Bildirim
P4XP-X ANAKARTTA CD BOOT SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar bu sorunun cevabını bilen yokmu bir öneri verin yaw -
ya bana kalirsa biosa iyi bak cd-rom dan boot secenegi mutlaka olmasi lazim belki baska baslik
altinda veya adi degismistir. Bir de anakartin bios update lerine bak belki hata vardirda duzeltmislerdir benim aklima baska bir sey gelmiyor -
kesinlikle vardır pentium kartlarda bile var seinkindemi olmayacak iyi bir kurcala biosu -
bios a gir
boot seçeneklerine gel
hdd yi ve floppy yi disable et
cd-rom enable et
bu kadar cd den boot edebilirsin artık
bende de aynı kart var :) -
haa bi de boot dan sonra hdd ni enable etmeyi unutma ;) -
cdrom da enebele diye bi secenek yokki sadece disable bende başka bir anakart var ve ondada aynı bios var onda cdrom dan acılış yapmaya calıştıgım zaman cdrom u markasıyla yani lg cdrom diye görüyor ve onu seciyorum bunda öyle bi secenek gelmiyor.... bide bu makina arkadaşımın benim deyil bios update yapsın bakalım belki onunla alkalıdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X