Şimdi Ara

P5W DH Firewire+SB X-FI Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Ati X1900 XTX Crossfire, 2GB Kingston HyperX Bellek, E6700 CPU SB X-FI Ses kartu kullanıyorum. Bios 1407, Bütün driverları update ettim. Sorunum şu Firewire Sony DCR-HC40E cameramı görmğyor. Biostan açık donaım listesinde problemsiz görünüyor ama cihaz takılınca hiç tepki vermiyor. ie1394 ü kaldırıyorum tekrar yüklettiriyorum nafike. Diğer sorunda SB X-FI Platinium ses kartım var bu kartıda X-FI Extreme gamers edition olarak görüyor. Ne yaptıysam olmadı. Aynı sorunla karşılaşan varmı? XP yi yeniden kurdum olmadı. Artık Microsoft nerdeyse aktivasyon vermeyecek. PCI Latenc'yi 32 ye getirmem slot değiştirmem hiç bir şey sonucu değiştirmedi. İşin ilgiç yanı ne biliyormusunuz. İlk aldığımda problem olabilir diye aynı karttan bir adet daha gönderttirdim, ondada aynı sorun. Ses karı çalışıyor fakat Platinium modellerde olan ön paneli görmüyor. Artık iyice canımı sıkmaya başladı. Diğer başka bilgisayara yakıyorum sorunsuz görüyor. Hem ses kartı hemde kamera. İki anakartın ie1394 portuda aynı standart IE1394A. Lütfen bu problemime yardımcı olabilecek varmı? Şimdiden teşekkürler.

• Ses kartının en son driverlarını kullanmak yerine kendi cd'sinin içinden çıkan driver'ları deneyin. Benim de benzer bir problem olmuş, optik çıkış alamamıştım. Ben eski sürücüleri kullanıyorum şu an. Herhangi bir problem yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.