Şimdi Ara

p4 2.26 boşta 24c!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu cpu 2.26 oc ile 3058 e dayandı ama bi gariplik var cpu ısınmıyor hic boşta 23c ye kadar iniyor en fazla da 32c gördüm diğer celeronD nin soğutucusuyla çalışıyor oda 50c yi geçiyodu bu aynı bord da, prescot soğutucusu olduğundan mı acaba iyi soğuyor bu cpu yu yoksa başka bişey mi var anlamadım yada cpu unique mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 18 Mart 2005, 17:01:22 >

• ya Senin sensörler kafayı üşüttü,Yada oda sıcaklığın 0 C
  • bence de sensörleri kontrol etmelisin. yada kulandığın programı. birde biostan bak bakalım.
  • Biosta heryerde aynı 28 30c yi geçtiğini görmedim speedfanda da aynı anlamadım valla.
    soğutucunun arasında ki macunuda almıştım direk nerdeyse bakır kalmıştı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 18 Mart 2005, 12:28:41 >
  • ya sensörlerin bozuldu yada gayet iyi değerler.
  • Bi kere işlemci sıcaklığını hava soğutmayla oda sıcaklığının altına indirmek, hatta oda sıcaklığına indirmek bile imkansız.

Yani senin odanın sıcaklığı ennn fazla 22 C civarında ise ölçülen değerler bi ihtimal doğru olabilir. Ama bu sıcaklığın üzerinde ise sensörlerinde bir problem var demektir.
  • Valla enson kastırdım birazdaha 3020 mhzde -100000 çarpan, PI, nero cd yazıyo falan hepsi beraber en yüksek 42c göründü bana sıcaklık dereceleri normal gibi geliyo, bordun volt ayarları açık olsa cpu' nun limitlerini de görcez ama şuan yapamıyoruz onu AI7 yi alınca yapıcaz bakalım neler olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 18 Mart 2005, 18:10:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel P4 511 2.8@3.5Ghz overclock
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet iyi soğutma var ama yinede 23C biraz fazla az gibi
    Ben imzadaki sistemde 28C idle ile kullanıyorum...
  • Konudan neden 2 adet açtın anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo50

Konudan neden 2 adet açtın anlamadım.

Bilip bilmeden konuşma sanki bişey yapıyomuş gibi
    sabah edit ediyoduk bişey oldu explorer a nete site açılmadı takıldı sora makinadan falan sandım neyse geldi foruma girdim mesajım yok bulamadım sora yeni bitane daha açtım bilip bilmeden kımseye ban diyemezsin konuyu hiç sormadığın için asıl sana

onun açıldığını bile senden öreniyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 18 Mart 2005, 18:30:00 >
  • Adamlara iyilik de yaramıyor ya.Sana adam gibi diyorum diğer mesajını sil diye ama gelip de bana laf attıyorsun.

quote:

Bilip bilmeden konuşma sanki bişey yapıyomuş gibi

Ben bu 420 mesajı babamdan miras almadım tamam mı senin ise daha az demek ki ben daha çok iş yapıyormuşum.

Söyle bana bu forumda kime zararım dokundu.Ama çoğu kişiye yararım olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 18 Mart 2005, 18:38:32 >
  • kardeş 100fsb ve 133fsb northwood işlemciler çok fazla ısı üretmezler. bende de eskiden 2GHz northwood vardı ve 1400devire ayarlı cpu fanı ile sıcaklığı 29-30 derece idle sıcaklığı vardı 2800MHz o/c'li
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSmiley

kardeş 100fsb ve 133fsb northwood işlemciler çok fazla ısı üretmezler. bende de eskiden 2GHz northwood vardı ve 1400devire ayarlı cpu fanı ile sıcaklığı 29-30 derece idle sıcaklığı vardı 2800MHz o/c'li

Selam DARK nasılsın önce...
    yani bu cpu ya birazda volt vererek daha çıkarabilirmiyiz demek istiyosun?
  • Madem sıcaklık sorunu yok o zaman 1.6 Vcore ile nereye kadar gidiyor ona bak.Günlük kullanımda extra %10 fazla voltajı geçme
  • o cpu lar zaten pek sısınmaz değerler boş ta iken normal yani
    benim cpu 3.5ghz de boşta 19C oluyor düşün yani oda da kasa içinde
  • öyleymiş ama bu cpu 2260/3020 mhz clocklu ama işlemde testde de yük altında olduğu zamanda 40-42c yi geçmiyor o/c kapasitesi daha var galiba bord da volt artırımı yok başka bi bordda denicem bakalım neler yapabilecek
  • BIOS'da CRTL+F1 yapmayı dene.O zaman timing ve voltaj menüsü geliyor.Son bios updatei de yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSmiley

kardeş 100fsb ve 133fsb northwood işlemciler çok fazla ısı üretmezler. bende de eskiden 2GHz northwood vardı ve 1400devire ayarlı cpu fanı ile sıcaklığı 29-30 derece idle sıcaklığı vardı 2800MHz o/c'li

+1 hocam , evde arkadaşın 1.8a var , 2.4GHZde çalışıyo ve sıcaklık max 35 C stock fanla
  • benim eski p4 2.4@3.2 min22 derece max 44 derece çekilmiş fotoları bile vardı.forumada ekledim bikaçkere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.