Şimdi Ara

ÖZLEM TEKİN'CİLER!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer albümleri de güzeldi ama yeni albümü bir başka...Süper olmuş yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 31 Mayıs 2005, 18:04:25 >

• özlem dinleyen yoq mu yaw?
  • Özlem Tekini o kadar çok seviyorum ki anlatamam,son kaseti de süper olmuş hergün dinliyorum.umarım klip işini daha fazla geciktirmez artık.
  • Rock'çıyım diye geçinir , gider Eminem şarkıları söyler

Sevmiyorum o kadını
  • hele _değmez_ şarkısı beni bitiriyooo
  • bence mükemmel bi albüm olmuş.özellikle aşinayım firara ve belki süüpperrr şarkılar. halaa klip yok ama!
  • onlar çeksin kilbi, biz de netten çekelim
    bence klip _değmez_'e çekilecekyani inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son albümünü dinleme fırsatım olmadı ama eminim güzeldir
  • son albümün çıktığı gün kendisini bahr şenliklerinde canlı dinleme fırsatım oldu
    albüm bomba olmuş fakat bence canlı performansı harikaydı
  • Birisi Özlem Tekinmi dedi. Şepnem ferah kadar olmasada berde severim.
  • 2 parça dinledim ama süperler
  • iyi bi şarkıcı beğenirim kendisini
  • arkadşlar bugüne kadar bayılırdım özlem tekin e ama son albümü nasıl beğenebildiğinizi anlamıyorum sadece sert bişeyler olsun diye y6apılmış bi albüm melodik yapı ve sözler sıfır bence ben hiç sevmedim albümü de 3. kez dinlemedim açıkçası vasatın üztünde tyek şarkı var o da gezegen bikaç tane de idare eder şarkı var o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_

son albümünü dinleme fırsatım olmadı ama eminim güzeldir

• ne zaman album çıkardı. ismi ne bi göz atmakta fayda var. ben de elemanı baya bi severim
  • arkadaşlar bence eski albümleri kesinlikle katkat ii ben bu albümü hiç beğenmedim klip olayı ise konserinde bize ilk önce çingeneyi sonra gezegeni çaldı sonra klip için birini seçmemizi istedi.bu albümünü ne kadar beğnmesemde ne olursa olsun bence Türkiye deki en ii konser veren kişilerden biri ve müthiş bir sesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.E.M. -- 2 Haziran 2005, 0:10:45 >
  • bazı şarkıları güzel dir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.