Şimdi Ara

Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
13.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğduğun yeri seçemezsin ama öleceğin yeri seçebilirsin

Steve Jobs'un ailesi de zamanında Suriye'den göçmüş.göçmeselerdi muhtemelen Steve Jobs 4 kadınlı bir evde kafasına bomba düşerek ölmüş olacaktı.Apple diye bir şirket de olamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 18 Haziran 2021; 14:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Müslümanları cahilleri birkeredaha bilim insanları kurtardı.Keşke şu muhabbet bir 5 sene daha sürseydi diyorum.Şu iki pırıl pırıl insana kafir diyen cehennemliksin dien kafalardan birazdaha azalsaydı negüzel olurdu.Düşüncemin nekadar canice olduğunu farkındayım ama iyi olurdu napıyim.İhtyac olduğunda bilime sığınırlar işlerine gelmediği zamanda kafir bunlar diyorlar bu insanlar nekadar azalsa bütün Dünya için iyi birşey.

bunların yüzünde nur kalmamış, bunlar insanlığa zararlı görevli tipler.

Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi!

• power-pc P kullanıcısına yanıt
    Size göreyse bilemen kendi görüşünüz.Nur kalmamışmı? Katılmıyorum boyunlar dik gözlerinin içi parlıyor resmen sen nur olmayan kişi görmemişsin demekki.Sahtekar Dincilere bakabilirsiniz mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 18 Haziran 2021; 15:7:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cherami kullanıcısına yanıt

50 tane tavuk ile 50 tane ineği ahırda yan yana koysan bir sürü yeni hastalık türer. Corona çin'deki farklı hayvanların bir arada bulunduğu pazarlarından türemedi mi?

hayvan gibi üremiş, üremiş, nüfus olmuş 8 milyar, adım başı insan var, Tuvaletler, yer altı kanalizasyon sistemleri ile dünya belirli bir hijyen standartlarını yakalamasaydı son 80 yılda sen asıl o zaman görürdün yeni hastalıklar her hafta mı türüyor her ay mı. stratejistler açıklamış bak hele bak.

stratejistler her hafta dolar düşüyor diyore ama ben görmüyore Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! 

• Bayiliyorum su komplo teorilerine Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! 

Gecen birisi diyor 5g ile yayiyorlar yienim hastaligi. Kafalar piril piril.

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt
  • korona yüzünden sağlık sektörüne normalde yapılmayacak köklü yatırımlar yapıldı, garip şeyler ortaya çıkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan/

korona yüzünden sağlık sektörüne normalde yapılmayacak köklü yatırımlar yapıldı, garip şeyler ortaya çıkabilir

büyük rant dönüyor,bu yatırımların para olarak geri dönmesi lazım. yeni suni hastalıklara hazır olun. benim favorim maymun gribi,buna tutulanlar maymunlaşacak...

• power-pc P kullanıcısına yanıt

iki yukarıdaki mesajımı okusan bari mübarek. Olumlu gelişmeler anlamında söyledim onu.

• Başarılar. Gurur tablosu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu iki palavracı eski aşı bir halta yaramadığı için şimdi yeni aşı icat edecekmiş. hayatları PALAVRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 1 Eylül 2021; 17:1:18 >
  • kesin çip takacaklar kanser hastalarına, 5g, düz dünya, 5 aile, rochild, rochefeller, ülümünati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google'dan alıntı:

Each person's cancer has a unique combination of genetic changes. As the cancer continues to grow, additional changes will occur. Even within the same tumor, different cells may have different genetic changes.5 May 2021

kişiye özel aşı üretmek, bu işin zirvesi olur. bunun haricinde, bilemiyorum.. geçenlerde ölen ve adeta zakkumla özdeşleşen doktordan öteye geçilemez.

• quote:

Size göreyse bilemen kendi görüşünüz.Nur kalmamışmı? Katılmıyorum boyunlar dik gözlerinin içi parlıyor resmen sen nur olmayan kişi görmemişsin demekki.Sahtekar Dincilere bakabilirsiniz mesela.

Yüzü en nurlu doktor bu aşağıdakidir. Bilime müthis faydası olmus bir insandır. Gözleri maviye ceviren ilk a$ı'yı üretmistir mesela.. Günümüz almanyasında doktor olsaydı, corona'ya kansere ve hatta aids'e kesin cözümü yani a$ı'yı bu arkadas bulurdu resimdeki nur yüzlü doktorları da, cermen değiller ama almanya da dolasıyorlar, Alman ırkına cıva falan veriyorlar diye polonya'da bulunan ve trenle gidilebilen kendi tıp tesisinde a$ılayabilirdi belki.. Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 1 Eylül 2021; 19:35:39 >

• Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Yani size diyecek hiçbirşey bulamıyorum ben.Profosörün dediği gibi Karpuz seçimini bile ustasına bırakan cahil halk aşı konusunda profösörlerden bile bilgi sahibi oldu dedi adam.Cehaletle yarışamayız.Hashanelere gidip baksan sorsan anlarsın Covidden ölen insanların çoğu aşı olmayan kişilerden kaynaklı he şimdi diyeceksinki ölende var oranı çok az kaldıki aşını amacı toplumsal bağışıklık sağlamak eskiden griptende insanlar ölüyordu zamanla aşılana aşılana toplumsal bağışıklık gelişti şimdi insanlar gribi hafif atlatıyor aşı sayesinde bu hastalık normal grip şeklinde geçicek yani amaç insanların ölmesini engellemek aşının işleyiş mantığı budur tabi sizin gibi insanlar uzmanların söylediği kişilerin yerine internette senin gibi 3 beş yazılan herşeye inanmayı tercih ettiği için ne desek boştur.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt

Ben 2 tane üniversite bitirdim tıp okumadım ama herkesin okudugu bölüm farklı sonuçta. Bunlar mesleğe yönelik eğitimler. Senin doktor dediğin de cahil olabilir. Cehalet ayrı bir şey. Mesleki eğitim farklı bir şey.. Üniversitede tıp okuyan biri teknik bir eğitim alıyor. Yani insan vücudu, anatomi, mikrobiyoloji falan falan bunlar mesleğe yönelik eğitimler.. Bunları okumakla cehalet gitmez.. En fazla insan bedeni üzerinde bilgi sahibi olursun hastalıkları tedavi edersin.. Senin cahil halk diyen profesörün kendisi de muhtemelen cahilin önde gidenidir cünkü anlasılan TV'de nasıl konusulacağını bilmiyor. Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! 

Ayrıca tıp okuyan ve insan vücudu konusunda uzmanlaşmış biri, ne kadar uzman olursa olsun, benim vücudumun sahibi olmuyor. Öyle cahiller a$ı olmuyorlar vırt zırt tırı vırı demekle bu i$ler olmaz. Doktor haddini bilecek.. Ben istemiyorsam değil a$ı vücuduma steteskop bile değdiremez. Doktor bir cesit sağlık hizmeti veren adamdır. Bunu da unutma. Gidersin sağlık hizmeti verir.. Doktor senin üstünde senin patronun falan gibi bir sey değil. Bu konu insan bedenine karşı bir saldırı oldugu icin ve meşrulaştırılmaya calısıldıgı icin bu konuda bu kadar cok yazıyorum yoksa bu konuyu bu kadar dikkate almazdım..

Hala uzmanlar uzmanlar bak okuyorum son paragraf hala uzmanlar iceriyor.. Uzmansa uzmandır.. Doktor değil isterse einstein'ın kayıp spermi olsun hani diyorsunuz ya bunlar cok zeki falan iq'ları falan cok yüksek yersen.. bana ne? Ben tedaviyi reddediyorum tohumumuzu o doktor mu atmıs da vücudumuzun üzerinde söz sahibi oluyor? Su toplum sağlıgı ayagını da gecelim lütfen.. A$ı olan hala virüs kapabiliyor ve bulastırabiliyor ayrıca virüs kapmak istemeyen şunun gibi bir seyle gezebilir..

virüs yayıyorlar diye insan bedenine mecburi tıbbi uygulama yapılamaz.. bu insan vücudu o da virüs tabii ki yayılacak.. bu doğanın kuralı.. virüs varsa, vücudunda da savunma hücreleri var.. onlar virüsün caresine bakarlar.. Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! 

a$ı'yı ancak ve ancak teklif edebilirsiniz ve rıza gösterilirse isteyen kisilere pazarlayabilir ve uygulayabilirsiniz.. rıza dı$ı a$ılama olmaz.. o zaman mengele de kendine göre haklıdır.. o da toplum yararına calısıyor.. kahverengi gözlülerin mavi gözlü olmasını ve üstün ırk'a dahil edilmesini istiyor.. yahu biri hastalık, öbürü sapıklık diyeceğini duyar gibiyim.. fakat bence doğanın i$leyisine müdahale etmek hatta bunu mecbur kılmak da büyük bir sapıklıktır.. bu sapıklığı mesru kılmaya calısan propaganda aygıtlarının etkisinde kalmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Eylül 2021; 20:6:42 >

• Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Herşey kanunlara bakar.Başkasının özgürlük alanına girdiğin yerde senin özgürlüğün biter.Bu bir bulaşıcı hastalık ben covidden ölmeyebilirim bünyem sağlamdır ama başkasına taşıyarak bulaştırma yoluyla bünyesi sağlam olmuyan bir kişinin ölümüne sebep olabilirim.Bu yüzdende şu anda Ülkemizde ya aşı olucaksın aşı olmak istemeyorasan test olucaksın kuralı getirildi he bu ilerde herkes aşı olucak kısmına illaki çevirlecek bunu Bütün dünya tartışıyor sen istediğin kadar itiraz et ve gayette haklı bir tartışma bence.

• quote:

Herşey kanunlara bakar.Başkasının özgürlük alanına girdiğin yerde senin özgürlüğün biter.Bu bir bulaşıcı hastalık ben covidden ölmeyebilirim bünyem sağlamdır ama başkasına taşıyarak bulaştırma yoluyla bünyesi sağlam olmuyan bir kişinin ölümüne sebep olabilirim.Bu yüzdende şu anda Ülkemizde ya aşı olucaksın aşı olmak istemeyorasan test olucaksın kuralı getirildi he bu ilerde herkes aşı olucak kısmına illaki çevirlecek bunu Bütün dünya tartışıyor sen istediğin kadar itiraz et ve gayette haklı bir tartışma bence.

Kanun demek o kanunun hakkaniyetle koyuldugu anlamına gelmez. Kanun koyulabilir ama bu hukuksuz olabilir.. Nazi Almanyasında da kanunlar yahudilerin ölmesini emrediyordu.. Fakat buna sapıklık diyorsunuz değil mi? Sen simdi bana istediğin kadar itiraz et falan diye bir de posta koymussun.. Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi!  Ben de senin seviyene inip haydi görelim bakalım zorla yani polis zoruyla millete a$ı falan yapsınlar da sandıktaki oyları ne olacak diyeyim mi? hatta daha ileri gidip yapsınlar da bak bakalım ne olaylar olacak diyeyim mi? hatta daha da ileri gidip eğer covid a$ısı olursam benden haysiyetsizi yok diyeyim mi? Bu bizi bir yere götürmez.. Önemli olan olayın meşru olup olmadıgını tartışmak fakat anlaşılan senin hakkaniyet ve meşrutiyet konusunda bir sıkıntın yok. O zaman ilerde birileri sopayı eline geçirir de, seni döverse, o zaman sesin cıkmasın diyorum.. Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi!  Böyle bir şeyin ihtimalinde bile viyak viyak bağırıyorsunuz zaten.. Özlem Türeci ve Uğur Şahin bu defa da kanser ve MS aşısı için tarih verdi! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Eylül 2021; 20:23:9 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.