Şimdi Ara

P67 vs x58 aralarındaki fark nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim i7 2600k işlemci var p67 chipset anakartla beraber. x58 chipset alsam hızlanma olur mu? Olursa ne kadar fark olur? son olaral aralarındeki fark tam olarak nedir? Şimdiden teşekkürler..

• Hocam x58 anakart ile elindeki islemciyi kullanamazsinelindeki islemci ile kullanilabilecek olan anakartlar h61-h67-p67-z68 olanlar bildigim kadariyla
  • çok sağolun.. ayrıca h61-h67-p67-z68 aralarında en hızlısı hangisidir?
  • Acikcasi baktigim incelemeler de anakarttan anakarta degisiyor bu durumYani bazen p67, bazen de z68 diyebilirizdigerlerini hic söylemiyorum cünkü hem alt seviye anakartlar hep o chipsetler ile üretiliyor hemde bildigim kadariyla h67 ile o.c. yapilmiyorelinizde p67 bir anakart varsa eger normal sartlarda bence masraf edip z68 anakarta gecmeye degmez ama bu tabi hangi anakarti kullandiginiza göre degisir, yani alt seviye bir p67 kullaniyorsani onu satip yerine üst seviye bir z68 alabilirsinizisterseniz önce anakartinizin tam modelini ve yasadiginiz yavaslik sorununu yazin buraya

• oc yapmayacaksanız standart ayarlarda ıstersenız 10 bınlıralık anakart alın en ucuz kartla arasında % 2-3 performans farkı olur anakartlar ıslemcıyı hızlandırmaz veya yavaslatmaz oc yapmaya musaıt kartlarla oc yapıldıgında ıslemcıler hızlanır
  • ben yavaşlık sorunu yaşamıyorum sadece intel dp67de anakartı satıp z68 bir anakart almaya değecek hız artışı olup olmayacağını merak ediyorum. işlemci i7 2600k.
  • Hocam, benim eskilerden hatirladigim kadariyla intel marka anakartlar o.c. yapmaniza olanak tanimiyordu ve buda dogal olarak elinizdeki islemcinin kapasitesini öldürüyorGüzel bir anakart ile (P67 yada Z68) o islemciye iyi bir o.c. yapilir ve islemciye abanan oyunlarda hissedilir bir performans artisi olur benceGerci sizin durumunuzda olsa eger oyun oynayan biri isem, ilk önce ekran kartini degistirirdim cünkü islemciye yapacaginiz o.c. dan cok ama coook daha fazla performans getirecektir (tabi oyunlarda)

Uzun lafin kisasi, eger o.c. yapmayacaksaniz anakarti degistirmeniz size hissedilir bir performans artisi saglayamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım. çok teşekkürler ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.