Şimdi Ara

P5LD2-SE PC26400 RAM TAKILIP OVERCLOCK YAPILSA ÇALIŞIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus P5LD2-SE anakartım var
    DDR2 667 mhz ram desteği var
    ben kingstonun 2x1 GB PC2 6400 800 mhz ramlarını almayı düşünüyorum
    ama anakartım 800 mhz i desteklemiyo
    overclock yaparak anakartı 800 mhz de çalıştırsam performans nasıl olur
    anakart iyi performans verir mii cvplarını bekliyorumm...

• yok mu yardımcı olabilcek birisii
  • güncell
  • Anakartın en fazla DDR2 667 Mhz desteklediği için DDR2 800 Mhz ram taksanda 667 Mhz olarak çalışacaktır.

O.C. yaparak ne kadar yükseltebileceğini denemeden bilmezsin.800 Mhz olarak çalıştırman biraz zor.
  • Anakartı ben denedim daha önceden yaptığım o/c sonuçları var 800 mhz de açılıyo
    benim sorum o işte benim şu anda kullandığım ramlar 667 mhz ve 800 e kadar çıkarmıştım
    yeni alcağam ramlar 800 olursa sadece anakartı 667 destekleği için anakarta o/c yapmak lazım
    o da olurmu işte onu soruyorum
  • benim asus p5ld2 se-c anakartım var anakartınıza 800 mhz ram takabilirsiniz ancak overclock yapmış olursunuz anakartın sıcaklığını biraz artırır bende 667 mhz ramler takılı mesela 800 mhz de çalıştırıorum sıcaklık artıyor fakat sorun olmadı şu ana kadar e4400 işlemcim var 2 ghz normalde 3 ghz de çalıştırıorum 300 fsb ile 69$+KDV bi anakartla mükemmel dimi anakart konusunda asus tan şaşmamak lazım en ucuzu bile overclock oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 3 Ağustos 2008; 20:58:18 >
  • problem olmaz diyosun yani valla ben daha ram almadım işte alıcam almadan önce bi deniyen varmı diye
    sormak istedim ramleri pc daha hızlı çalışsın diye alıcam ama anakart desteklemiyo diye daha yavaş çalışırsa
    bi kıymeti kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: genncfbli

problem olmaz diyosun yani valla ben daha ram almadım işte alıcam almadan önce bi deniyen varmı diye
    sormak istedim ramleri pc daha hızlı çalışsın diye alıcam ama anakart desteklemiyo diye daha yavaş çalışırsa
    bi kıymeti kalmaz

667 mhz ramleri 800 mhz oc yapınca açılış ekranında dikkat et pc26400 gösterio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 4 Ağustos 2008; 9:13:00 >
  • tam olarak net bi cvp alamadım daha önde deneyen yok mu bu olayı
    eğer deneyen varsa cvp yazarsa çok sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.