merhaba arkadaşlar eminim bu soru defalarca kez sorulmuştur ama çoğunu okumama rağmen rastlayamadım ben. Bildiğim kadarı ile mevcutta var olan Huawei marka telefonlar ABD'nin uyguladığı yaptırımlardan etkilenmiyor. Bende bunu baz alarak elimde bulunan iPhone 7Plus telefonu kardeşime verip Huawei P30 almayı düşünüyorum. Elimdeki fiyat baremi PRO için yeterli değil düşünceleriniz nedir P30 genel olarak kamera, ısınma, şarj gibi kullanımlarda sorun çıkarır mı yada benzer fiyat bandında önerebileceğiniz bi telefon var mı ?
Hocam baya zaman geçmiş ne yaptınız aldınız mı p30?
quote:
Orijinalden alıntı: cklnc
Hocam baya zaman geçmiş ne yaptınız aldınız mı p30?
Aldım hocam çok da memnunum telefonumdan şeytan kulağına kurşun :)
quote:
Orijinalden alıntı: yunuskafe
Aldım hocam çok da memnunum telefonumdan şeytan kulağına kurşun :)
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun. Bende p20 lite var. Fotoğraf çekerken"lütfen cihazı sabit tutun. Fotoğraf netleştiriliyor" diyo. P30'a geçmeyi düşünüyorum. Onda da öyle mi? Ben ard arda seri fotoğraflar çekmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
Hayırlı olsun. Bende p20 lite var. Fotoğraf çekerken"lütfen cihazı sabit tutun. Fotoğraf netleştiriliyor" diyo. P30'a geçmeyi düşünüyorum. Onda da öyle mi? Ben ard arda seri fotoğraflar çekmek istiyorum.
Alıntıları Göster
şu ana kadar öyle bir durumla karşılaşmadım hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
Alıntıları Göster
P30 da da oluyor bazen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme