Şimdi Ara

P1 ALINACAK BİR TELEFONMU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • P1 in kalemsiz kullanımım hakkında kullanan ark ne söyleyebılır.uzerinde navigasyon tusu vs yoq. menude gezmek,mp3,video,rehber vs. işlemleri için kalem kullanmk zorunlumu.yoqsa tuslarlada halledılebılınıyormu_?_kulananlar yardmcı olursa sevınırm.,.
  • Sony Ericsson P1i

Şebeke: Triband (UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900)
    İşletim sistemi: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
    RAM / ROM: 128 MB RAM / 256 MB ROM
    Boyut ve ağırlık: 106 x 55 x 17 mm / 124 gram
    Ekran: 2.6 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT (Dokunmatik)
    Bellek: 160 MB dahili bellek + Memorystick Micro desteği
    Kamera: 3.2 MP, autofocus, macro modu, led flaş, video kaydı
    FM radyo: Var, RDS desteği
    Bluetooth: Var, v2.0
    A2DP profili desteği: Var
    WI-FI: Var (802.11b)
    Batarya: 1120 mAH lityum iyon (440 saate kadar bekleme / 10 saate kadar konuşma süresi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: keytox

P1 in kalemsiz kullanımım hakkında kullanan ark ne söyleyebılır.uzerinde navigasyon tusu vs yoq. menude gezmek,mp3,video,rehber vs. işlemleri için kalem kullanmk zorunlumu.yoqsa tuslarlada halledılebılınıyormu_?_kulananlar yardmcı olursa sevınırm.,.

???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keytox -- 4 Aralık 2007; 22:54:56 >
  • Beyler ben şu an P910i kullanıyorum gayet memnunum ama İşlemcisi, kamerası ve de Wi-fi yok...
    diyorum p910i TEK elle Kapak açıkken kullanmak İMKANSIZ gibi bir şey(hatta imkansız) ve dokunmatik ekran için işaret parmağımın tırnağını uzun tutup biraz sivrilttim
    Normal de NOKIA yı sevmem ama N95' in (kullanma daha nasip olmadı ama) özellikleri çok hoş duruyor ve Soruyorum bu telefona TAKOZ diyenler: P1 çok farklı değil....sizce öle değil mi?

n95=Video + kamera + işlemci hızı (369 Mhz sanırım) + GPS + S60 3rd edition (daha fazla uygulam var) + ve WI-FI=>(802.11g "g" serisi daha hızlı ve kapsama alanı daha iyi olması lazım) + Dışarıya çift Hoperlörler

p1=Q klavye + dokunmatik (kimisine göre "eksi") + ram/rom daha iyi + pil süresi)buradaki yorumlara göre) + (tahminen Kulaklıkta Ses kalitesi daha iyidir==>referans n70 ve n73==>kaliteli kulaklık ile...)

• quote:

quote:

P1 in kalemsiz kullanımım hakkında kullanan ark ne söyleyebılır.uzerinde navigasyon tusu vs yoq. menude gezmek,mp3,video,rehber vs. işlemleri için kalem kullanmk zorunlumu.yoqsa tuslarlada halledılebılınıyormu_?_kulananlar yardmcı olursa sevınırm.,.

???????

Bu konuda fikri olan var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: altinok

quote:

Orjinalden alıntı: jubilant

Arkadaşlar Nokia N95 sahibiyim. Büyük bir hevesle aldım bu telefonu. Ama sorun şu ki şu şarj problemi sizi gps ten de 5.0 mp den de soğutuyor. Şiddettle tavsiye ederim ki nokia N95 ALMAYIN paranıza yazık P1 alın. Şarj benim için önemli değil demeyin. Bakın nokianın sitesinde de bazı satış sitelerinde de bekleme süresi için ve konuşma süresi için saat verilmiş. Size bir kullanıcı olarak anlatayım n95 ile 1 günümü. Sabah evimden çıkarım otobüse binerim. Mp3 ümü açarım. 8 tane şarkı dinlerim. tabı bu arada kurcalamam telefonu ekranı açık kalmasın şarj bitmesin diye. Okula giderim gün boyunca 6-7 resim çekerim. 5 dakka filan resimlerle ilgilenirim. Eve donerken yine 7-8 mp3 ümü dinlerim. Gün içerisindeki konuşmam 10 dk yı geçmez. GPS te ya 5 ya 10 dk bakarım zevkine. Neyse Eve gelirim. Annem yemeğimi hazırladığı anda şarjım bitmiş olur. O gıcık şarj bitme sesisini her gün duyarım. Şarjı da öyle pek biter gibi gözükmüyor onu da soyleyeyim. Okuldan çıkmama yakındır şarjı 7 taneden 5 tane kalmıştır. Ama yalan çünkü o 5 birim şarj gerçek değil. 5 e kadar gelince aslında yarısı bitmiş oluyor arkadaşlar. eve gelinceye kadar 5 birimlik şarj öyle bitiyorki inanamıyorsunuz. Tekrar söylüyorum görüntüye mp e aldanmayın. İnanın P1 in resim kalitesi N95 ten daha güzel. N95 te resim çekin ve boyutunu 1024*768 yapın aynı resmi aynı yerden P1 ile çekin onu da aynı çözünürlüğe ayarlayın ve resmin belirli bölgesini inceleyin. Hangi adamlar fotoğraf çekme mantığını kavramış diye. Carl zeiss merceği koymakla olmuyor. Onu işletecek makineyi ve softwareyi baştan salma yapmamak lazım. Kablosuza gelince farkındaysanız gün içerisinde hiç açmadım. Neden diye sormazsınız umarım. Nedeni belli arkadaşlar. Eve gidene kadar şarjımı zor yetiştiriyorum. Maazallah başıma bişey gelir evi filan arayamam diye korkuyorum. Gece 2 de eve taksiyle gitmek zorunda kalabilirsiniz cebinizde 5 kuruş yokken. Ama size birşey diyimmi. N95 ten daha süper bir ev telefonu olamaz. Adaptörünü takın ve fiskosun üstüne bırakın. Kaç kişinin evindeki telefonda wireless kamera ve gps var. Anneme öğrettim evin içinde kaybolursan gps le yerini bulabilirsin diye. ama pek kullanmıyor çünkü adaptörün kablosu o kadar uzun değil. Genelde buluyorum. Teşekkürler nokia 1 milyar 400 milyonumu mahvettiğin için!!!!

Bir makaleyi kaplayacak bir yazı yazmışsın arkadaşım tamamen N95'i yerme adına. Bence biraz subjektif yaklaşmışsın, bir cihaz sadece bataryası ile mi değerlendirilmeli sence, kaldı ki bu cihazın bekleme süresinin düşük olduğunu bilmiyor muydun? Eğer bilmeden almışsan bu N95'in sorunu değil, zaten yazmıyormu telefonun batarya özellikleri, bataryasının az dayandığı. Şarjının bitip eve gidememekten bile korkar hale gelmişsen alırsın yanına bir yedek batarya, öyle çıkarsın evden. Nokia N serisinin en yetenekli üyelerinden birini bu kadar eleştirmen en azından insafa sığmaz, bu cihazı almaya niyetli insanlara da yanlış bilgi vermiş olursun bence. Hayatın her anında olduğu gibi yorumlarda da ölçüyü kaçırmamak gerekiyor zanımca, iyi forumlar

Jubilant yanlış bilgi vermemiş ki, böyle bir yorum yapıyorsun. Hatta yaşadıklarını anlatmış bundan daha doğru ve tecrübeyle sabit olan bir bilgi verebiliyorsan sen ver. Ya da 2 telefonu daha objektif bir şekilde karşılaştır. Bence ortada yanlış bir bilgi yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.