Şimdi Ara

Özgüvenim yok muhabbet edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise 3üm yeni okula geçtim ama pek muhabbet edemiyorum bi kızın yanına gidip konuşamıyorum saçmalarım diye korkuyorum özgüven yok ve muhabbet etme yeteneği yok napcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otur derslerine çalış bırak karı kız hepsi boş iş üniversite kazan adam akıllı orda kız kaynıyor olacak zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: LucasBella

Otur derslerine çalış bırak karı kız hepsi boş iş üniversite kazan adam akıllı orda kız kaynıyor olacak zaten

Hocam hep böyle deniyor diyelim kazandım orda da böyle olcam değişmem lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim üstte ki arkadaşı sakın dikkate alma.Profesörde olsan, en zeki sende olsan özgüvenin yoksa bir HİÇSİN.Bu hayatta hep " loser " olursun.Özgüven cok seydir.Muhabbet edememem, karşı cinsle konuşamamak, hemcinsinle bile konuşamamak gercekten cok büyük sorunlar.Aynıları bende var 1 yıl oldu bu forumda çözümü arıyorum bulamadım.Şimdide herkes eksilicektir zaten sana tavsiyem özgüven sorununu kesinlikle çözmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Kardeşim üstte ki arkadaşı sakın dikkate alma.Profesörde olsan, en zeki sende olsan özgüvenin yoksa bir HİÇSİN.Bu hayatta hep " loser " olursun.Özgüven cok seydir.Muhabbet edememem, karşı cinsle konuşamamak, hemcinsinle bile konuşamamak gercekten cok büyük sorunlar.Aynıları bende var 1 yıl oldu bu forumda çözümü arıyorum bulamadım.Şimdide herkes eksilicektir zaten sana tavsiyem özgüven sorununu kesinlikle çözmelisin.

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCeZaa

quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Kardeşim üstte ki arkadaşı sakın dikkate alma.Profesörde olsan, en zeki sende olsan özgüvenin yoksa bir HİÇSİN.Bu hayatta hep " loser " olursun.Özgüven cok seydir.Muhabbet edememem, karşı cinsle konuşamamak, hemcinsinle bile konuşamamak gercekten cok büyük sorunlar.Aynıları bende var 1 yıl oldu bu forumda çözümü arıyorum bulamadım.Şimdide herkes eksilicektir zaten sana tavsiyem özgüven sorununu kesinlikle çözmelisin.

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş

Kardeşim özgüven konusunda bu forumda sana tavsiye verecek son kişi benim heralde korkunun üstüne git diyolarda öyle olmuyor işte.Çözümü yok sanırım bu işin ama mutlu olunca özgüven eksikliği pek kalmıyor onuda farkettim.Fitnessa falan git az cok mutlu olursun buda özgüven sorununu ortadan kaldırmaz ama daha az düşünmene yardımcı olabilir.Gercek özgüven ise aileyle alakalı tamamen.

• Usta sabah işe gideceğim bir foruma bakmaya girdim de hep mi kız konusu olur yahu? Başka tartışacak bir şeyiniz yok mu sizin? Her gün aynı konuları açıyorsunuz.

"tipim nasıl, özgüvenim yok, boyum kısa, çok kiloluyum, saçlarım çok kötü, kız arkadaşım yok, kız arkadaşım terketti" vs.

Bıktım artık girmeyeceğim bu konu dışına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeter be milletin ne dertleri var yürü git dene okuyarak deneyim kazanılmıyor git yaşa yetti canıma

• Korkanın çocuğu olmazmış yardırmanızı diliyorum. Keyifli forumlar =)
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.