Şimdi Ara

P2W mmorpg önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • f2p lazım değil, oyun güzel ve oyuncu bol olsun yeterli para vermeye de razıyım düzgün bir oyun için

• uppp
  • guildwars 2
  • Mt2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin2
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

guildwars 2

Onu indirdim de %99da kaldı launcher ayrıca p2w olmadığını söylüyor herkes neyse göreceğiz ironi yaptınız herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    MMORPG tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hayir. İroni yapmadim. Oyun buy to play. Ama suan free to play de oynanabiliyor tabi belli kisitlamalar var. Karakter slot azligi. Chat olmayisi. Gulilde girememek. Ama ek paketi aldiginiz zaman tum engellemeler kalkiyor. Tavsiye ederim. Oyle saatlece kasmaniza gerek yok lecwl sistemi pve pvp hepsi cok guzel oyunda. Arada sirada giriyorum bende. 80 lvl bi ranger var :) elementalist kasmayi dusunuyorumda useniyorum :)

• quote:

Yok hayir. İroni yapmadim. Oyun buy to play. Ama suan free to play de oynanabiliyor tabi belli kisitlamalar var. Karakter slot azligi. Chat olmayisi. Gulilde girememek. Ama ek paketi aldiginiz zaman tum engellemeler kalkiyor. Tavsiye ederim. Oyle saatlece kasmaniza gerek yok lecwl sistemi pve pvp hepsi cok guzel oyunda. Arada sirada giriyorum bende. 80 lvl bi ranger var :) elementalist kasmayi dusunuyorumda useniyorum :)

Level atlamak kolay mı? Beni biraz bunalttı daha 6 oldum fazla vakit ayıramıyorum günde 1 saat oynayarak 80 olmam 1 yıl falan almaz umarım Ama grafik ve oynanış mükemmel, minimap ve normal map beni benden aldı zaten. Ranger oynuyorum ben de çok keyif veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Yok hayir. İroni yapmadim. Oyun buy to play. Ama suan free to play de oynanabiliyor tabi belli kisitlamalar var. Karakter slot azligi. Chat olmayisi. Gulilde girememek. Ama ek paketi aldiginiz zaman tum engellemeler kalkiyor. Tavsiye ederim. Oyle saatlece kasmaniza gerek yok lecwl sistemi pve pvp hepsi cok guzel oyunda. Arada sirada giriyorum bende. 80 lvl bi ranger var :) elementalist kasmayi dusunuyorumda useniyorum :)

Level atlamak kolay mı? Beni biraz bunalttı daha 6 oldum fazla vakit ayıramıyorum günde 1 saat oynayarak 80 olmam 1 yıl falan almaz umarım Ama grafik ve oynanış mükemmel, minimap ve normal map beni benden aldı zaten. Ranger oynuyorum ben de çok keyif veriyor

Yok ya en fazla 2 haftani alir 80 olmak. Bu arada lvl kasmak icin pvp yapabilirsin. Pvp dende exp geliyo haberin olsun. Biraz arastir istersen netten. Guildwars2 turkiye sanirim forum sayfasi orda yeterince bilgi var. Takildigin biyer olursa sorabilirsin

• Rappelz,best MMORPG!

• pay to win oyunlar zaten genelde free to play oluyor kavramları bilmiyorsun. adamlar buy to play oyunu birde pay to win mi yapacaklar böyle saçmalık mı olur. pay to win mantığı oyunda rakiplerini emek vermeden yetenek olmadan sadece para vererek yenebilmektir bunu gerçekten istiyor musun bence sen buy to wini kastettin.

wow varken diğerlerine bakma bence. archeage de oynayabilirsin ama albiona başlama bu kadar adının duyulması bile jahreinin paralı reklam yapmasından dolayı oyun tam bir çöp başlayan herkes bırakıp hesaplarını satmaya çalışıyor jahrein bile oyunu bıraktı zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.