Şimdi Ara

P4 makineye ekran kartı tavsiyesi LÜTFEN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar kuzenimin bilgisayarı oyun oynarken donuyor kalıyor.kitleniyor.
    hatta çoğu zaman kendi kendine restart atıyor makine
    ekran kartından şüpheliniyoruz. ve sizden yeni bir ekran kartı tavsiye istiyorum.

Anakart : ASUS p4 c800 i
    şimdiki ekran kartı : ATİ RADEON 9700 pro (128mb)
    ram : 512 mb
    harddisk : 80 gb

teşekkürler. (not: forumda arama yaptım ama düzgün bişey bulamadım.)

• Büyük ihtimal agp8x destekli bir anakart kullanıyorsunuz.Benim size tavsiyem x1950gt.Sıfır bulamayabilirsiniz ama ikinci el çok uygun fiyata bulabilirsiniz
  • oynadığımız oyunlar genelde ; GTA vice city - test drive unlimited falan filan ....
  • Önerdiğim karta süper.Yada 1950pro alabilirsin.BEn hd2xxx serisiniden kart önermiyorum
  • çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için ! imzanızda dikkatimi çekti sizde bu kartı kullanıyorsunuz sanırım .
  • gta vice city yi herşeyle oynarsında tdu için bence en az x1650pro gerekir bütçen kısıtlıysa.
    ama bütçe rahat diyosan x1950pro iyi bir seçimdir arkadaşında dediği gibi
  • gerçekten çok teşekkür ederim .... bütçe ile ilgili sorun yok mühim olan makine restart atmasın yine .

iyi akşamlar...
  • Rica ederiz.Umarım sorununuz düzelir.İyi akşamlar
  • x1950pro..
  • ekran kartınız iyi durumda aslında reset atması ilginç bi durum
    ben size 9550 tavsiye edecektim ama sizin kartınız daha iyi ben güncel bütün çıkan oyunları oynuyorum (crysis dahil) bi problem yaşamadım. isterseniz daha kapsamlı bir şekilde baktırın problem nerede?
    tavsiyem p4 sistem için pahalı bir kart almaya gerek yok diye düşünüyorum ileride upgrade yaparken boşta kalmış olacak
  • x1950pro ikinci el temiz bişe bulabilrsen al
    bide 1 gb ram daha tak yeterli gelir galiba
  • cpu fanını ve ekran kartı fanını bir kontrol edin derim ben, fazla ısınıyorsa dediğiniz takılma ve reset atma sorunlarina yol acabilirler.
  • peki buna nasıl bir ram alabiliriz .

ben pek ramden anlamıyorum.

ddr - ddr 2 nasıl oluyor , nasıl ayırt edebiliriz. mhz kaç olmalı ?_
  • Makina reset yiyorsa direk ekran kartına yormamak lazım. Insan şartlanıyor bundandır diyor gidiyor değiştiriyor ama meğersem ondan değilmiş oluyor
    ha ekran kartını değiştirmek için fırsat diyorsan sen bilirsin, ama bi arkadaşından falan işlemci ram ekran kartı bul onları tek tek dene sistemde en sağlam çözüm.

Kart konusunda da arkadaşların önerdiği x1950pro iyi bir seçenek.
  • teşekkürler... kar dolayısıyla dışarı çıkıp bakamadık ama kardan sonra kadıköye inip bakıcaz ekran kartı için...

tavsiyen için saol ayrıca...
  • bence o sisteme öncelikle ram takviyesi şart. ddr 1 ramler biraz pahalı oluyor ikinci el ucuz bi ram bul bence. sonra ekran kartına bak. fazlada aşırıya gitme ekran kartında. onuda ikinci el ara.
  • - SAPPHIRE ATI X1650PRO(128Bit) 512MB AVIVO 8X DDR2 135YTL Dx9
    - SAPPHIRE ATI X1950GT(256Bit) 256MB AVIVO 8X DDR3 200YTL Dx9
    - SAPPHIRE ATI HD2600PRO(128Bit) 512MB AVIVO 8X DDR2 165YTL Dx10
    - SAPPHIRE ATI HD2600XT(128Bit)256MB DDR3 AVIVO 8X 180YTL Dx10
    - GIGABYTE 7600GS 256 MB DDR II 128Bit Agp 8x 125YTL Dx9
    - SPARKLE nVidia 7600GS DDR2 512 MB 128Bit Agp 8x 150YTL Dx9

tavsiye olarak X1950GT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.