Şimdi Ara

Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
13.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • not: kuduz kopek tarafindan isirilsam gidip hemen a$i olurdum.
    bunu ozellikle yaziyorum. yani immunizasyona karsi olmadigimi bilmeni isterim.. kuduzdan olum mutlaktir ama kuduz vaccine sonrasi olum binlerce kat dusuktur. fakat orada bile kendi irademle olurum.. senin millete cahil diyen dusuk iq lu profesorunun dikte etmesiyle degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Eylül 2021; 23:53:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Estafurullah kimseye posta koymak gibi bir nietim yok
    isteyen olsun isteyen olmasın banane ben sadece olabilicek ihtimali söyledim ki olduda test zorunluluğu getirdiler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Dostum kanserin aşısı olmaz. Kanser yapısal bir rahatsızlıktır. Gövdenin dokuları yanlış üretmesi durumudur. Yapılacak bi aşı ile gövde birden "dur doğru doku üreteyim" der mi? Aşı öyle birşeyi yapabilir bir sıvı mı?

Bu forum gönderisi bir hülya (Arapça deyişi ile hayal) ve bir imge üstüne kurulu. Ayırtedebiliyorsanız bu gönderi, aynen Brezilyada yokluklar içinde doğan Ronaldo şimdi futboldan yılda €40 milyon kazanıyor veya Elon Musk evinin garajında e-araba, roket düşündü ve firma kurup üretti şimdi trilyon dolar kazanıyor şeklinde Amerikan Düşü'nün Almanya versiyonu :)

MS de yapısal bir rahatsızlıktır. Modern sağlık bilimi (Arapça deyişi ile "modern tıp") MS karşısında çözümsüzdür. MS'in çıkış ve oluş nedenini bilmeyen Modern Sağlık Bilimi, çözümü nerden bilsin :) Hah çözüm diye bir MS aşısı çıkarmışlar, amacı belli: $$

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam kuduz aşısı cok gereksiz şekilde vuruluyor. Ben bi dönem hamster besliyordum. Elimle tutarken hayvan bir anda parmağımı ısırdı. Dişleri de jilet gibi keskinmiş, o sırada anladım. Bir arkadaş kuduz ve tetanoz aşısı oldun mu dedi :)

parmağımı hamster ısırdı diyerek memleket hastanesine gitsem doktor garanti bu iki aşıyı yazardı. prosedür böyle işliyor.

Covid olayında aşının kişiye gerekip gerekmediğine, kişiye uygun olup olmadığına bakılmaksızın yapılmaya çalışıldıını gördük.

USA Presidenti Joe Biden 'in sözleri belleğimde: Kimsenin kolundan aşı eksik olmayacak.

Olayı biraz ayırtederseniz bunun sağlıktan cok başka birşey olduğunu görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Hocam kuduz aşısı cok gereksiz şekilde vuruluyor. Ben bi dönem hamster besliyordum. Elimle tutarken hayvan bir anda parmağımı ısırdı. Dişleri de jilet gibi keskinmiş, o sırada anladım. Bir arkadaş kuduz ve tetanoz aşısı oldun mu dedi :)

parmağımı hamster ısırdı diyerek memleket hastanesine gitsem doktor garanti bu iki aşıyı yazardı. prosedür böyle işliyor.

Covid olayında aşının kişiye gerekip gerekmediğine, kişiye uygun olup olmadığına bakılmaksızın yapılmaya çalışıldıını gördük.

USA Presidenti Joe Biden 'in sözleri belleğimde: Kimsenin kolundan aşı eksik olmayacak.

Olayı biraz ayırtederseniz bunun sağlıktan cok başka birşey olduğunu görebilirsiniz.

Katılıyorum kuduz ve tetanoz aynen cok gereksiz sekilde herkese vuruluyor. Yarayı iyi bir sekilde yıkamak bu hastalıkları büyük olasılıkla engeller ama kendi beslediğim ya da tanıdıgım hayvan değil de, mesela kuduz oldugundan neredeyse cok büyük olasılıkla süphe edilecek bir hayvan ısırığında, istemeye istemeye a$ı olurdum iste ağzı tipik olarak köpürecek vs sokak hayvanı gibi falan sebepsiz saldırı olacak.. yoksa kendi beslediğimiz bildiğimiz tanıdıgımız hayvanlar, hamster, kedi, köpek ya da ne olursa olsun bunlarda tehlike olmaz zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 3 Eylül 2021; 10:50:25 >

Aynen. Ancak günümüzde ağzı köpüren ve durup dururken insanlara saldıran sokak hayvanı kalmadı. Liseden bir arkadaşım 6 yıl önce varlıklı bir arkadaşının villasında konuk iken, villadaki kangal köpeğini sevmek için elini uzatınca köpek aniden arkadaşın elini ısırmış. Köpek villadan cıkmayan, bakımlı sağlıklı bir hayvan olmasına ragmen arkadaş "ya kuduz ise" kuşkusu ile memleket hastanesine gitmiş. Villadaki köpek kuduz olabilir mi diye sormuş doktor "evet kuduz olabilir" dahi demeden 1 Tetanoz 5 Kuduz Aşısı 3 Kuduz Serumu yazmış! Arkadaş aşı oluyorsam seruma ne gerek var doktor "sağlık bakanlığının yeni prosedürü" demiş. Serum olmasam olur mu, doktor evet olur demiş. Sistem böyle işliyor. İnsanlara en cok ilaç, aşı ve serum verme üzerine kurulu bi sistem.

• quote:

Aynen. Ancak günümüzde ağzı köpüren ve durup dururken insanlara saldıran sokak hayvanı kalmadı. Liseden bir arkadaşım 6 yıl önce varlıklı bir arkadaşının villasında konuk iken, villadaki kangal köpeğini sevmek için elini uzatınca köpek aniden arkadaşın elini ısırmış. Köpek villadan cıkmayan, bakımlı sağlıklı bir hayvan olmasına ragmen arkadaş "ya kuduz ise" kuşkusu ile memleket hastanesine gitmiş. Villadaki köpek kuduz olabilir mi diye sormuş doktor "evet kuduz olabilir" dahi demeden 1 Tetanoz 5 Kuduz Aşısı 3 Kuduz Serumu yazmış! Arkadaş aşı oluyorsam seruma ne gerek var doktor "sağlık bakanlığının yeni prosedürü" demiş. Serum olmasam olur mu, doktor evet olur demiş. Sistem böyle işliyor. İnsanlara en cok ilaç, aşı ve serum verme üzerine kurulu bi sistem.

Ben cocukken benim de elimi o sekil bir köpek severken ısırmıştı. Bu köpek bizim 3 apartman aşağıdaki dükkanın köpeğiydi. Hatta başka bir çocuğu da daha sonra ısırmıştı. Bana herhangi bir a$ı vs yapılmadı ama ısırılan diğer çocugun ailesi cok pimpirikli oldugu için gelip köpeğin sahibi karı kocayla kavga etmişlerdi. Kadın eve gidip köpeğin aşı kağıtlarını alıp getirip ısırılan cocugun ailesine göstermişti. Bunlar sonra tatmin olmadılar yine de çocugumuzu a$ı yaptırmaya götüreceğiz demişlerdi.  A$ıları bo$ yere oldu yani. Ben a$ı olmadıgım halde bana hicbir sey tabii ki olmadı.. Cünkü köpek hem sahipli artı a$ılı hem de hergün gözümün önündeki köpekti.. Bir de cocugu a$ıya götürürlerken hic unutmuyorum can bu can diye bağırıyordu annesi ahahhaha Bence hastalık hastalıgı ve hastalıktan korkmak a$ı taparlık vs belki de pimpirikli ailelerin cocuklarını böyle yetistirmesinden de kaynaklanıyor olabilir belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 3 Eylül 2021; 14:27:49 >

Köpekleri sevmenin bazı kuralları var. Youtube ta Gökmen Barikan konuyu çok iyi şekilde anlatıyor gösteriyor.

Köpek kuyrugunu sallamıyorsa kendini pek okşatmaz. Kuyruk sallıyorsa kendini okşatır ve oyunlar oynar. Anne babalar bunu ne denli bilecek de cocuklara öğretecek. Okullarda da öğretilmiyor, cunku okulda yaşam için cok gerekli şeyler öğretiliyor ya.

• quote:

Köpekleri sevmenin bazı kuralları var. Youtube ta Gökmen Barikan konuyu çok iyi şekilde anlatıyor gösteriyor.

Köpek kuyrugunu sallamıyorsa kendini pek okşatmaz. Kuyruk sallıyorsa kendini okşatır ve oyunlar oynar. Anne babalar bunu ne denli bilecek de cocuklara öğretecek. Okullarda da öğretilmiyor, cunku okulda yaşam için cok gerekli şeyler öğretiliyor ya.

Köpek bana alısıktı hocam sürekli hergün ilgileniyordum fakat fazla sevmekten olacak biraz sert seviyordum canı yandığı icin elimi ısırdı  

Isırılan diğer eleman köpeği bayağı bir kızdırmış olmalı artık ne yaptı bilemiyorum ama onu kovalayıp kalcasından ısırmıs  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 3 Eylül 2021; 16:38:47 >

• Önce kendi zerhirlerinin tadına baksınlar sonra belki başkasına fayda sağlarlar...

• kanser çözülecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhtazar

Parayı buldular simdide kanserden parayı kırsınlar

adamların hakkı ama

• nucro kullanıcısına yanıt

varlığı değil spending ynai harcamaları yazıyor 

• quote:

Orijinalden alıntı: power-pc

bunların yüzünde nur kalmamış, bunlar insanlığa zararlı görevli tipler.

Alıntıları Göster

probleminiz nedir, türk insanlar bir şeye buluyor ve hemen karşı çıkıyorsunuz

bunu yapan elin yabancısı olsa hemen desteklersin değil mi??

biontech nasıl virüs yaysın ki, virüs yok içinde sanırım karıştırdınız

• quote:

Dostum kanserin aşısı olmaz. Kanser yapısal bir rahatsızlıktır. Gövdenin dokuları yanlış üretmesi durumudur. Yapılacak bi aşı ile gövde birden "dur doğru doku üreteyim" der mi? Aşı öyle birşeyi yapabilir bir sıvı mı?

Bu forum gönderisi bir hülya (Arapça deyişi ile hayal) ve bir imge üstüne kurulu. Ayırtedebiliyorsanız bu gönderi, aynen Brezilyada yokluklar içinde doğan Ronaldo şimdi futboldan yılda €40 milyon kazanıyor veya Elon Musk evinin garajında e-araba, roket düşündü ve firma kurup üretti şimdi trilyon dolar kazanıyor şeklinde Amerikan Düşü'nün Almanya versiyonu :)

MS de yapısal bir rahatsızlıktır. Modern sağlık bilimi (Arapça deyişi ile "modern tıp") MS karşısında çözümsüzdür. MS'in çıkış ve oluş nedenini bilmeyen Modern Sağlık Bilimi, çözümü nerden bilsin :) Hah çözüm diye bir MS aşısı çıkarmışlar, amacı belli: $$

zaten aşısı dğeil ki

şu an kanserlerde yapılan şey sadece kansere etki eden(anahtar-kilit gibi düşünebilirsiniz) ama vücuda etki etmeyen bir ilaç tasarlamaya çalışıyorlar

bu mrnaların amacı hücrenin içerisine girip gerekli mrna kodu ile ilgili uygun (yukarıdaki cümlede dediğim vazifeyi yapmaya çalışan) bir şey hazırlamaya çalışıyorlar

aşıyı eski gözle bakmayın burdaki aşı çok farklı hocami modern tıpın en üst noktasındaki tedavi etme merkezi

------------------------------------------------

şu an bu aşı olmadan bazı kanserler için bu şeyler üretildi ve bazı kanserlerde işe yarıyor ama bu süreci bu proje ile baya hızlanacak gibi

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışınız var. Olay "türk yabancı" olayı değil. "buldu" dedikleri şey insanlara gerçek sağlık veren bişey değil, yalnızca sağlık sektörüne parasal girdi sağlayacak bir meta. Hoş, gerçek sağlık yalnızca doğal ve insan gövdesine uygun beslenmek ve doğaya uygun yaşam şekli ile sağlanabilecek kolaylıkta birşey, laboratuvarda ar-ge ile bulunacak birşey de değil.

Böyle aldatıcı ve yararsız birşeyi yabancı kişiler bulmuş olsaydı onlar için de aynı yorum geçerli olurdu. Bunun Türk'ü yabancısı yok. Görüntüye bakın, fotoğraf stüdyosunda cekilmiş, etki yaratma amaçlı. Kim kanar böyle şeylere? Medyayı izleyen veya sağlık sektöründen para kazanan, profesyonel beklentileri olanlar dışında :)

Türk kökenli olması ne alaka ? Bu ülkede yetişmemişki bu insanlar. Sen niye sahipleniyorsun haha komedi ya. Adam sahiplenmiş Türk kökenliler diye. Lan burda yaşasalar aşı maşı bulamazlardı zaten. Almanlar adamlara nişan felan taktı Alman onlar Alman Türk felan değiller. Bu ülkeninde zerre alakası yok bu başarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kanser ve MS tedavisini tıplı olarak siz bile rasyonel şekilde anlatamıyorsunuz. "bu aşı çok farklı" "bu aslında aşı değil bu modern tıbbın en üst noktasındaki tedavi etme merkezi" nedir yav :)

Kanserin de MS'in de oluşum nedeni üzerine onlarca yıl önce usbilimsel açıklamalar getirildi.

1924-2018 arasında yaşamış fransız biyolog Gaston Naessens, kanserin somatid adını verdiği en temel yaşam biriminin fermentasyona uğramasının sonucu olduğunu ve fermentasyon engellenirse kanserin kökünden iyileşebileceğini belirtti ve 1949-60 arasında birçok kanser hastasını iyileştirdi. Onlar arasında örneğin Paris'te mide kanseri olan biri; ileri derecede göğüs kanseri ve karaciger metastazı olmuş bir kadın (Germanine Laurelle); göğsünde güvercin yumurtası büyüklüğünde başlayan, greyfurt büyüklüğüne ulaşan kanserli kitle cıkan kadın Suzanne Montjoint'ı iyileştirdi.

Kansere yakalanan Türk gazeteci Kemal Milar, yüksek alkali terapisi ile kanseri operasyonsuz ilaçsız iyileştirdiğini belirtiyor. 70 yaşlarında ileri derecede prostat kanserine yakalanan Amerikan asker emeklisi Vernon Johnston, sodyum bikarbonat ile hazırladığı yüksek alkali suya üzüm pekmezi karıştırarak belli bir protolol kapsamında içerek, prostat kanserini sıfırladığını belirtti.

1950 dogumlu Amerikan bilim insanı Loren Cordain, türlü gıdalar ve gövdemize etkielri üzerine yıllar süren araştırmalarda MS rahatsızlığının başta gelen nedenlerinden birinin gövdemize uymayan bitkisel kökenli gıdalarla beslenmek olduğunu gösterdi. Bu uymayan gıdalar arasında fasulye bezelye gibi bakliyat grubu başı cekiyor. Bakliyat grubunda yoğun olarak bulunan Lektin adlı molekül, bağırsaklardan içeri girmeyi başarıp gövdemizde birikiyor ve toksik etki yapıyor. Uzun dönemde bu maddeler gövdemizin bağışıklık sistemini bozup MS durumunu tetikliyor. Cordain'in araştırmalarını destekler nitelikte çalışmaları olan birkaç araştırmacı daha var. Cordain, MS'in oluşum koşulları ve nedenlerini açıklıyor, ancak MS bir kere başladıktan sonra nasıl iyileştirileceği üzerine birşey demiyor. O aşamada Aajonus Vonderplanitz'in karnivor diyet önerisi devreye giriyor. Amerika'da MS tanısı konulan bir kişi, MS'i doğal yoldan iyileştirmek üzere araştırma yapıyor ve bir sekilde karnivor diyeti öğreniyor ve gövdesinin koşullarına göre karnivor diyete başlıyor ve MS rahatsızlığı tümüyle iyileşiyor. Bunlar belgeli.

Yukarda iletilenlerden cıkan sonuç kanser ve MS rahatsızlıkları doğal şekilde iyileştirilebilir. Doğal olarak bu tür doğal çözümler sağlık sektörünün pek hoşuna gitmeyecek ve bu tür çözümleri kötüleyeektir, kendi ilaç aşı vs ürünlerinin onaylanması ve begenilmesi için çaba harcayacaktır, kanser, MS aşısı bulundu deyip buldu denilen kişilerin portre fotoğrafları cekilip medyaya dağıtılacak, reklamı yapılacaktır. Ne var ki gövdemiz böyle şeylerden anlamaz. Gövdemiz yalnızca kendisine uygun besin ve yaşam şeklinine gereksinim duyar. Ötesi boştur.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.