Şimdi Ara

Ozyegin universitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ozyegin universitesinde okuyan veya bilgi sahibi olaniniz var mi? Olursa eger burslu olacak.
    Hazirlik sinifi, yurtlari, arkadas cevresi, okulun konumukonumu, yemekhanesi, aylik harcama tutari, ve birde yurdun icinde mutfak gibi yerlesme alanlari icin yorum yaparsaniz cok sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi ara hedefimdi fakat suan değil . Tek bildiğim bi kaç yıl içersinde kocla yarışacak düzeye gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen sene lise yaz okuluna gitmiştim, yurtlar ve konumu hakkında yorum yapabilirim. bir kere merkeze çok uzak. çekmeköyde.
    yurtlar mükemmel. her odada tv, mikrodalga, mutfak, banyo var. ayrıca odalar kendi içinde ayrılıyor. atıyorum iki kişilik odada, iki kişinin yatak ve çalışma kısmı ayrı iki oda şeklinde. yani ev gibi.

yemekleri çok iyidir bu arada. alternatif çok. yemeği beğenmezsen aynı fiyata pide, makarna falan alabilirsin yemekhane kartınla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi train123 -- 1 Temmuz 2015; 20:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtları çok güzel arkadaş ortamı falan güzel ama konumu sıkıntı.Yurtlarıda 7500liraydı sanırım.Ama kaliteli bir eğitimi var.Yurtlar karışık
  • Hepinize tesekkur ederim 😇😇😇😇😇

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ytü hazirlik sinavi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.