gönlünde yer yoksa güzelim... farketmez ayakta da giderim... şaka tabii... Yumuşak olma ezilirsin, sert olma kırılırsın. (Victor Hugo)...
Cahillerle tartışmaya girmeyin, Ben hiç yenemedim Gazali Aptallarla asla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonra da tecrübeleriyle yenerler Dilbert Senden soruluncaya kadar susman susturuluncaya kadar konuşmandan hayırlıdır Hz. Ali insanlar ne kadar az düşünürlerse o kadar çok konuşurlar. Montesqieu İlk mesajda kendime sürekli örnek aldığım sözleri buldum.
quote:Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal Akıl öyledir ki herkeste mevcuttur, lakin mantık yalnızca düşünebilende vuku bulur. Bana ait. Akıla sahip olan düşünmüş olmuyor mu ? Şöyle diyelim, düşünemeyen akıllı nasıl bir mahlukattır ? "Akıl" yoluyla mantığımızı şekillendirebilirken, mantığa böyle bir şart koşmanız, babası olan akıla hakaret olmuş
quote:Orijinalden alıntı: SonOfPatriot quote:Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal Akıl öyledir ki herkeste mevcuttur, lakin mantık yalnızca düşünebilende vuku bulur. Bana ait. Akıla sahip olan düşünmüş olmuyor mu ? Şöyle diyelim, düşünemeyen akıllı nasıl bir mahlukattır ? "Akıl" yoluyla mantığımızı şekillendirebilirken, mantığa böyle bir şart koşmanız, babası olan akıla hakaret olmuş Bir beyine sahip olupta düşünemeyen, (en azından mantıklı düşünemeyen) mahlukat çok bence. Bunu tabi 0 düşünememe olarak algılamayın.
Bir diplomat evet derse, belki anlamını çıkarın; belki derse de hayır.Eğer bir diplomat hayır derse, o adam diplomat değildir.
“Ben dostlarımı ne kalbimle ne aklımla severim. Olur ya, kalp durur-akıl unutur. Ben dostlarımı ruhumla severim. O ne durur, nede unutur.” MEVLANA
"Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur” Mark Twain
"Büyük Türkiye'nin İstihbarat Teşkilatı da büyük olmak , büyük oynamak mecburiyetindedir." Mustafa Hiram Abas
quote:Orijinalden alıntı: leon tr gönlünde yer yoksa güzelim... farketmez ayakta da giderim... şaka tabii... Yumuşak olma ezilirsin, sert olma kırılırsın. (Victor Hugo)... güzel