Şimdi Ara

P4 bilgisayarim için biraz yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar maddi bütçem kurtarmadigı için mevcut bilgisayarimi islemcime dokunmadan biraz modernizasyon yapmak istiyorum. anakart ve full hd filmleri izlemek için iyi bir pci ekran kartı istiyorum .

Sistem bilgileri : intel P4 524 3.06 ghz ..socket 775 lga . 400 watt everest güç kaynağı mevcut . gerekirse ram ve hdd alacagim. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakarti degistiremezsin anakart degisti mi islemcide degisir...
    oncelikle parcalarinizdan sadece islemci belli birde sahte de olsa power supply...
    geri kalan parcalarinizi yazin ozellikle anakarti...
  • merhaba,

öncelikle işlemcinin ne kadar zamandır kullanıldığı önemli, malum kullanıldıkça eskiyor ve yavaşlıyorlar. eğer bunlar hala idare eder seviyesinde ise piyasadaki tün yeni ekran kartları fullhd film izletir sana. giriş seviyesi bile alsan olur. ram 2 gb yapman güncel olarak internet vs takılmanda da rahatlama sağlar. yani git formun ikinci el ,sayfasına çokta dibe gitmeden bir ekran kartı al, yapabiliyorsan ramini 2gb tamamla, kullanmaya devam et.
  • kardes 2.el sayfasını bi link olarak atarmısın ? Arkadastaki sorun bendede var PC cok eski dizcemde
  • ben bilhassa agp olan ekran kartını pci ekran kartına çevirmek adına böyle bir değişim yapmak istiyorum . ayrıca ram de en fazla 2 gb yapabiliyorum. bu çıtayı biraz yukarı çıkarmak için ne yapabilirim . yaklaşık 5- 6 senedir kullanıyorum . biostar p4m800ce-8237 galiba anakart . agp 256 mb nvidia ge-force fx5500 . ddr 400 1 gb ram mevcut.

• Ya arkadasim sana kim dedi anakarti degistir diye... hadi degistirdin ne alacaksin? piyasada 775 soket anakart bulursun ama 533 destegi olmaz. islemcin elinde kalir gider bir guzel islemcide alirsin...
    senin butcen ne kadar? buna gore ne yapmak istiyorsun? bunlari soyle seni yonlendirelim madem.
  • beni yonlendirenler yanlış konuşmuş anlaşılan .400 e kadar kardeş . full hd filmleri de takilmadan izlemek . ve birazda oyun için (yeni oyunlar değil tabi ki )..bir yol gosterirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurxx -- 6 Kasım 2012; 14:32:57 >
  • 400 e hdd falan da alacam diyorsan zor. biraz daha zorlaman hatta elindekileri satman vs gerekebilir..
    athlon II bir islemci yada sempron bir islemci (sempron 145 olabilir hepsi cift cekirdek nede olsa yada athlon 260 gibi)
    cekirdek acabilen ucuz bir anakart ( ASUS M5A78L-M LX gibi bir anakart... en azindan ilerde fx falanda alirsan 4 cekirdek vs destegide var)
    ddr3 4gb ram ( en stabil en sorunsuz kingston ddr3 1600 mhz ram) ister 2+2 al ister tek 4 al ister 4+4 al. parana gore degisecek bir konu.
    128bit ddr3 min ozellikleri olmak uzere bir ekran karti. ( 5570 yada gt220 sanirim azda olsa isini gorur gt430 da olur. bunlar yaklasik 400 tl civarinda tutuyor.
    diskte degistirecegim dedin mi iş degisir... aklimda su anda teknolojix var en ucuz islemci ve anakart bulabilecegin. guvenilir sitedir. sıkıntı cekmezsin yanliz konunu tasitman lazim... sistem tavsiyeleri konusu cunku.
  • yardımin için teşekkür ederim hayırlı günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.