Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yurtlar iyi güzel de fiyatlar da güzel:D yemekle birlikte güzel bir fiyat oluşuyor.

ayrıca facebook'u olan varsa pmden görüşelim ekleyelim birbirimizi arkadaşlar.
  • My name is Arda Barış Çallı, and i use clear for man. Filiz sevişelim mi dışında sohbetlere hep açığım.

Arkadaşlar buranın yurdu hakkaten ucuz yav, devlete yakın yani. Birazda şanslıyız aslında.
  • yok abi yemekle giriyo baya yurt:D

Benim adım da İlyas Mert Düden.hacı şakir kullanıyorum ama.gene de isteyen varsa eklesin:D
  • hukuk bölümü açılcakmı özyeğinin bilen varmı acaba
  • Yanlış hatırlamıyorsam ilerleyen yılllarda açılacaktı, ama ne zaman olacağı konusunda bir bilgiye rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatsyourflava

yurtlar iyi güzel de fiyatlar da güzel:D yemekle birlikte güzel bir fiyat oluşuyor.

Baktım da, aramaya kapatmışsın sanırım kendini. Benim facebook adresim;http://www.facebook.com/AlpUzuner isteyen eklesin.

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan9191

hukuk bölümü açılcakmı özyeğinin bilen varmı acaba

Dostum video da geçiyordu sanırım, Hukuk Fakültesinin açılacağını söylüyordu diye hatırlıyorum, fakat malesef bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp

quote:

yurtlar iyi güzel de fiyatlar da güzel:D yemekle birlikte güzel bir fiyat oluşuyor.

Baktım da, aramaya kapatmışsın sanırım kendini. Benim facebook adresim;http://www.facebook.com/AlpUzuner isteyen eklesin.

nasıl düzeltebilirim onu baktım bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

Gizlilik ayarlarından.

• quote:

quote:

quote:

Sağ üst köşeden Hesap, "Gizlilik Ayarları"na tıkla.

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 21 Ağustos 2010; 23:37:44 >

• saolun arkadaşlar,oldu sanırım

bir de dipnot ingilizce sınavlarının olduğu dönemde konukevinde kalabiliyoruz.
  • @whatsyourflava

nerden duydun ve ücretlimi? ben kalmıycam normalde yurtta ama sınav zamanı kalabilirim belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

@whatsyourflava

nerden duydun ve ücretlimi? ben kalmıycam normalde yurtta ama sınav zamanı kalabilirim belki.

annem aradı.ücretli değil.
  • Aa süpermiş, bende kalabilirim o zaman.
  • O yukarda tartıştığımız resim cidden havuzmuş, Facebook sayfasına konulmayan 6 tane resim, resmi siteye konulmuş;http://www.ozyegin.edu.tr/MEDYA/Cekmekoy-Kampusu-Gorselleri?lang=tr-TR
  • Abi havuz olmasaydı, başka ne olacağdı zaten o?
  • Ne bileyim, bir acayip yapmışlar zaten. Ortasında yuvarlak demirler, millet yüzerken kafasını vurur valla oraya. Kenarlarda bir garip, millet suyun içine girip atlasın, etrafa su sıçratmasın diye mi yapmışlar nedir? Seneye burayı yetiştirirler umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 22 Ağustos 2010; 20:09:23 >
  • Hüsnü amca 2011e komple yetiştiririm diyormuş ama Erhan hoca inanmayın ona diyordu videonun birinde.
  • 2011 - 2012 öğretim yılı orada diyor ama kendisi başka videoda.
  • Zaten ilk bina ve öğrenci işleri diğer öğrenim yılına yetişiyor. Sorun biz gittiğimizde hala inşaat halinde olacak kampüs. Mesela sizin işletme binanız diğer seneye yapılacak Refik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 23 Ağustos 2010; 0:13:07 >
  • sınava hangi sınıfta giriyosunuz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.