1 gün kala herkes bölüm hakkında uyuyor ama gayet donanımlı bir eğitim kadrosu var ve vakıf uni olduğu için lab imkanlarını da çok iyi olacağını düşünüyorum. Ben şahsen öğrenci kitlesi dolayısıyla özel üni istemediğimden yazmayacağım ama burslu alacakları 4 kişi bölümü kaçtan kapatacak merak ediyorum. 1-2k tahminim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özyeğin Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği
-
-
Lan bi durun, var olmamasi gereken bolumden kac tane acacaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İTÜ bilgisayar mezunu ve veri mühendisi olarak çalışan biri olarak hem özyeğini hem de bölümü tavsiye ederim. Yazanlar pişman olmaz
-
Bilgisayar bölümündeki aynı kadroyu birkaç kişiyi eksiltip bu bölüme yazmışlar.
Gerçekten de bilgisayarın 4 dersini değiştirip yeni bölüm olarak pazarlamak mantıksız iş oluyor.
Bilgisayar yerine buna girebilirsiniz, kaybınızdan çok kazancınız olur.
@ratsastaja Bilgisayar bölümünde lisans düzeyinde hangi lab gerekiyor da imkanından bahsediyorsunuz? En ucuza alacağınız laptop işinizi fazlasıyla görecektir.
Not: Ders programını göremedim, ama diğer okullardan bildiğim kadarıyla nasıl olacağını tahmin edebiliyorum.
-
4 kişi burslu alsan ne almasan ne aw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 2 Ağustos 2024; 19:13:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni bölüm olduğu için bu fırsatla çok kişinin çok düşük sıralamalardan beleşe burslu gireceğinden çekinmiştirler. İyi sıralamalarda; hazır oturmuş bölümler ve okullar varken kimse bu riske girmek istemez zaten.
-
yani haklisin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X