merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bende asus p5k-e wifi anakart ve q6600 işlemci var işlemciye overclock yapınca daha doğrusu ai overclock tuner i bıos ta auto'dan manuele çevirince bilgisayar ilk açılırken düğmeye basınca ledler yanıyor sonra 1 saniye içnde kendiliğinden kapanıp tekrar açılıyor 2 kez açıldığında birsorun olmuyor makina normal çalışıyor ama bilgisayarı her açtığımda böyle olması beni rahatsız etmeye başladı öncelikle bunun bir zararı varmı ve sebebi nedir ai overclock tuneri tekrar auto yaptığımda sorun kalmıyor bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar bıos version: 1102 güç kaynağım ise 380w cooler master
kimse bilmiyor mu yaw?
Bence manual'deyken sistem bileşenlerinin özellikle frekans ve voltaj değerlerini kontrol etmelisin.
arkadasım bendde de aynı sorun var nasıl halledebildin acaba bi sorun mudur bu olay bende de 1066mhz lik ramler 800 olarak gozukuyor ben biostan dedigin menuden 1066 yapınca ramleri dd2 sende olan olay banada oluyo sen halledebildin mi bu sorunu ya da normal mi bu durum
arkadaşlar o/c yapıldığında anakartın kendini test etmesi olayı ile karşı karşıyasınız
BENM ANAKARTTA P5K-E DE RAMLARERİN YANINDA 1066 (oc) YAZIYOR BEN BOLE OVERCLOKED YAPINCA YAKMAM DEĞİLMİ RAMİ YA DA ANAKARTI
yakmazsın
Bİ SORUMDAHA OLCAK ben bu ramleri 800 olarka kullansam bi sorun olurmu 1066 mhz lik ramleri overcloked falan yapmadan 800 olarka kullansam bi sorunla karsılasırmıyım
quote:
Orjinalden alıntı: VOLCANOTS
Bİ SORUMDAHA OLCAK ben bu ramleri 800 olarka kullansam bi sorun olurmu 1066 mhz lik ramleri overcloked falan yapmadan 800 olarka kullansam bi sorunla karsılasırmıyım
sorun olmaz ama niye default kullanasınki
YA BU AÇILMA OLAYINDAN BİRAZ ÇEKİNİYORUM SORUN OLUR FALAN DİYE ÇÜNKÜ İŞLEMCİNİN PWER SUPPLY FANLARI FALA N DURuyo anakarın ozelliernde gerçi 1066(OC) yazıyor ama işte emin olmak istiyorumda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme