Şimdi Ara

P35-DS4 Kullanıcıları Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kuruluma başlamadan önce bir kere elinde ahci driverlarının olduğu bir disket mutlaka hazır bulunmalı.Bunu anakartın sitesinden çekebilirisn veya driver cd'sinden oluşturabilirsin.2. olarak biosa girip sata modunu ahci'ye almalısın ve sonra xp kurulumuna geçip daha xp kurulumunun ilk ekranda f6 tuşuna basmalısın.Zaten kurulum başlayınca ekranın altında "to install a 3rd party raid or scsi adapter,press f6" gibi bir yazı çıkıyor.Tabi driver'ı hemen o ekranda kuramıyorsun biraz setup dosyalarının kopyalanmasının bekliyorsun ve en sonunda driver yükleme ekranı geliyor.Bilen biri yardımcı olursa ilk seferde daha az sıkıntı yaşarsın.Daha sonra her şey standart bir şekilde tamamlanıyor ama dediğim gibi biraz deneyim lazım.
  • yaw driver cd bakabilmek için windows kurmuş olmam lazım değilmi?ve windows kurarken yapıyorsak bu işi ben nasıl yapacağım?

ben yazarken atmışsın,anladım peki cahilliğimi bağışlarsanız bu disket oluşturma işi sadece driverları içine kopyalama hikayesimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 11 Kasım 2007; 21:09:24 >
  • Windows kurarken de driver cd'sinden oluşturabilirsin bu disketi.Ama şu anda elinde bir makine olduğuna göre oluşturabilirsin gibi geldi bana.Olmadı ide modda driversız kur gitsin...
  • peki son olarak bu anakart ile tv kartı kullanan varmı uyumsuzluk falan oluyormu?ramlar geil 800mhz ama memory support listesinde olanın bir üst modeli sorun olurmu?
  • raid yapmayacaksan ahci ile hiç uğraşma elde edeceğin perf %5 i geçmeyecektir.
  • @svideoz

hocam çok teşekkürler valla pm falan bıkmadan usanmadan cevap yolladın,orhan44 ve serhatti sizlerede çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz...

tv kartı ve ramlarle ilgili soru işaretleride kalkması için birileri cevap atarsa sevinirim...
  • yardımcı olmuşuzdur umarım
  • sabah alacağım inşallah ama şunlara bir yorum yapın yada kullanıyorsanız bişeyler söyleyin arkadaşlar

bu anakart ile tv kartı kullanan varmı uyumsuzluk falan oluyormu?ramlar geil 800mhz ama memory support listesinde olanın bir üst modeli sorun olurmu?
  • ya bişey söyleyin arkadaşlar ramlar uyumsuz olurmu?
  • arkadaşlar bende p35 ds4 anakartımı aldım,revizyon 1.1 ve bu arka paneli bence bu ravizyonun çok iyi
    neyse yarın sistemi kurcam ama xp yüklerken ide portuyla yada sata portları ile ilgili biosta bir ayar yapmam gerekiyormu?(ne achi açılacak nede raid yapılacak direk yükleyip windows kullanmak istiyorum!)

bide vista yüklemesi ile ilgili sorun olduğı söylenmiş aynı şekilde vista kulanmayıda düşünüyorum ve sorum gene aynı herhangi bir bios ayarı yapılmalımı?

not:ide dvd writer kullanıyorum ve hardiskler için intel sata portlarını kullanacağım...
  • Arkadaşlar Mevcut sistemimde değişikliğe giderek İntel C2d 2.4 işlemcimi intel Core 2 Duo Quard olarak ve Ati x1650 pro olan kartımıda Ati 2900 HD Gt 256 Mb olarak değiştirdim. Anakartım ise Gigabyte p35 ds3r Quarkle Asus Vento A9 kasadaki psu 350w ve yetersiz diye FSP Epsilon 600 w psu da sipariş ettim yarın gelecek. Ancak bir sorunum var. Mevcut sistemde ekran kartımı taktım ve bir kere pes 2008 oynadım. sistemi Dx 10 için vistaya terfi etmeyi düşündüm ve vista kurulumuna geçtim. Ancak kurulumun son aşamasında pc restart atıyor ve DVDRom dan garip ses geliyor ve tekrar tekrar restart atıyor. Haliyle pc yi kapatıp açtıgımda " Windows tam kurulamadı tekrar yükleyin " diyor. Yeni ekran kartımın çok güç sarfettiğini bildiğim için onu çıkartıp eski kartı taktım tekrar yüklemeyi denedim vistayı sonuç yine aynı. sistemdeki tüm bileşenleri çakışma olur düşüncesi ile tek tek çıkartıp denedim sonuç değişmedi. Anakarttan şüphelendim ama Xp yi kurdum sistem şuanda gayet iyi. Şimdi merak ettiğim konu sistem yeterli olmasına rağmen niye vista'yı kuramıyorum ? Vista kopya vista ve ben son bios güncellemesinide yaptım. Acaba bios güncellemesi ile korsan vista kurulumu engelleniyor mu ? Çok canım sıkıldı bu duruma sistemi yenileyelim derken anakarta zarar geldiğini düşünmeye başladım. Sizce problemin kaynağı nedir ? Anakartta sorun olup olmadıgını nasıl anlarım. şimdi yedeklerimi alacağım ve yarın komple harddiski biçimlendirip kurmayı deneyeceğim. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar bende P35 DS4 kullanıcısıyım anakartımda rev 1.1 yazıyor.bu rev olayı tam olarak nedir (1 ,1.1,2.0).sadece anakartta yapılan bazı değişikliklermidir yada performansa bi etkisi varmı bilgilendirirseniz sevinirim
  • arkadaşlar bende şimdiye kadar voltaj autodaydı ve çok stabildi ama şimdi ramler sorun çıkarıyor sizde automu manualmi voltaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimalp

Arkadaşlar Mevcut sistemimde değişikliğe giderek İntel C2d 2.4 işlemcimi intel Core 2 Duo Quard olarak ve Ati x1650 pro olan kartımıda Ati 2900 HD Gt 256 Mb olarak değiştirdim. Anakartım ise Gigabyte p35 ds3r Quarkle Asus Vento A9 kasadaki psu 350w ve yetersiz diye FSP Epsilon 600 w psu da sipariş ettim yarın gelecek. Ancak bir sorunum var. Mevcut sistemde ekran kartımı taktım ve bir kere pes 2008 oynadım. sistemi Dx 10 için vistaya terfi etmeyi düşündüm ve vista kurulumuna geçtim. Ancak kurulumun son aşamasında pc restart atıyor ve DVDRom dan garip ses geliyor ve tekrar tekrar restart atıyor. Haliyle pc yi kapatıp açtıgımda " Windows tam kurulamadı tekrar yükleyin " diyor. Yeni ekran kartımın çok güç sarfettiğini bildiğim için onu çıkartıp eski kartı taktım tekrar yüklemeyi denedim vistayı sonuç yine aynı. sistemdeki tüm bileşenleri çakışma olur düşüncesi ile tek tek çıkartıp denedim sonuç değişmedi. Anakarttan şüphelendim ama Xp yi kurdum sistem şuanda gayet iyi. Şimdi merak ettiğim konu sistem yeterli olmasına rağmen niye vista'yı kuramıyorum ? Vista kopya vista ve ben son bios güncellemesinide yaptım. Acaba bios güncellemesi ile korsan vista kurulumu engelleniyor mu ? Çok canım sıkıldı bu duruma sistemi yenileyelim derken anakarta zarar geldiğini düşünmeye başladım. Sizce problemin kaynağı nedir ? Anakartta sorun olup olmadıgını nasıl anlarım. şimdi yedeklerimi alacağım ve yarın komple harddiski biçimlendirip kurmayı deneyeceğim. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim.

kullandığın dvd de sorun olabilir. başka bir dvdden vista yükleyi dene.

• rev.A2 olan varmı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exerion -- 2 Mayıs 2008; 11:47:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.