Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZaNGeLeF

evet, duyuru da değiştirildi zaten 18:30dan sonra diye..

endüstri mühendisliğini kazandım ;)

Hoşgeldin :)
  • Hasan, sen ne yaptın?
  • eyvallah hoşbulduk ;)
  • hasanin yerine soyliyim ben girmedi bile o sinava (: ben de gecmisim 207 nolu siniftayim.ama trace cok kasinti bisey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

hasanin yerine soyliyim ben girmedi bile o sinava (: ben de gecmisim 207 nolu siniftayim.ama trace cok kasinti bisey...

Cihangir Eywallah

Bugün ingilizce düzey sınavı yaptım netten, intermediate çıktıGirsemiydim yoksa sınava
  • geçen geçmiş usta sağlık olsn hayırlısı neyse (: yarın bi writing varmış tam 1.30 saat.napcaz bilmiorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

hasanin yerine soyliyim ben girmedi bile o sinava (: ben de gecmisim 207 nolu siniftayim.ama trace cok kasinti bisey...

Cihangir Eywallah

Bugün ingilizce düzey sınavı yaptım netten, intermediate çıktıGirsemiydim yoksa sınava

Bana bayağı bir zor geldi, tabii ben başından beri söylüyorum İngilizce'm çok zayıf, yarın sabah senin şu çözdüğün İngilizce testini çözer, sonucunu buraya yazarım. Az da olsa bir karşılaştırma yapabilirsin belki.

Yarın sınava girecek olan arkadaşlara başarılar dileyip yatıyorum, hepinize iyi geceler. : )

• Facedeki "Wall Street Institute" nin ingilizce tespit sınavını yaptım.
    Alp sen istanbulda mısın hala?
  • "Progressive Adaptive" çıktı, son testten hiç doğrum yokmuş.

Ayrıca İstanbul'dayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 2 Eylül 2010; 10:11:06 >
  • Ben de A01 de girdim sınava. Bana garip geldi sınav

Alp o kadar detaylı nerden baktın hocam ben sadece "u" aldıgımı öğrenebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 2 Eylül 2010; 13:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

Ben de A01 de girdim sınava. Bana garip geldi sınav

Yok Facebook'ta ki sınavın sonucu o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

quote:

Orijinalden alıntı: Wasted Years

Ben de A01 de girdim sınava. Bana garip geldi sınav

Yok Facebook'ta ki sınavın sonucu o.

Epic Failledim bu sefer.

• ahaah harbiden fail olms. :d nasildi traceler beyler? ben dunku sinavdan sonra biraz daha zor bisi bekliyodm ama fena deildi bugun.ya yarm donem atlarm yada tam.
  • quote:

ahaah harbiden fail olms. :d nasildi traceler beyler? ben dunku sinavdan sonra biraz daha zor bisi bekliyodm ama fena deildi bugun.ya yarm donem atlarm yada tam.

Tebrik ederim hocam.

@Wasted Years, sınavda ne tarafta oturdun? Ben göremedim seni, gerçi hiç isimlere de dikkat etmedim bizi yerlerimize oturdurduklarında. Zaten az kişi geldi diye, herkesi birer boşluklarla oturdular, tam sıra bana geldi ayağa kalktım, sağa da sola da geçsem birer boşluk kalmıyor, sap gibi ayakta kaldım. Ben hocaya baktım, hoca bana baktı sonra arkaya attılar beni. Tabii arkaya atıldığım için moralman bir çöküş yaşadım, bu sebepten ötürü sınava da yoğunlaşamadım ve sonuç olarak kötü geçti.

• dur daa simdiden tebrik etme sora atlayamam fln 2. bi fail de bn olrm :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lhunardaien -- 3 Eylül 2010; 1:08:50 >
  • ben geçerim herhalde, reading iyiydi 25 falan alırım sanırım 30 üzerinden, listeningte 17 tanesinden eminim, geri kalanlar 2 şık arasında kaldım ya da yarım yamalak hatırladım o yüzden kesin birşey diyemem ama yarısı doğru çıksa bile 30 üzerinde 25e falan denk gelir.. writingte 350 kelime olmadı, 300de bıraktı idare etsinler :D ondan da 20 alırım herhalde havada karada bu da geçmeme yeter sanırım

ayriyetten 4 saat sınav mı olur kardeşim boynum kireçlendi resmen hala ağrıyor
  • puanlama nasıldı hatırlıyormusun ?
  • 30 listening 30 reading 40 writing diye biliyorum ben, kendi içlerinde değişmeler oluyor mu onu bilemem ama
  • bende öyle biliyorum ama sorular sayılarla orantılı değil (:
  • kaçıncı kurdan başlıycağımız oryantasyonda açıklancakmış.Alp seni de göremedik kayıtta

Yurdda hangi odada kalıyorsunuz bu arada?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.