Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neymiş bu Özyeğin Üniversitesi arkadaşlar.. Forumlarda nereye baksam bir Özyeğin fırtınası :) Açılalı daha 5 yıl olmuş ama sanki 100 yıllık.. Birisi Özyeğindeki kerameti bana anlatabilir mi?

• Ben de çok merak ettim açıkcası ama %50 burslu programının taban puanını görünce biraz gözümden dülmedi değil.Eğitim kadrosu iyi galiba ODTÜ,BOĞAZİÇİ vs gibi üni. mezunlarıyla dolu ama tabi mezun ya da orada okuyanlardan bilgi almak en garantisi.Takipteyim.
  • gelecekte koç sabancı bilkent üçlüsünün yanına dördüncü olarak eklenecek gibi
  • kadroya baksan bazi bolumlerde turkiyeyi gec dunyanin en iyi uni lernden doktorali adamlari almslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastrap450

kadroya baksan bazi bolumlerde turkiyeyi gec dunyanin en iyi uni lernden doktorali adamlari almslar

Kadro iyi gibi duruyor ama %50 burslunun taban puanı biraz düşündürücü geldi bana.
  • o %50ler iki uc vakif disinda hep oyle zaten
  • Bu üniversite nedense bana Bilgi üniversitesini hatırlatıyor.Başlangıcı iyi sonu kötü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mef Üniversitesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de sanırım fakülteleri bu sene mezun verecek herhalde.. daha mezunları adam gibi piyasada görülmemiş bir üniversite hakkında bu kadar olumlu yorum bana sanki biraz "başarılı halkla ilişkiler" projesi gibi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.