Şimdi Ara

Ozone 'Ocelote World' Blast Gaming Headset Video İnceleme + Mik. Test + Unboxing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Ozone 'Ocelote World' Blast Gaming Headset Video İnceleme + Mik. Test + Unboxing

Benim için gaming kulaklıkta önemli 4 ana-madde vardır, ve ben bunlara dikkat ederek bir kulaklığı seçerim. Biraz da mikrofon takıntılıyımdır, benim için kulaklığın mikrofonu kaliteli olmak zorunda -ki genelde gaming kulaklıkların mikrofonları çok da iyi olmaz, aralarında belli başlı ürünler/markalar hariç.

Tasarım olarak ele alırsak, turuncu-siyah kombinasyonu uygulanmış ağırlık olarak ve turuncuyu koyu bir renkte tutmalarıyla cırt bir renk çıkartmamışlar ortaya. Ne çok abartılı bir uzay mekiği tasarımı var, ne de çok sade..orta karar bir şey seçmişler. Sınıfındaki diğer arkadaşlarına göre de ciddi oranda bir hafifliği var ve benim en çok hoşuma giden kulaklığın iskeletinde kullandıkları sert esnek-metal malzeme oldu. Özellikle benim gibi kendinizi kaptırıp da kulaklığı sağa sola fırlatacak kadar sinirleniyorsanız, bu baya dayanır gibi bize.

Konfor kısmına geçince, ilk başta kafa bandına dikkatlice baktım ve büyük destekleyici padler aradı gözüm, taktıktan sonra fark ettim içindeki malzeme uygun yumuşaklıkta. Kulak padleri zaten kaliteli deri malzemeden üretilmiş, bu da yetmiyor gibi oynar pad yapısına sahip..yani kulağınıza en iyi oturacak şekilde kulaklık kendini ayarlıyor.

Mikrofon kısmına gelince, yazılımdan gerekli db ayarlarını yaparsanız, mükemmel bir ses kalitesi sunuyor size..şöyle diyim, ben kendi sesimi gerçeğe en yakın nadir kulaklıklarda duymuştum, bu da onlardan biri oldu. Auto-mute özelliği var mikrofonun, bu da mikrofonu indirip-kaldırmanızla alakalı tamamen. Ve kaldırdığınızda yani kapalı konuma geldiğinde beyaz ışık yanıyor mikrofonda, aktif iken turuncu..güzel detay.

Kulaklık Ses Alma kalitesi, bu konuya gelince doğrudan hertz aralığına bakıyoruz ve onun genelde dengeli olması önerilir..kulaklıkta bu aralık 20-20hz olarak belirlenmiş, yani dengeli. Benim hertz konusundaki görüşüm ise, orada ne yazarsa yazsın kulağımızın alabileceği belli başlı bir hertz aralığı vardır, ama yine de bu kısma dikkat etmek zorunda kalıyoruz.

Ana başlıklar bunlardı benim için. Şimdi eksik gördüğüm yönleri sıralayayım;
    #Mikrofon ses ayarı olmalıydı, sadece kulaklık ses aç/kapa - arttır/azalt olmamalıydı,
    #Mikrofon biraz daha esnek bir malzeme olmalıydı, plastiği azıcık sert geldi bana,
    #Kulaklık kısmındaki turuncu şerit aydınlatma biraz daha belirgin, kalın çizgide olabilirdi.

Genelde doğrudan videoyu bırakıp konu açıyordum fakat bundan sonra bu şekilde kendi gözümden de yazılı olarak inceleme bırakacağım konu altına. Umarım elimden geldiğince yardımcı olabiliyorumdur, iyi forumlar!

İnceleme video;

Unboxing only video;

İyi Seyirler!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.