bi önceki yazdıklarım nerde bilmiyorum ama meşgul etmek için değildi.neyse tekrar yazıyorum: çalıştığım programda ürünlerin resimlerine bakıyorum,yani resim dosyaları biraz kalabalık oluyo.ve çalışırken sanal bellek yetersiz diye hata msj ı veriyor,programı kapatıyor.acaba ram den olabilirmi yoksa başka bi olaymıdır bu sanal bellek.başka bişi ise nasıl artırılır ? ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.
daha önce yazdıgım gibi bilgisayarının sistem dosyaları bozulmus olabilir ama yinede sen önce disk temizleme veya disk birlestirici yapsan bi sorunun kalmayacak tır .. bu arada win 98 kullanıyosan bu işi güvenli kipte yaparsan daha ii olur kolay gelsin
evet makina ne....? ram az geliyordur muhtemelen... Şimdi bu alet ram bulamayınca sanal bellek yaratıyor ya HDD üstünde.. işte bu işi yaparken de işlemciye ve hard diske çok fazla yükleniyor..... eğer işlemcin de orta halli ise böyle bir hata vermesi doğaldır.....
Ha yeni yeni olmaya başladı, önceden yoktu diyorsan, btrbetr arkadaşın dediği gibi sistem dosyalarının bozulmuş olması olağandır.. ayrıca bilgisayarın çok doluysa boşalt derim... alet sanal bellek olarak kullanacak yer bulamuyo da olabilir :)
Bilgisayarım a sağ tıkla/Özellikler/Gelişmiş/Gelişmiş (tekrar)/Sanal bellek yazan yerde değiştir e tıkla ve sanal belleği arttır.