Şimdi Ara

P III overlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p3 600 var bunu overlock yapmak istiyorum fakat acer marka sistenim var biosdan ayarları olmuyor nasıl yapacağımı bulamadım bilen birisi varsa yardım ederse sevinirim:-)

Brightblade

• sanırım yapamıcaksın
    markalı Pc lerde fsb ve çarpan ayarı değiştirmen mümkün olmayabilir :)
    kolay gelsin

Go Until You DİE !
  • Cevap icin sağol cevap vermiyenler utansın

Brightblade
  • enver arkadaşım.merhabalar.öncelikle neden cevap vermeyelim yani o utansın lafı biraz maksadını aşmış.burası forum herkes cevap yazacak tabiki ama kimi cevap anında gelir kimide sonradan.sabırlı olmak lazım.

her anakartın biosundan overclock yapılamaz.bazılarında soft menu vardır biosda (abit gibi)bazılarında boardun üzerindeki dip switchler ile ayarlanır çarpan ve fsb ayarları.bazısında ise nadirde olsa otomatiktir.hiç bir ayar yoktur.boardun biosunun tanıdığı ölçüler içersinde işlemciyi takarsın otomatik olarak o işlemciyi görür.fakat bunun acemiler için kolaylığı budur ama dezavantajı hiç bir değişiklik yapılamamasıdır.senin boardunun nasıl olduğunu bilmen lazım.biosdan ayrlanmadığına göre ya dip switch var boardunda yada otomatiktir.boardunun kitapcığı olsaydı işin çok daha kolay olurdu.ben pc mi toplatırken (acemi olduğum zamanlarda)donanımımın bütün kutularını ve kitapcıklarını almıştım ve büyük faydasını gördüm..
    selamlar..

Bilgi paylaştıkça çoğalır

• valla bende hp brioba600 pentium3 500 var
    oda oc olmuyor adiler işi biliyor 3 yıl garantivarya kendilerini saglama almışlar
  • evet doğrudur.o tür sistemlerde biosa bile şifre koyuyorlarki karışrırıpda garantiden faydalanmasınlar diye.yani makinayı alıcan sonrada afedersin ot gibi hiç ellemeden 3 yıl kullanıcan.zaten 3 yıla kalmadan tarih olur o sistem yaw..

Bilgi paylaştıkça çoğalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD PHENOM II X3 720 VE 710
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.