Şimdi Ara

P4VMM2 ANAKARTIMA HANGİ İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistemimi biraz olsun rahatlatmak için işlemcimi yükseltmek istiyorum. Fakat elimdeki işlemci benim sistemle uyumlumu tam olarak bilemiyorum. mevcut sistemim şöyle ;
    P4VMM2 anakart , VIA® ProSavageDDR P4M266 North Bridge VT8751 VIA® VT8235 South Bridge çipseti,
    Intel® Pentium 4 CPU Soket 478 400MHz işlemci, mevcut işlemcim CELERON 1,7 GHZ, 1 GB DDR RAM. Elimde PENTIUM 4 2.8 GHZ 512KB Cache 533 MHZ SL6PF işlemci var sizce sistemle uyumlu mudur?

Yardımlarınızı bekliyorum....

P4VMM2 ANAKARTIMA HANGİ İŞLEMCİ

• Socket 478 olduğu için işlemci uyar ayrıca firmanın sitesinden bakabilirsin.

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&DetailID=436&DetailName=Feature&MenuID=52&LanID=0
  • Anakartınız 533 mhz fsb işlemcileri destekliyor ,seninde takacagın işlemcinin fsb 533 sorunun cevabı evet destekler...

iyi forumlar...
  • ama bendeki kitapçıkta fsb 400 yazıyor? bu durum sorun yaratır mı?
  • Yaratabilir. nedeni ise bu anakartin bir kac versiyon seklinde olması. yani ilk versiyonlar sadece 400 destekli iken yeniler 533 destekli... hangi versiyon senin kartin bilemiyorum
  • 400 fsb desteği var anakartının. işlemci desteklemeyecektir.
  • maalesef anakartınız 400 fsb degerine sahip ise desteklemeyecektir,arkadasın dedigi gibi yeni versiyonu olsaydı 533 fsb lik işlemcinizi destekleyecekti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler...

Anakartımla takmayı istediğim işlemcinin soket sayıları aynı yani 478. Farklı olan yada olduğunu düşündüğüm FSB hızları Gerçi anakartımın tam olarak FSB sini tespit edemedim ama 400 MHZ olarak tahmin ediyorum. İşlemcinin ise 533 MHZ . Bu durum bir sorun teşkil edermi?
  • Hala yardımlarınızı bekliyorum :)
  • Arkadaşım şimdi öncelikle (Kitapçıkta yazmaz bu dediğim) Anakartının her bir köşesini didik didik et. Tamam modeli P4VMM2 ama, birde pcb ver. vardır. MEsela 1.1, 2.0 gibi. Bende ofiste MSI p4vm8m diye bir anakart kullanıyorum 775 soket. Ama 2 pcb ver. var bu modelin. Biri sadece P4 destekli diğeri c2d işlemci destekli. Yani pcb ver. çok önemli, onu öğrenmen lazım, eğer Hala yardıumlarımızı bekliyorsan.
  • benim sistem V3,2 ve hala yardımlarınızı bekliyorum :)))))
  • Arkadaşlar bendeki anakart da "P4VMM2 fsb 533 "yazıyor.üstündeki işlemci celeron .bunu uyumlu pentum bir işlemci tafsiye edermisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.