Bildirim
P.T. Oynuyoruz - Canlı Yayın Tekrarı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyunda fps kamera açısında gelir umarım.Korku hissini bu şekilde verebiliyor tam anlamıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya P.T ne demek şimdi? Oyunun adımı oluyor? Silent Hills değil mi adı kafam karıştı
Oyunun adı Silent Hills olacak.sondaki "s" takısı da oyunun çok korkunç olacağını belirtiyormuş.
P.T=Playable Teaser demek.Yani oynanabilir Demo gibi bişey.Oyunun demosu gibi bişey.
-
Video yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 4 Ekim 2014; 22:09:49 > -
Evet video yok. Bsc dende izleyemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kameranın görünmemesinden şikayetçiyseniz alttaki büyütme butonundan daha görünür hale getirebilirsiniz:
http://i.imgur.com/3fmUIhT.png -
canlı yaıyını kaçırmasaydım keşke ama olsun alırım bi dal :D
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
ilk defa izledim bu arkadaşları,çok yapmacık esprileri ve davranışları var.Gözlüklü olan arkadaş biraz daha az konuşsa daha izlenebilir bir video olur.
15:51 Talhanın sinsi bakışları hayaletin geleceğini haber eder gibiydi zaten :D
-
Canlı yayında izledim, muhteşem bir yayın oldu. Oldukça eğlenceliydi, özellikle son telefon çalma sahnesinde trolleyenlerin bolluğu ve editörlerin tepkileri görülmeye değerdi :)
Abi koptum ya sona doğru twitch de Talha yı da Trollediler ya Joseph joseph diye (Yusuf yusuf) dedirttiler ya
Jamiryo süperdi ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drive_Club -- 5 Ekim 2014; 0:39:26 > -
Ulen oynadım korktum izlerkende korktum full sürümü nasıl oynayacağız bakalım
Ulan çok fena yusuf attım. Uykularım kaçtı.
gökhan ile talha atmosferi çok iyi yansıtıyorlar
Uykum geldiği için 80. dakikada uyuyakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: ommemo
ilk defa izledim bu arkadaşları,çok yapmacık esprileri ve davranışları var.Gözlüklü olan arkadaş biraz daha az konuşsa daha izlenebilir bir video olur.
Bence hiç sorun yoktu.Ayrıca aşırı korkunç bir oyun oynuyorlar.Yapmacık olan biri varsa oda PewDiePie'dır.Bu kadar kaliteli kaç video inceleme vardır?
http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Destiny_Video_inceleme-12585.htm
http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Watch_Dogs_Video_inceleme-10105.htm
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
-
Bu demo hala indirilebilir durumda mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mortal kombat karakterleri
- bomberman oyunu
- fm25 mobile ne zaman çıkacak
- spiderman 2 torrent
- geforce now fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X