Şimdi Ara

ÖZYEĞİN Mİ ODTÜ MÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÖZYEĞİN Mİ ODTÜ MÜ

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2021)
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruckuz -- 7 Nisan 2021; 1:34:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruckuz

abimde babamda kuzenlerimde itülü yani senn tercihine kalmış odtü de güzel yer güzel örnekleri önüme koyup konusuyorum tabi ama itü inşaat bitirip iş bulamıyorum keşke okumasaydım diyende var ..her şey sana kalmış itü olanakları olan prestijli bi yer ekonomi okursan pişman olmazsın bunu söyleyebiliriim.. sadece itü hakkında az çok bilgim oldugu için söylüyorum bunuda

İngilizce eğitimi nasıldır dostum bilgin var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruckuz -- 7 Nisan 2021; 1:33:52 >
  • Itu ekonomi yeni kuruldu ve bolum sayfasina girdiginde odtu ile itunun hocalarina bakmani tavsiye ederim. Ve ayrica odtu isletme toplulugunun aktivitelerine de bir goz atmalisin

• Odtü ye gorusmeye gittigimde bu eşit ağırlık öğrencileri neden burayı tercih ediyor bilmiyoruz biz bu bölümleri kendi öğrencilerimiz ders alabilsinler diye açmıştık ilginç bir şekildr odtü ismini duyan geldi demişti bize tanıtan hoca =) Kendim ITU de okuyorum ekonomi hocalarımız ekonomi bölümünün ne kadar saçma olduğundan yakınıyordu. Kısacası yıllarca bu konularda tavsiye vermiş birisi olarak teknik üniversitelerde sözel bölümleri okumak pek mantıklı değil diyorum kaldıki üniversite kaynaklarıda zaten teknik eğitim için harcanıyor.

• mimar*ugur kullanıcısına yanıt
    Türkçe eğitim vermek için kurulmuş bir okuldan nasıl ing eğitim beklenir ki hocalarda ögrenciler gibi imkan olsada Türkçe konuşsak diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Odtü ye gorusmeye gittigimde bu eşit ağırlık öğrencileri neden burayı tercih ediyor bilmiyoruz biz bu bölümleri kendi öğrencilerimiz ders alabilsinler diye açmıştık ilginç bir şekildr odtü ismini duyan geldi demişti bize tanıtan hoca =) Kendim ITU de okuyorum ekonomi hocalarımız ekonomi bölümünün ne kadar saçma olduğundan yakınıyordu. Kısacası yıllarca bu konularda tavsiye vermiş birisi olarak teknik üniversitelerde sözel bölümleri okumak pek mantıklı değil diyorum kaldıki üniversite kaynaklarıda zaten teknik eğitim için harcanıyor.

Valla mı

Yani mantikli olan bu degil mi zaten hocam adi ustunde teknik universite =D tercihleriniz arasinda bilgi ve bahcesehir secilebilir universitelerdir bence. Puanlarini bilmiyorum ama Kadir Has da düşünülebilir güzel bir okul =) Tabi şehir uni ninde imkanlari iyidir.

• quote:

Yani mantikli olan bu degil mi zaten hocam adi ustunde teknik universite =D tercihleriniz arasinda bilgi ve bahcesehir secilebilir universitelerdir bence. Puanlarini bilmiyorum ama Kadir Has da düşünülebilir güzel bir okul =) Tabi şehir uni ninde imkanlari iyidir.

O zaman bounda da mühendislik yazılmaz
    Bu mantık doğru bir mantık değil buna göre Üniversite seçimi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

quote:

O zaman bounda da mühendislik yazılmaz
    Bu mantık doğru bir mantık değil buna göre Üniversite seçimi olmaz.

Bu yüzden Boğaziçi o üniversitelerden genel olarak daha iyi. Çünkü hem sosyal bölümleri iyi hem sayısal bölümleri. İtü'de mühendislik okunur, ekonomi falan okunmaz bana göre.

Ben olsam Bilgi ya da Özyeğin'e giderdim. Ondan sonra da ODTÜ'ye giderim İTÜ'ye gene gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 4 Temmuz 2014; 3:19:05 >

Evet araziye çıkıcaksan yazılmaz. Elektronlarin hareketinden başlayarak bilgisayar mühendisliğine giden bir eğitimleri var. Yardım almak mı amacın yoksa dalga geçmeye çalışmak mı? Okulda görev yapan hocaların söylediklerini aktarıyorum sen kalkmışsın geyiğe vuruyorsun. Sana göre olan cevapları vermek için değil tecrübelerimizi aktarmak için varız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFeKa -- 4 Temmuz 2014; 10:12:44 >
  • quote:

Evet araziye çıkıcaksan yazılmaz. Elektronlarin hareketinden başlayarak bilgisayar mühendisliğine giden bir eğitimleri var. Yardım almak mı amacın yoksa dalga geçmeye çalışmak mı? Okulda görev yapan hocaların söylediklerini aktarıyorum sen kalkmışsın geyiğe vuruyorsun. Sana göre olan cevapları vermek için değil tecrübelerimizi aktarmak için varız

böyle saçma bulduğum argümanları geyiğe vuruyorum evet.odtü gibi bir okula 60 yıllık bir fakülteye sırf adında teknik geçiyor diye kötüdür demek saçmalıktır.varsa odtü iibf nin kötü olduğuna dair nedenlerin yazarsın.orda okuyan 8-10 kişiyle konuştum neden çok iyi olduğunu ayrıntıları ile açıkladılar.eğer sen kötü diyorsan ayrıntısı ile açıklarsan sevinirim

• Bilgi nasıl tırt ya? Senin bölüm için mi genel mi tırt ? İletişim fakültesi iyi değil mi ?

Bu arada İTÜ Ekonomi koş macera arama. Ekonomi güzel bölüm,İTÜ de eğitim iyiyse move move moveeee!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoXVII

Bilgi nasıl tırt ya? Senin bölüm için mi genel mi tırt ? İletişim fakültesi iyi değil mi ?

Bu arada İTÜ Ekonomi koş macera arama. Ekonomi güzel bölüm,İTÜ de eğitim iyiyse move move moveeee!

ilk mesaja anlatmıştım ama bir kez daha yazayım.birincisi bilgide yurt dışı imkanlarını oluşturan laurete programının paralı olduğunu bilmiyordum onun yüksek ücretlerini ödeyemem.ikincisi lse programı ile ilgili bir kaç hoşuma gitmeyen durum var.yani daha çok okul ve bölümle alakalı iletişim fakültesi nasıldır bilemiyorum.

itünün tanıtıma gidicem inşallah bende güzel etki bırakır çünkü istanbuldan gitmek istemiyorum.
    Hocam k.bakma ben başlığı görünce " ne oluyor loooo" deyip daldım. Okumadım ilk sayfayı benim tavsiyem bölüm olarak iibf okuyacağına ekonomi oku yardır git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhur beste

iktisata değil ekonomiye git diyen teyzeler de geldiğine göre mission completed.

ne zor işmiş ya bu tercihler
  • Uppidik

• Özyeğin. Sebep sorma ben bilmem.
  • Uppidik

Hocam peki Boğaziçi ODTÜ koç bilgi bilkent hangi ünv. De psikoloji okumak daha iyi benim siralamam 2 bin kusur Boğaziçi hariçddiğerleri kesin gemiyi teknikte sözel okunmazmi gerçekten :(

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.