Selamlar, 5 yıl önce topladığım bilgisayarım, artık oyunları pek rahat çalıştıramamaya başladı. Ben de orta ölçekli bir ekran kartı alayım diye düşündüm. Sistemim şöyle: Asus P5B anakart Core2Duo 1.86 2GB DDR2 667Mhz Ram Ati X1800 GTO ekran kartı
Bu sisteme anakartıma uygun hangi ekran kartını önerirsiniz? 200-300 TL arasında bir şey düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bencede bu kart iyi o işlemciye işlemciniz büyük remleriniz yüksek olsa Hd6xxx serisi daha iyi olurdu ama şu an için bile zaten hd5750 DX11 kart çok iyi bir tercih olur.
Önerileriniz için teşekkürler. Powercolor HD 5750 aldım. Genel olarak memnunum ama bugün Call of Duty: Black Opps'u yükledim, en düşük ayarlarda bile takılma yaptı. Bu işlemcimin yetmemesinden mi kaynaklanıyordur acaba, yoksa ekran kartından mı?
3dmark06 score nedir?
Başka oyunlarda denedinmi..sadece black ops tamı bu sorun var?
quote:
Orijinalden alıntı: onuryr
Önerileriniz için teşekkürler. Powercolor HD 5750 aldım. Genel olarak memnunum ama bugün Call of Duty: Black Opps'u yükledim, en düşük ayarlarda bile takılma yaptı. Bu işlemcimin yetmemesinden mi kaynaklanıyordur acaba, yoksa ekran kartından mı?
oyun problemli zaten e8400 gtx460 olan makinede low da oynanmıyodu
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
oyun problemli zaten e8400 gtx460 olan makinede low da oynanmıyodu
Bununla birlikte işlemcin o ekran kartı ile darbogaz yapar, hızını 2.5 GHz ye çıkarabilirsen cok iyi olur. anakartında %30 otomatik O.C olması lazım. araştır bulursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme