Şimdi Ara

p3 800mhz işlemcili bilgisayarım var biliyorum artık ayrılık vakti geldi ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun bir değilki hangisinden başlım ama en büyük sorun sürekli mavi ekranla karşılaşmam
    ayrıca xp yüklersem bilgiasayar açılmıyor elektrik kesiliyor yeniden başlıyor yine kesiliyor anlamadımm nedir yaw valla yakında camdan atcam dışarı

• arkadaşım makineyi çöpe atma zamanı gelmiş
    ama win98'de sorun vermemesi lazım en sağlıklı o olur
  • ram'in de sorun var.
  • bencede sen bırak xp yi 98se devam
  • bende işyerinde p3 800mhz kullanıyorum ama ram 320 xp kullanıyorum bir sorun yok iyide
    ramden olabilir
  • yaw bende AMD800/128 RAM wardı XP takır takırdı maşallah
  • 2000 de olabilir

veya cok spesifik islerin yoksa ubuntu kur sisteme..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atmanin zamani gelmis ama sen yinede bi yerde tut nede olsa yadigardir bea.Baktikca eski günleri animsarsin hatta belki 50 yil sonra müzelere falan satarsin tarihi eser diye
    Ram lerinde dir büyük ihtimalle sorun.
    98 iyidir bea.
  • p3 450 makine 128ram açıyodu xp ama...
  • bundan önceki makinem Celeron 400 dü... 128+64 Ram... Walla yavaştı biraz ama sorun da yoktu ölee çok fazla. Önemli olan naapttığın makineyle. Ne işlem yaptığın ne için kullandığın bence... Yani bir gün gelecek bu P4-3000 ler de yavaş gelecek bizlere. Sebep bilgisayarın yavaşlaması diil programların ağırlaşması... Tüketime yönelik piyasa yani. Sonuç olarak derim ki: Eğer yapmak istediğin özel yeni birşey yoksa programların eski sürümlerini kullanmaya bak yeni makine alma.. Ama alacaksan da iyice paranı biriktir İşlemci ile anakart a ağırlık ver gerisi gelir... Bide en uygun fiyat herzaman piyasadaki eni iyinin 1 veya 2 altındaki modellerdir..
  • hocam bi arkadaşda da var o makinadan, o makinaya attığım formatı başka makinaya atsaydım şimdiye çöpteydi.xp de mavi ekranla boğuşuyordum. 98 kurunca sorunsuz çalışıyordu.... daha sonra ram değişince xp yi tekrar kurduk. artık banamısın demiyor. gayet güzel çalışıyor....
  • arkadaşlar yapmayın etmeyin naptınız ya öldürdünüz makinayı bende p3 866 256ram wardı canavar gibi çalışıyordu yapmayın yani arkadaşım sen rami değiştir düzelir;)o mavi ekran
  • haha yaw bende p3 500 128 mb ram var üzerinde windows 2003 server kullanıyorum siz neden bahsediyorsunuz yaa
  • yaw neye eziklediniz yaw sene 2000 bu makine cenavardı yaw oynatmadığı çalıştırmadığı yoktu ama nolduk bi ayağı çukurda işte... Bu makinenin yediği formatı insan yese töbe estafurullah bişi olurdu.Eywallah......
  • MAKİNENİN ÖZELLİKLERİ NE BELKİ İYİ Bİ MAKİNE AMA Bİ PRB VARDIR YADA WİN 95 KUR BİRAZDAHA İDARE ETSİN...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.