Şimdi Ara

P35 DS3R ve Lan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durup dururken bilgisayarım modemi görmemeye başladı. Lütfen kablosunu takın mesajı veriyor. Herşey gayet normalken böyle bir sorunla karşılaştım. Vista 64bit kullanıcısıyım. Driver yeniden kurdum olmadı. Buna benzer bir sorun yaşan varsa yada çözümüne dair bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

• Arkadaşım yapacağın şey önce ethernet kablosunu değiştirip denemek.Eğer düzelmez ise başka modem takarak dene.Sorunun anakarttan olacağını pek sanmıyorum.
    Kolay gelsin
  • kabloyu değiştirdim işe yaramadı :( Modem farklı pc de çalışıyor. Yani sorun modemde değil. Cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCkay -- 25 Aralık 2008; 14:01:59 >
  • bu arada lan kablosunun anakarta girdiği noktada yer alan ışık ne pc başladığında nede windows açıldığında hiç bir şekilde yanmıyor....
  • biosu kontrol ettin mi?
    onboard ethernet devredışı bırakılmış olabilir.istersen bi biosu default ayarlarına getirmeyi dene
  • evet kontrol ettim açık görünüyor bir sorun yok hatta açıp kapattım belki sorunu giderir diye.
  • Sorun virüsten de kaynaklanabilir.
  • formatladım pc yi ama hala aynı :(
  • Büyük ihtimalle anakart ethernet girişinde bir sorun var. Anlattıklarına göre geriye kalan tek ihtimal o. Anakartın garantisi varsa ve beklemeyi göze alıyorsan servise gönderebilirsin ya da yaklaşık 7.5YTL vererek PCI slotuna takmak için bir ethernet kartı satın alabilirsin.
  • hımm sence hangi seçenek daha mantıklı? Yani 1 ay bile sürebilir bekleme ve ben iş yapıyorum bu bilgisayarla... Ayrıca 6 ayını dolduruyor anakart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCkay -- 26 Aralık 2008; 10:16:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.