Şimdi Ara

ÖZYEĞİN Mİ ODTÜ MÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÖZYEĞİN Mİ ODTÜ MÜ

(En Son Oy Tarihi: 29.8.2021)
Giriş
  • İtü Ekonomi yeni diyoruz da ya 2 yıla 5 binden almaya başlarsa ya efso olursa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soprannaturale -- 2 Temmuz 2014; 21:26:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

quote:

Orijinalden alıntı: dursun1071

quote:

Mezuna kalmak

BU ADAM BU FORUMDA SEVİLMİYOR TAŞLANIYOR ÇÜNKÜ HER ZAMAN DOĞRUYU SÖYLÜYOR.. ADAMSIN KARDEŞİM..
    BU ARADA UĞUR SENDEN DERECE BEKLİYORDUM BATIRMIŞSIN.. MEZUNA KALAYIMMI DİYE SORSAN KALMA DEMEM YANİ

BENİ ANLAYAN NADİR ADAMLARDAN BİRİ. TEŞEKKÜRLER.

ADAM DA DEĞİL, ADAMIN DİBİSİN KARDEŞİM.. DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEV KOVARLAR SEN ÜZÜLME

UĞUR BU ARADA DARILDIM SANA GERÇEKTEN

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mezuna kalmak

BU ADAM BU FORUMDA SEVİLMİYOR TAŞLANIYOR ÇÜNKÜ HER ZAMAN DOĞRUYU SÖYLÜYOR.. ADAMSIN KARDEŞİM..
    BU ARADA UĞUR SENDEN DERECE BEKLİYORDUM BATIRMIŞSIN.. MEZUNA KALAYIMMI DİYE SORSAN KALMA DEMEM YANİ

BENİ ANLAYAN NADİR ADAMLARDAN BİRİ. TEŞEKKÜRLER.

ADAM DA DEĞİL, ADAMIN DİBİSİN KARDEŞİM.. DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEV KOVARLAR SEN ÜZÜLME

UĞUR BU ARADA DARILDIM SANA GERÇEKTEN

Bana niye darıldın kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ŞAKA YAPTIM YA BEN SANA DARILIR MIYIM SEVDİĞİM KARDEŞLERİMDENSİN BİLİYORSUN SEN DE BUNU

TAVSİYEM ÖZYEĞİN'DİR SANA. İTÜ HK. BİLGİM YOK YENİ KURULAN BİR BÖLÜM BAŞARISI NE DÜZEYDEDİR BİLEMEM AMA İYİ ARAŞTIR. BÖLÜME GİT HOCALARLA GÖRÜŞ HOCALARA MAİL AT FALAN.
  • quote:

ŞAKA YAPTIM YA BEN SANA DARILIR MIYIM SEVDİĞİM KARDEŞLERİMDENSİN BİLİYORSUN SEN DE BUNU

TAVSİYEM ÖZYEĞİN'DİR SANA. İTÜ HK. BİLGİM YOK YENİ KURULAN BİR BÖLÜM BAŞARISI NE DÜZEYDEDİR BİLEMEM AMA İYİ ARAŞTIR. BÖLÜME GİT HOCALARLA GÖRÜŞ HOCALARA MAİL AT FALAN.

Eyvallah canım kardeşim.

Tercih günleri rotamı belirledim zaten. Neredeyse anketteki tüm okullara gidicem

• quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

quote:

ŞAKA YAPTIM YA BEN SANA DARILIR MIYIM SEVDİĞİM KARDEŞLERİMDENSİN BİLİYORSUN SEN DE BUNU

Eyvallah canım kardeşim.

Tercih günleri rotamı belirledim zaten. Neredeyse anketteki tüm okullara gidicem

rabbim muvaffakiyetler versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

İtü Ekonomi yeni diyoruz da ya 2 yıla 5 binden almaya başlarsa ya efso olursa ?

Olur mu dersin kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: Altay.

ODTÜ

Neden kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

quote:

Orijinalden alıntı: Altay.

ODTÜ

Neden kanka

ODTÜ olduğu için kanka dünyada ilk 100'e giren tek Türk üniversitesi :)
  • Boğaziçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Penguin

Boğaziçi

• Ben kesinlikle ODTU derdim yerinde olsaydim. ITU ekonomi yeni acilmis bi bolum, ama odtu iibf koklu ve kampus yasami daha guzel. Kesinlikle ODTU!

• quote:

Orijinalden alıntı: meyra1234

Ben kesinlikle ODTU derdim yerinde olsaydim. ITU ekonomi yeni acilmis bi bolum, ama odtu iibf koklu ve kampus yasami daha guzel. Kesinlikle ODTU!

Odtü istanbulda Olsa her şey daha kolay olacaktı...

• Tabiki boğaziçi

• Aynı durumdayım ben bilgiye bayaa ısınmıştım aslında . TM1 5722 GSÜ gelicek gibi değil aradaki boşluğa kaldım. LSE'den dolayı bilgi düşünüyodum ankara yazmayı kesinlikle düşünmüyorum .
  • Dostum ben de 7k yaptim odtu isletme yazacam oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: burak617

Dostum ben de 7k yaptim odtu isletme yazacam oneririm

Diğer alternatifleri nasıl Eledin

• odtü dünyada ilk 100 e giren tek türk üniversitesi demis bi arkdas itü odtüden daha fazla alanda dünyaya kendini duyurmus bi üniversite .. itüden ala yer yok arkdas itüde okursan yaşarsın benm görüşüm bu bana kalırsa hiç düşünme yani itü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruckuz

odtü dünyada ilk 100 e giren tek türk üniversitesi demis bi arkdas itü odtüden daha fazla alanda dünyaya kendini duyurmus bi üniversite .. itüden ala yer yok arkdas itüde okursan yaşarsın benm görüşüm bu bana kalırsa hiç düşünme yani itü.

Bunun aynısını odtü içinde yazıyorlar. Sebepleri ile yazarsanız daha iyi olur. Hem ben hem de itü düşünenler faydalanalım

• iibf ne
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.