Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten lise gibi okul 500kişi geliyor senede, forumlarında okudum herkes birbirini tanıyormuş.Kötü emeller önüne hiçbir engel çıkamaz
  • Ne için gerek bu form?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

Ne için gerek bu form?

quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Kayıt Tarihleri: 31 Ağustos - 3 Eylül 2010
    Kayıt Saatleri: 09:30 - 16:30

Kayda Gelmeden Önce
    • Kayıt kitapçığını ve formları dikkatlice okuyunuz.
    • Online Öğrenci Bilgi Formlarını doldurunuz, onay formunuzun çıktısını alarak imzalayınız.
    • Kayıtta teslim edilecek tüm belge ve formları, doğru ve eksiksiz hazırlayınız.
    • İleride çeşitli nedenlerle ihtiyaç duyacağınızı düşünerek, kayıt belge ve formlarınızın birer kopyasını saklamayı unutmayınız.
    • Belge ve formlarınızı, adınıza düzenlenmiş boş zarfa yerleştirerek kayıt masasına şahsen teslim ediniz. Posta ile gönderilen kayıt belgeleri kabul edilmemektedir.

Online Öğrenci Bilgi Formları

Online Öğrenci Bilgi Formları aşağıdaki formlardan oluşmaktadır.
    • Öğrenci Aile ve İletişim Bilgileri Formu
    • Ders Dışı Etkinlikler Bilgi Formu
    • Tanıtım Etkinlikleri Değerlendirme Anketi
    • Servis Bilgi Formu

Formları, ÖzÜ Öğrenci Bilgi Sistemi (https://sis.ozyegin.edu.tr ) üzerinden 26 Ağustos ‐ 3 Eylül 2010 tarihleri arası doldurabilirsiniz. Forma erişim için gerekli hesap bilgileri, adınıza düzenlenmiş kayda davet mektubunda bildirilmektedir.

Formları doldurduktan sonra, Online Öğrenci Bilgileri Onay Formu’nun bir çıktısını almayı unutmayınız.

Kayıt için Gerekli Formlar
    • Online Öğrenci Bilgileri Onay Formu
    • Üniversite İletişim Kanalı Bildirim Formu
    • Kimlik Kartı Bilgi Formu
    • Öğrenci Konukevi Başvuru Formu (ÖzÜ Öğrenci Konukevi’nde kalmak isteyenler)

Kayıt için Gerekli Belgeler
    • 2010 ÖSYS Yerleştirme Sınav Sonuç Belgesi: ÖSYM web sitesinden alınabilecek çıktı.
    • Lise Diploması: Lise diplomasının aslı; henüz alınmadıysa, aslı temin edilene kadar yeni tarihli mezuniyet belgesi. Yurt dışından alınmış lise diplomaları için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınmış diploma denklik belgesi; ek olarak noter tasdikli Türkçe tercümesi.
    • Kimlik Bilgileri: Nüfus cüzdanının fotokopisi
    • Fotoğraf: 12 adet vesikalık fotoğraf (her birinin arkasına ad, soyad ve öğrenci numarası yazılmış, 4.5 cm x 6 cm boyutunda, son altı ay içinde, baş ve boyun açık, kişiyi kolayca tanıtacak şekilde çekilmiş)
    • Askerlik Belgesi: 1988 ve öncesi doğumlu erkek öğrenciler için geçerlidir. Askerlik görevini yapmamış ise bağlı bulundukları askerlik şubesinden alınmış "bir fakülte ya da yüksekokula kayıt yaptırmasında sakınca yoktur” ibareli Askerlik Durum Belgesi’nin aslı. Askerlik görevini yapmış ise terhis belgesinin, askerlik görevinden muaf ise muafiyet belgesinin noter tasdikli fotokopisi.
    • Öğrenim Ücreti Ödemesi: Seçilen ödeme yöntemine göre ücretin ödendiğini gösteren banka dekontu, e‐dekont çıktısı, Ödeme Talimatı ve Taahhütnamesi’nin fotokopisi. Banka veya kredi kartı ile ödenmesi durumunda ise herhangi bir belge sunulmasına gerek yoktur.
    • İngilizce Yeterlik Belgesi: İngilizce Dil Hazırlık Programı’ndan muaf olmak isteyen adaylar için, ÖzÜ tarafından ilan edilen sınav sonuç belgelerinden herhangi birinin aslı ve bir fotokopisi veya İngilizce dilinde öğrenim belgesi.
    • Üniversiteye Giriş Bursunu Yükseltme Olanağı Sağlayan Belgeler:
      2010 ÖSYS sonucuna göre, %50 Burslu programlara ilk 6 tercihleri arasından yerleştirilmiş olan adayların, öğrenim ücretinin %75’inden muaf olabilmeleri için ÖSYS kılavuzunda belirtilen koşullardan herhangi birini sağladığını gösterir onaylı belge.

• kız yok fln dionuz e-e de. ben makinadayım ben napayım peki ? (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

kız yok fln dionuz e-e de. ben makinadayım ben napayım peki ? (:

İşletmecilere yakın ol derim

Koca istanbulda kız mı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu

dar geldi sana angara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lhunardaien -- 26 Ağustos 2010; 17:32:18 >

• kalacak yer ayarladınız mı yha konuk evi dısında bildiginiz yurtlar varmı? ben internetten bakıyorum ama bulamıyorum üniye yakın yurt yok sanırım. . .
  • @Alp sadece lazım deseydinde doldururdum. Teşekkür ettim yinede.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu

dar geldi sana angara

Süpersin :)

• beyler bu okuldan sis e girebilen oldumu ? internetten doldurmamız gereken bilgiler var ya.

hallettim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lhunardaien -- 27 Ağustos 2010; 1:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

@Alp sadece lazım deseydinde doldururdum. Teşekkür ettim yinede.

An itibariyla İstanbul'dayım.
  • ii hacı git 2 foto çek inceleme yap bize :D
  • 30unda mı 31inde mi başlıyo kayıtlar?
  • quote:

ii hacı git 2 foto çek inceleme yap bize :D

quote:

Orijinalden alıntı: whatsyourflava

30unda mı 31inde mi başlıyo kayıtlar?

31 Ağutos - 3 Eylül.
  • 31inde başlıyor.
    İlk gün kayıtlara gelecek olanlar varsa, yakasına kırmızı gül taksın, kimliğimizi belli edelim
  • ben 31 sabahı ordayım.kırmızıgül takmam ama bence saat 10da yurt standının orda olsun herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatsyourflava

ben 31 sabahı ordayım.kırmızıgül takmam ama bence saat 10da yurt standının orda olsun herkes.

ben 10da orda olurum işallah
  • Dh yi belli eden birşey bulsakta hoş olmaz mı aslında?

@Lhunardaien gerçi DH li olduğumuzu belli ettin ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 27 Ağustos 2010; 18:39:03 >
  • @dangwar
    naptım ben hacı yaa :D
  • quote:

@dangwar
    naptım ben hacı yaa :D

Başka nerde 2foto çekip göster demek yerine, inceleme yap denirki?

Edit: Sayfa başı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 28 Ağustos 2010; 3:14:54 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.