Şimdi Ara

P5B anakarta takılabilecek iyi performanslı ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 yıl önce topladığım bilgisayarım, artık oyunları pek rahat çalıştıramamaya başladı. Ben de orta ölçekli bir ekran kartı alayım diye düşündüm.
    Sistemim şöyle:
    Asus P5B anakart
    Core2Duo 1.86
    2GB DDR2 667Mhz Ram
    Ati X1800 GTO ekran kartı

Bu sisteme anakartıma uygun hangi ekran kartını önerirsiniz? 200-300 TL arasında bir şey düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• Fiyatı uygun, performansı da yeter herhalde. Darboğaz problemi oluşur mu acaba?
  • işlemciye biraz oc yap biraz daha iyi olur öbür türlü darboğaz sorunu yaşayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

VTX Radeon HD5750, 1GB, GDDR5, 128 Bit,
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_39971_VTX_Radeon_HD5750__1GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti.html

203,96 TL

Bencede bu kart iyi o işlemciye işlemciniz büyük remleriniz yüksek olsa Hd6xxx serisi daha iyi olurdu ama şu an için bile zaten hd5750 DX11 kart çok iyi bir tercih olur.

• Önerileriniz için teşekkürler. Powercolor HD 5750 aldım. Genel olarak memnunum ama bugün Call of Duty: Black Opps'u yükledim, en düşük ayarlarda bile takılma yaptı. Bu işlemcimin yetmemesinden mi kaynaklanıyordur acaba, yoksa ekran kartından mı?
  • 3dmark06 score nedir?
  • Başka oyunlarda denedinmi..sadece black ops tamı bu sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryr

Önerileriniz için teşekkürler. Powercolor HD 5750 aldım. Genel olarak memnunum ama bugün Call of Duty: Black Opps'u yükledim, en düşük ayarlarda bile takılma yaptı. Bu işlemcimin yetmemesinden mi kaynaklanıyordur acaba, yoksa ekran kartından mı?

oyun problemli zaten e8400 gtx460 olan makinede low da oynanmıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

oyun problemli zaten e8400 gtx460 olan makinede low da oynanmıyodu

Bununla birlikte işlemcin o ekran kartı ile darbogaz yapar, hızını 2.5 GHz ye çıkarabilirsen cok iyi olur. anakartında %30 otomatik O.C olması lazım. araştır bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.