Şimdi Ara

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ vs İTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda daha kararsız kaldığım bir ikilem yaşamadım. Çoğu ankette (memnuniyet, eğitim, iş bulma oranı vs.) başa oynayan Özyeğin Üniversitesi mi yoksa İTÜ mü? İTÜ'de düşündüğüm bölümler; Uçak Müh. Endüstri Müh. Elektronik Haberleşme Müh. Özyeğin'de düşündüğüm ise Endüstri Müh. %100 bursla girip çap ile Bilgisayar Müh. okumak. Bilgisi olan, en ufak görüşü olan varsa belirtirse çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eam -- 17 Temmuz 2020; 11:59:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İTÜ

• itü'de ehm ya da endüstri mi özyeğin mi dersen elbette itü. Bunun düşünülecek bir tarafı yok. Özyeğin her ne kadar son senelerde atak yapsa da İtü ile karşılaştırma götürmez henüz.
  • İtü kampüs, kütüphane ve sosyal ortamı ile dünya klasmanında bir üniversitedir. İkincisi etrafındaki herkes senin kalitende insanlar olacak. Özyeğinde burssuzlar daha alt Bilgi seviyesinde olacak. Son olarak teknik bölümler öneririm. Uçak, elektronik haberleşme, elektrik, bilgisayar gibi. Endüstri falan Türkiye de sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka19g -- 19 Temmuz 2020; 1:55:53 >
  • Ben açıkcası Özyeğin'i öneririm. Özel üniversiteler devlet üniversitelerinden çok daha gerçekçi bir eğitim sunuyor. Devlet üniversitesinde endüstri mühendisliği okuyan birisi olarak söylüyorum. Ayrıca Özyeğin'de Erhan Erkut gerçeği var, onun vizyonu ve üniversitedeki ekosistem bir öğrenciyi çok ileriye götürebilir. Devlet üniversiteleri özel sektöre göre geriden gidiyor birçok konuda, bu yüzden eğitim ve vizyon açısından Özyeğin'i tercih etmeni öneririm. Ama ben çok sosyal biriyim İTÜ'ye gidersem hem okulda hem kulüplerde çok iyi network yaparım diyorsan İTÜ'ye de gidilebilir. Sana bağlı biraz, özel üniversitenin insan üzerinde çok itici ve motive edici özellikleri var ama benim bunlara hiç ihtiyacım yok diyorsan İTÜ mezunu olma prestiji için İTÜ'ye gidebilirsin.

• troll konu başlıgı mı bu ? odtü,bogaziçi,koçla falan karşılaştırsan anlıyacamda özyegin ne demek ?
    özel üni imkan konusunda geniş olabilir ama İtüde egitim konusunda hertürlü imkanı alıcaksın+prestiji olarak zaten 1-0 önde olucaksın+ üniversitenin bi ekolü var en azından o bile yetiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin vs Yeditepe
    4 ay önce açıldı
    Özyeğin ceng vs odtü ee
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.