Şimdi Ara

p3 eski kopya film dvdleri oynatablır mi upscale olarak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su 1 ay icinde ps3 almayı dusunuorm ama merak ettigim nokta turkıyede herhangı bı dvdcıden alcagım orjınal olmıyan dvdleri upscale ederek 1080p kalitesinde televizyonumda izlieblir myim? oleyse hangı modelı bunu yapablır

blu-ray filmleride ileride avrupadan send it yada amazon sıtelerınden getırerek ızlemeyı dusunuorm malum turkıyede cok pahalı fiatlari bunları hangi modeli oynatabilir

oyun olarak her ıkısıde oynatıormus zaten o sorun dııl fakat pal da goruntu kalitesinde gercekten biraz daha iyi mi gosteriyor ?

saolun sımdıden cevaplarınıza gore secim yapcam cunku yaklasık 500 ytl fark var aralarında ntsc-j ıle pal arasında

• DVD'leri 1080p'ye upscale edebiliyor ps3. eski yeni farketmiyor. Ancak 2 sorun var. 1-kopya, 2-bölge kilit kodu. Kopya dvd'leri upscale ederek çalıştıramazsın ps3'de. bölge kodları da etkisiz değil. Yani pal cihaz almak durumundasın ve filmlerin orjinal olması gerekiyor ps3 de 1080p de izleyebilmek icin. umarin isinize yarar bilgiler
  • Çoğu kopya dvd 0 bölge kodlu, onun için çalıştırır, ama şöyle bir sorun varki artık asyadan pek kopya gelmiyor burada çıkanları kopyalıyorlar bu nedenle bölge kodu 2 olabilir kopyaların, ayrıca tüm türk filmleride 0 bölge koduyla çıkıyor onlarda çalışır.
  • ben kopya apokalipto yu denedim p3 s3t pcden kat kat iyi oluyor goruntu hd gibi nerdeyse
  • arkadaslar kalitesiz medyayla film icin blu ray player i kaybetmeyin bence.degmez kopya kalitesiz dvd takmaya.
  • bencede, kopya dvd calistiriyor ama blu raya yazik ben kiyamam artik
  • saolun arkadaslar sonuc olarak ıkısıde oyunları calıstırdıgı ıcın bu fılm farkına gore alcam
    bluray getırcegım fılmler zaten no regıon gıbı hatırlıorm cogu sendıt amazondan baktıklarım o yuzden

turkıyedekı atıorm kopya sezonluk dızıler fılmler vs gıbı 0 regıon kod demıssınız o no regıon mı oluo 2sıde calıstırıo mu eger ntsc-j de calıstırırsa burda o kopyaları dırek onu alcam 500 600 mılyon fark vermek ıstemem pala sırf turkıyede bluray fılm almak ıcın acıkcası tabi bi yerdede bıraz goruntu farkı war dıe okumustum ıkısı arasında ole bısıyden haberı olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2'de kaydedilen oyun videoları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesala ileride bluraylerde kopyalanmaya baslıcak sanırım onlarınkıde orjınal versıonu neyden kopyalandıysa ona gore mı oynatıcak mesala all regıon olan orjınal bı bluray kopyalandıgı zaman ntsc-j de calıstırcak ama atıorm regıon 2 olan bı orjınal kopyalandıgında sadece pal calıstırcak bole mdır olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.