Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sariemir06

Rica ederim hocam, dün okulun tanıdtım videosunu inceledim.Gerçekten hayatla iç içe binadan çıkar çıkmaz cadde ile karşı karşıyayız

quote:

Orijinalden alıntı: whatsyourflava

bileti de aldım,geliyorum lan:d

Bende Perşembe günü biniyorum. :-) Cuma sabahı bu büyük şehirdeyim, Allah'ın izniyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Bende Perşembe günü biniyorum. :-) Cuma sabahı bu büyük şehirdeyim, Allah'ın izniyle.

Erken erken ne acelen var:) Ben de pazar akşamı biniyorum.Sabah 7 sularında ordayım inşallah.
  • Herkese hayırlı olsun arkadaşlar . Ben de Elektrik-Elektronik'teyim bu sene. İstanbul'da oturduğum için İstanbul dışından gelecek arkadaşlara merak ettikleri şeyler konusunda elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
  • O zaman ilk soru benden olsun
    İtü maslak kampüsü ile bizim kampüs arası ev tutmaya kalksak en uygun yer neresi olur?
  • quote:

O zaman ilk soru benden olsun
    İtü maslak kampüsü ile bizim kampüs arası ev tutmaya kalksak en uygun yer neresi olur?

Gerek kira fiyatları, gerekse ulaşım yüzünden evi Anadolu yakasından tutmanı tavsiye ederim. Bu konuda Acıbadem'i düşünebilirsin. 15dk gibi bir sürede kampüste olursun. Avrupa yakasında nereden ev tutulabilir bir fikrim yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunder9

Herkese hayırlı olsun arkadaşlar . Ben de Elektrik-Elektronik'teyim bu sene. İstanbul'da oturduğum için İstanbul dışından gelecek arkadaşlara merak ettikleri şeyler konusunda elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

HoşgeldinSenle beraber 3 olduk EE'de.
  • O zaman Endüstri hakkaten kız dolu olacak, baksana burda 2 kişi olduk anca. @thunder9 hoşgeldin hocam.

@sariemir06 Maslakla aramızdaki en orta yer yer f.s.m köprüsü olacak 2011 de, öyle düşün.
  • @DanGWaR

Hocam endüstride şu ana kadar 3tane erkeğe rastladım, 14civarı kız gördüm.Bu oranı genele yayarsak 4sene boyunca acayip kıyak olacak demektir
  • quote:

@DanGWaR

Hocam endüstride şu ana kadar 3tane erkeğe rastladım, 14civarı kız gördüm.Bu oranı genele yayarsak 4sene boyunca acayip kıyak olacak demektir

Sevgilim olduğu için uslu durmaktan yanayım bir süre ama her türlü taktiğe destek olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

quote:

@DanGWaR

Sevgilim olduğu için uslu durmaktan yanayım bir süre ama her türlü taktiğe destek olurum.

Tamam bir kişiyi daha eksilttik arada küçük kaçamaklar yaparsın yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasaza -- 25 Ağustos 2010; 18:57:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

quote:

@DanGWaR

Tamam bir kişiyi daha eksilttik arada küçük kaçamaklar yaparsın yaw

Bu konuyu daha özel bir yerde konuşalım. Nick'im bilinince google dan bulunmak zor olmuyor.

• Nereden atladınız læ bir anda kızlara. Bizim bölüm... Maalesef...

@thunder9, burdan da bir hoşgeldin diyeyim.
  • takma alp ya,neyseki arda var,ortam yapar bize
  • quote:

takma alp ya,neyseki arda var,ortam yapar bize

Hea ya arada onların derslere gireriz ne olacak. İlk sene zaten derslerin çoğu ortak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 25 Ağustos 2010; 20:05:04 >
  • tesekkür ederimmm :)işletme bölümündeyim...
  • Yorum yapamıyorum. Yurtta bulun beni.
  • bölüm mü değiştirsek napsak:D oldukça esneklermiş bölüm konusunda.
  • Endüstriye geçelim beyler dengeli olsun sayılar
  • quote:

bölüm mü değiştirsek napsak:D oldukça esneklermiş bölüm konusunda.

Endüstri Mühendisliğine talep çok fazlaymış, bu yüzden diğer bölümlere geçiş yapmaktan çok daha zor Endüstri Mühendisliğine geçmek. Ama tabii ki çalışan geçer.
  • Öğrenci Bilgi Formunu doldurun beyler, şu an itibari ile sistem açılmıştır

http://sis.ozyegin.edu.tr/Sis_Web/Pages/online_student_information_form.aspx
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.