özyeğin üni zamanla değerlenecek göreceksiniz. birkaç sene önce murat özyeğin'in yaptığı türkiyede ticaret, girişimcilik ve özyeğin üniversitesi hakkındaki konuşmasını dinlemiştim. 1 saatlik konuşma sonrası ayak üstü 10 dk filan konuştum özyeğin üniversitesi hakkında. vizyon olarak çoğu üniden iyi durumda, olanakları ve bağlantılarıda birçok bilinen üniye göre kat kat daha iyi. hani üni sınavına girmiş olsam özyeğini düşünürdüm. tek eksisi yakın zamanda kurulmuş olması, bunuda planlama ve bağlantılar yaparak kapatıyorlar.
Holy Templar
kullanıcısına yanıt
iibf zaten bicak sirti bir alan hocam.ozyegin bilkent boun sabanci koc'un gerisinde kalmaz mi
quote:
Orijinalden alıntı: fabricioramirez
iibf zaten bicak sirti bir alan hocam.ozyegin bilkent boun sabanci koc'un gerisinde kalmaz mi
bölüm seçerken üni arası kıyaslama yapın, sonra 2-3-4- hangi ünilerde karar kıldıysanız o ünilerin x bölüm sayfasını açın ( iibf yazdın oradan örnek vereyim, iktisat ya da ekonometri gibi, gerçi iibf hocaları bütün derslere giriyor neredeyse bütün dersler ve konular aynı, sadece bölüme göre dersin isami değişiyor ). o bölümdeki hocaları karşılaştırın, CV'lerine bakın ( doktorayı nerede yapmış, kaç yıldır ders veriyor, daha önce hangi ünilerde ders vermiş gibi ), hangisi daha iyi durumdaysa ona göre sıralayın. sıralamayı 1. üniversite 2. hocalar 3. yurtdışı bağlantıları ( erasmus ya da credibility ) gibi exel'e ya da a4'e yazın sonra kafanızda tartın. olamdı o bölümden birilerine sorun ama bunu pek tavsiye etmem ( biraz futbol fanatikliği gibi herkes kendi ünisini över ama gelseydi o kötülediği üniye koşarak giderdi )
Holy Templar
kullanıcısına yanıt
Hocam biraz inceledim ama şunu fark ettim 4kdan 3 kişi tam burslu alıyor sonrası 100kdan yarı burslu falan alıyolar ve sınıfta büyük bir dengesizlik yaratmaz mı
mhonizM
kullanıcısına yanıt
burslu sayilari cok cok az.benzer puanla alan bilkent isletme 27 burslu aliyor mesela bu sene.bu beni tedirgin ediyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme