Şimdi Ara

P1 ALINACAK BİR TELEFONMU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• N95 ALMAK DAHA MANTIKLI
  • n95 yerine p1 tavsiye edilir eğer takoz taşımak istemiyorsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryan cohen

n95 yerine p1 tavsiye edilir eğer takoz taşımak istemiyorsan

• P1 N95 i 5 e katlar sonra bide 3 katlar
  • Alınacak ve alındıktan sonra da gönül rahatlıyığla kullanılacak bir telefon,pda vs

Ben kullanıyorum ordan biliyorum
  • quote:

Boşversene
    Nokia'dan şaşmayın derim 1.5 haftadır p1 kullanıyorum inanın böyle olacağını bilseydim 200ytl'lik telefon alırdım çünkü 1000ytl'lik hiç bir özelliği şu ana dek kullanamadım ne internete bağlanabildiim ne de diğer şeyleri yapabildim neden?
    Birkere forumlarda telefona destek yok 1 haftadır nete nasıl bağalanacağımı soruyorum kimse bilmiyor yazılım nereden bulacam bilemeiyorum telefon için başlık yok ne ypacam ney,ini nasıl kullanacağımı anlatan bi topic yok aç bak n95'e bütün herşeyi dökülmüş telefon bilgimi istiyorsun aç bak gps ayrı verildi daha kulalanamadım neden valla ben de bilmiyorum op1'i gözümde çok büyütmüşüm anlaşılan işime yaradığı da yok 1 haftaya postalarım daha 1. taksidi ödemedim oysaki nokia'dan şaşma derim arkadaşım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

quote:

Boşversene
    Nokia'dan şaşmayın derim 1.5 haftadır p1 kullanıyorum inanın böyle olacağını bilseydim 200ytl'lik telefon alırdım çünkü 1000ytl'lik hiç bir özelliği şu ana dek kullanamadım ne internete bağlanabildiim ne de diğer şeyleri yapabildim neden?
    Birkere forumlarda telefona destek yok 1 haftadır nete nasıl bağalanacağımı soruyorum kimse bilmiyor yazılım nereden bulacam bilemeiyorum telefon için başlık yok ne ypacam ney,ini nasıl kullanacağımı anlatan bi topic yok aç bak n95'e bütün herşeyi dökülmüş telefon bilgimi istiyorsun aç bak gps ayrı verildi daha kulalanamadım neden valla ben de bilmiyorum op1'i gözümde çok büyütmüşüm anlaşılan işime yaradığı da yok 1 haftaya postalarım daha 1. taksidi ödemedim oysaki nokia'dan şaşma derim arkadaşım.

Bende sizin yapamıyorum dediğiniz şeyleri gayet güzel yapabiliyorum P1 ile, hatta netten banka hesaplarına bile girebiliyorum, bir kaç ay geçsin tel. yayılsın forumlardaki bilgilerin sayısı da artar, mesele p990 ile ilgili şimdi ne aranıyor da bulunamıyor... Bence sadece hem fiyat avantajı hem de n95'e göre daha hızlı çalışması sebebiyle bile P1 tercih edilebilir, kişisel tercih tabi burda önemli olan, iki tel.i de inceleyip ona göre karar vermek en iyisi olur...

• dokunmatik ekranı olması yönünden bence N95 den daha iyi bir cihaz..
  • remzi ustan sen p1 kullanamıyorsun diye kotulemehakkın yok birde nne istiyorsan soyle yardımcı olayım p1 hakkında n95 diyor herkez anlamısdegilim oyuncak gibi bir telefonu nasıl overler anlamıs deglim
  • n95 gibi fotoyu hangi telefon çekiyor söyleyin bakim
  • Daha önce de bir arkadaş ikisi arasında kaldı ve p1i aldı şuan da da çok memnun .:ER_JaNN:. dı sanırım burda da belirtmiş zaten...
    p1i'nin dokunmatik ekran olması ve şarj süresinden dolayı +sı var n95'nde kamerası yönünden +sı var fiyatları şu anda aynı 980 civarı...Kullanım amacına göre sen karar ver.Pek bir farklılığı yok.Ha, ben dokunmatik ekran qwerty klavye kullanamam 5mp kamera ve dahili gps de benim için önemli dersen n95 alırsın ama bence bu durumda p1i almak daha mantıklı malum n95 8gb çıktı yakında n95'in fiyatı çok düşer şimdi alırsan zarar edebilrsin ama yok ben beklerim dersen n95 al...
  • Birisi beni mi cagırdı

Eet P1i aldım çok memnunum hergün iyiki p1 almısım diye şükrediyorum
  • Arkadaşlar Nokia N95 sahibiyim. Büyük bir hevesle aldım bu telefonu. Ama sorun şu ki şu şarj problemi sizi gps ten de 5.0 mp den de soğutuyor. Şiddettle tavsiye ederim ki nokia N95 ALMAYIN paranıza yazık P1 alın. Şarj benim için önemli değil demeyin. Bakın nokianın sitesinde de bazı satış sitelerinde de bekleme süresi için ve konuşma süresi için saat verilmiş. Size bir kullanıcı olarak anlatayım n95 ile 1 günümü. Sabah evimden çıkarım otobüse binerim. Mp3 ümü açarım. 8 tane şarkı dinlerim. tabı bu arada kurcalamam telefonu ekranı açık kalmasın şarj bitmesin diye. Okula giderim gün boyunca 6-7 resim çekerim. 5 dakka filan resimlerle ilgilenirim. Eve donerken yine 7-8 mp3 ümü dinlerim. Gün içerisindeki konuşmam 10 dk yı geçmez. GPS te ya 5 ya 10 dk bakarım zevkine. Neyse Eve gelirim. Annem yemeğimi hazırladığı anda şarjım bitmiş olur. O gıcık şarj bitme sesisini her gün duyarım. Şarjı da öyle pek biter gibi gözükmüyor onu da soyleyeyim. Okuldan çıkmama yakındır şarjı 7 taneden 5 tane kalmıştır. Ama yalan çünkü o 5 birim şarj gerçek değil. 5 e kadar gelince aslında yarısı bitmiş oluyor arkadaşlar. eve gelinceye kadar 5 birimlik şarj öyle bitiyorki inanamıyorsunuz. Tekrar söylüyorum görüntüye mp e aldanmayın. İnanın P1 in resim kalitesi N95 ten daha güzel. N95 te resim çekin ve boyutunu 1024*768 yapın aynı resmi aynı yerden P1 ile çekin onu da aynı çözünürlüğe ayarlayın ve resmin belirli bölgesini inceleyin. Hangi adamlar fotoğraf çekme mantığını kavramış diye. Carl zeiss merceği koymakla olmuyor. Onu işletecek makineyi ve softwareyi baştan salma yapmamak lazım. Kablosuza gelince farkındaysanız gün içerisinde hiç açmadım. Neden diye sormazsınız umarım. Nedeni belli arkadaşlar. Eve gidene kadar şarjımı zor yetiştiriyorum. Maazallah başıma bişey gelir evi filan arayamam diye korkuyorum. Gece 2 de eve taksiyle gitmek zorunda kalabilirsiniz cebinizde 5 kuruş yokken. Ama size birşey diyimmi. N95 ten daha süper bir ev telefonu olamaz. Adaptörünü takın ve fiskosun üstüne bırakın. Kaç kişinin evindeki telefonda wireless kamera ve gps var. Anneme öğrettim evin içinde kaybolursan gps le yerini bulabilirsin diye. ama pek kullanmıyor çünkü adaptörün kablosu o kadar uzun değil. Genelde buluyorum. Teşekkürler nokia 1 milyar 400 milyonumu mahvettiğin için!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: jubilant

Arkadaşlar Nokia N95 sahibiyim. Büyük bir hevesle aldım bu telefonu. Ama sorun şu ki şu şarj problemi sizi gps ten de 5.0 mp den de soğutuyor. Şiddettle tavsiye ederim ki nokia N95 ALMAYIN paranıza yazık P1 alın. Şarj benim için önemli değil demeyin. Bakın nokianın sitesinde de bazı satış sitelerinde de bekleme süresi için ve konuşma süresi için saat verilmiş. Size bir kullanıcı olarak anlatayım n95 ile 1 günümü. Sabah evimden çıkarım otobüse binerim. Mp3 ümü açarım. 8 tane şarkı dinlerim. tabı bu arada kurcalamam telefonu ekranı açık kalmasın şarj bitmesin diye. Okula giderim gün boyunca 6-7 resim çekerim. 5 dakka filan resimlerle ilgilenirim. Eve donerken yine 7-8 mp3 ümü dinlerim. Gün içerisindeki konuşmam 10 dk yı geçmez. GPS te ya 5 ya 10 dk bakarım zevkine. Neyse Eve gelirim. Annem yemeğimi hazırladığı anda şarjım bitmiş olur. O gıcık şarj bitme sesisini her gün duyarım. Şarjı da öyle pek biter gibi gözükmüyor onu da soyleyeyim. Okuldan çıkmama yakındır şarjı 7 taneden 5 tane kalmıştır. Ama yalan çünkü o 5 birim şarj gerçek değil. 5 e kadar gelince aslında yarısı bitmiş oluyor arkadaşlar. eve gelinceye kadar 5 birimlik şarj öyle bitiyorki inanamıyorsunuz. Tekrar söylüyorum görüntüye mp e aldanmayın. İnanın P1 in resim kalitesi N95 ten daha güzel. N95 te resim çekin ve boyutunu 1024*768 yapın aynı resmi aynı yerden P1 ile çekin onu da aynı çözünürlüğe ayarlayın ve resmin belirli bölgesini inceleyin. Hangi adamlar fotoğraf çekme mantığını kavramış diye. Carl zeiss merceği koymakla olmuyor. Onu işletecek makineyi ve softwareyi baştan salma yapmamak lazım. Kablosuza gelince farkındaysanız gün içerisinde hiç açmadım. Neden diye sormazsınız umarım. Nedeni belli arkadaşlar. Eve gidene kadar şarjımı zor yetiştiriyorum. Maazallah başıma bişey gelir evi filan arayamam diye korkuyorum. Gece 2 de eve taksiyle gitmek zorunda kalabilirsiniz cebinizde 5 kuruş yokken. Ama size birşey diyimmi. N95 ten daha süper bir ev telefonu olamaz. Adaptörünü takın ve fiskosun üstüne bırakın. Kaç kişinin evindeki telefonda wireless kamera ve gps var. Anneme öğrettim evin içinde kaybolursan gps le yerini bulabilirsin diye. ama pek kullanmıyor çünkü adaptörün kablosu o kadar uzun değil. Genelde buluyorum. Teşekkürler nokia 1 milyar 400 milyonumu mahvettiğin için!!!!

teknoloji hastası ben,her çıkan yeni telefona atlayan ben,n95'i neden almadığımı daha iyi anlıyorum şimdi

• N95 8GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: jubilant

Arkadaşlar Nokia N95 sahibiyim. Büyük bir hevesle aldım bu telefonu. Ama sorun şu ki şu şarj problemi sizi gps ten de 5.0 mp den de soğutuyor. Şiddettle tavsiye ederim ki nokia N95 ALMAYIN paranıza yazık P1 alın. Şarj benim için önemli değil demeyin. Bakın nokianın sitesinde de bazı satış sitelerinde de bekleme süresi için ve konuşma süresi için saat verilmiş. Size bir kullanıcı olarak anlatayım n95 ile 1 günümü. Sabah evimden çıkarım otobüse binerim. Mp3 ümü açarım. 8 tane şarkı dinlerim. tabı bu arada kurcalamam telefonu ekranı açık kalmasın şarj bitmesin diye. Okula giderim gün boyunca 6-7 resim çekerim. 5 dakka filan resimlerle ilgilenirim. Eve donerken yine 7-8 mp3 ümü dinlerim. Gün içerisindeki konuşmam 10 dk yı geçmez. GPS te ya 5 ya 10 dk bakarım zevkine. Neyse Eve gelirim. Annem yemeğimi hazırladığı anda şarjım bitmiş olur. O gıcık şarj bitme sesisini her gün duyarım. Şarjı da öyle pek biter gibi gözükmüyor onu da soyleyeyim. Okuldan çıkmama yakındır şarjı 7 taneden 5 tane kalmıştır. Ama yalan çünkü o 5 birim şarj gerçek değil. 5 e kadar gelince aslında yarısı bitmiş oluyor arkadaşlar. eve gelinceye kadar 5 birimlik şarj öyle bitiyorki inanamıyorsunuz. Tekrar söylüyorum görüntüye mp e aldanmayın. İnanın P1 in resim kalitesi N95 ten daha güzel. N95 te resim çekin ve boyutunu 1024*768 yapın aynı resmi aynı yerden P1 ile çekin onu da aynı çözünürlüğe ayarlayın ve resmin belirli bölgesini inceleyin. Hangi adamlar fotoğraf çekme mantığını kavramış diye. Carl zeiss merceği koymakla olmuyor. Onu işletecek makineyi ve softwareyi baştan salma yapmamak lazım. Kablosuza gelince farkındaysanız gün içerisinde hiç açmadım. Neden diye sormazsınız umarım. Nedeni belli arkadaşlar. Eve gidene kadar şarjımı zor yetiştiriyorum. Maazallah başıma bişey gelir evi filan arayamam diye korkuyorum. Gece 2 de eve taksiyle gitmek zorunda kalabilirsiniz cebinizde 5 kuruş yokken. Ama size birşey diyimmi. N95 ten daha süper bir ev telefonu olamaz. Adaptörünü takın ve fiskosun üstüne bırakın. Kaç kişinin evindeki telefonda wireless kamera ve gps var. Anneme öğrettim evin içinde kaybolursan gps le yerini bulabilirsin diye. ama pek kullanmıyor çünkü adaptörün kablosu o kadar uzun değil. Genelde buluyorum. Teşekkürler nokia 1 milyar 400 milyonumu mahvettiğin için!!!!

Bir makaleyi kaplayacak bir yazı yazmışsın arkadaşım tamamen N95'i yerme adına. Bence biraz subjektif yaklaşmışsın, bir cihaz sadece bataryası ile mi değerlendirilmeli sence, kaldı ki bu cihazın bekleme süresinin düşük olduğunu bilmiyor muydun? Eğer bilmeden almışsan bu N95'in sorunu değil, zaten yazmıyormu telefonun batarya özellikleri, bataryasının az dayandığı. Şarjının bitip eve gidememekten bile korkar hale gelmişsen alırsın yanına bir yedek batarya, öyle çıkarsın evden. Nokia N serisinin en yetenekli üyelerinden birini bu kadar eleştirmen en azından insafa sığmaz, bu cihazı almaya niyetli insanlara da yanlış bilgi vermiş olursun bence. Hayatın her anında olduğu gibi yorumlarda da ölçüyü kaçırmamak gerekiyor zanımca, iyi forumlar

• Bence tabikide P1 ama sen yinede her 2 telefonunda incelemelerini ve insanların bu telefonlar hakkındaki görüşlerini oku. Mesela N95 in şarjının az gittiği söyleniyor...
  • merhaba ikiside güzel ama ben q klavye hayranı olduğum için p1i tercih ederdim ama ikisinin dışında

farklı bir model olarak p1in özelliklerine benzeyen E61i yede bakabilirsin ben şahsen kullanıyorum ve çok memnunum

(düzeltme yapılmıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surrealll -- 1 Aralık 2007; 20:22:04 >
  • Adam n95 alıyor sarjı biticek diye cafede otururken nete bağlanamıyor yada gps i acamıyor bide su kadar özelliği var diyor al p1 telefonu 2 gün sürekli kurcala anca şarjı bitiyor.P1 al bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.