd galiba fikir değiştirdi.irana savaş açmak yerine iran gibi olacak galiba:)

yobaz abd!tehlikenin farkındamısın bush efendiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: berat23

abd galiba fikir değiştirdi.irana savaş açmak yerine iran gibi olacak galiba:)

yobaz abd!tehlikenin farkındamısın bush efendiiiii

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

güzelim memeketi iran yapacaklar !!! yobazlar

ii Olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.