Arkadaşlar yeni aldığım Asus P5K SE anakartımın onboard ethernet kartıyla sorun yaşıyorum.
Sürücüleri sorunsuz yükledim.Ethernet üzerinden modeme bağlandığımda herşey normal gözüküyor.Bağlantı özelliklerine baktığımda bağlı gözüküyor, ağ adresi almış durumda fakat hiçbir şekilde nete giremiyorum.Durumda, etkilikler bölümünde gelen sıfır gözüküyo.Yani bütün herşey normal ama data alışverişi yok.Windowsu yeni yükledim herşey default ayarlarında...
Aynı modeme usb ile bağlandığımda sorunsuz nete giriyorum.Yine aynı modeme PCI Ethernet kartıyla problemsiz bağlanıyorum.Attansic L1 olan ethernet için yeni sürücülere baktım ama yeni bir sürücü yayınlanmamış.Sırf bu problemden dolayı biosu güncelledim fakat yine bişey değişmedi.
Engin bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler...
geri ver hemen yenısını al bekleme 1dk bile
Saol dostum yorumun için.Belki bi yolu vardır die sormak istedim ama en iyisi dediğin gibi geri yollamak...
sorunun onboard ethernet kartıyla alakalı oldugu ortada modemide denemissiniz en son driverlerde kurulu olduguna göre zaten yeni almıssınız en iyisi iade edin bencede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme