Şimdi Ara

Özyeğin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu universitede okuyan var mi mizyaz hocam haric?

• up
  • Özyeğin ybs,ut patlama yapar mı sence hocam
  • ilk 1000'e 1.700 tl burs vermesi beni çok cezbediyor UP
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Hocam kontenjan artacağı için aşırı bir patlama beklemeyin bence
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    hocam ozyeginin ne olacagi belli olmaz cunku az kisi aliyor.soyle ornek vereyim

uluslararasi finans bölümu 2 kisi almis. girenlerin birisi 170. digeri 2000. taban puan da 2000. yani 170 ve 180.yazmis olsa 180 olacakti.ne desek bos
  • Born To Die kullanıcısına yanıt
    bence bilkent sabanci boun falan tutuyorsa oralari secmek daha mantikli hocam.ozu sanki bunlardan 1 tik geride
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin vs Yeditepe
    3 ay önce açıldı
    Bilkent İktisat
    6 ay önce açıldı
    TOBB CENG
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özyeğin üni zamanla değerlenecek göreceksiniz. birkaç sene önce murat özyeğin'in yaptığı türkiyede ticaret, girişimcilik ve özyeğin üniversitesi hakkındaki konuşmasını dinlemiştim. 1 saatlik konuşma sonrası ayak üstü 10 dk filan konuştum özyeğin üniversitesi hakkında. vizyon olarak çoğu üniden iyi durumda, olanakları ve bağlantılarıda birçok bilinen üniye göre kat kat daha iyi. hani üni sınavına girmiş olsam özyeğini düşünürdüm. tek eksisi yakın zamanda kurulmuş olması, bunuda planlama ve bağlantılar yaparak kapatıyorlar.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    iibf zaten bicak sirti bir alan hocam.ozyegin bilkent boun sabanci koc'un gerisinde kalmaz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

iibf zaten bicak sirti bir alan hocam.ozyegin bilkent boun sabanci koc'un gerisinde kalmaz mi
    bölüm seçerken üni arası kıyaslama yapın, sonra 2-3-4- hangi ünilerde karar kıldıysanız o ünilerin x bölüm sayfasını açın ( iibf yazdın oradan örnek vereyim, iktisat ya da ekonometri gibi, gerçi iibf hocaları bütün derslere giriyor neredeyse bütün dersler ve konular aynı, sadece bölüme göre dersin isami değişiyor ). o bölümdeki hocaları karşılaştırın, CV'lerine bakın ( doktorayı nerede yapmış, kaç yıldır ders veriyor, daha önce hangi ünilerde ders vermiş gibi ), hangisi daha iyi durumdaysa ona göre sıralayın. sıralamayı 1. üniversite 2. hocalar 3. yurtdışı bağlantıları ( erasmus ya da credibility ) gibi exel'e ya da a4'e yazın sonra kafanızda tartın. olamdı o bölümden birilerine sorun ama bunu pek tavsiye etmem ( biraz futbol fanatikliği gibi herkes kendi ünisini över ama gelseydi o kötülediği üniye koşarak giderdi )

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz inceledim ama şunu fark ettim 4kdan 3 kişi tam burslu alıyor sonrası 100kdan yarı burslu falan alıyolar ve sınıfta büyük bir dengesizlik yaratmaz mı
  • mhoniz M kullanıcısına yanıt
    burslu sayilari cok cok az.benzer puanla alan bilkent isletme 27 burslu aliyor mesela bu sene.bu beni tedirgin ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.