Bildirim
P6T Asus anakart ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ses kartının managing programında çoklu çıkışı etkinleştir gibi bir ayar var mı? -
Yok ama pazartesi çizgi elektroniğe telefon açacam belki sorun seskartı bölümünde hasar olabilir. -
şu vista için ama win7 de de olur belki ;
1.control panelden sound profilini açın.
2.Speakers a çift tıklayın.
3.Levels tabına tıklayın.
4.PC Beep i bulun ve Balance ikonunun solundaki mavi speaker ikonunda "mute" yi seçin.
olmazsa şunu deneyin
control panel e girip Realtek audio manger programını kaldırın , böylece Realtek le ilişkili bütün driverları kaldırmış olursunuz . pc yi restart edin , bu sayede varsayılan windows driverları ile seste sorun olmaması gerekir . -
Windows7 de bulamadım dediklerinizi microsoftun kendi sürücülerinde bir sorun yok 2 kanal çalışıyor bende 6+1 var 5+1 uyumluluğu var -
Sizce bu sorun ne olabilir. servise verdim sorun yok dediler -
hocam anakart driver'ı ile yüklenen bir ses yapılandırma yardımcı programı olması gerekiyor. başlangıçta otomatik çalışır. tarih saatin olduğu sağ alt köşedeki oka tıklayın belki gizlenmiştir. o programdan 5.1 seçebilmeniz gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: yesghost
Sizce bu sorun ne olabilir. servise verdim sorun yok dediler
Sorunun donanımsal olmadığını, tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Bende aynı anakartı kullanıyorum ve aynı sorunu bende yaşıyorum.
Xp ve Win7 ultimate işletim sistemi kullanıyorum. Xp ve win7 ye driverlar yüklediğimde aynı ses parazitlerini bende duyuyorum.
Win7 de driveları kaldırdığımda windows un kendi driverları ile problem olmuyor. Parazit olmuyor.
Çizgi elektronikle görüştüm ve bileşenlerle anakartı alıp çizgiye gittim beraber test edip inceledik ( Sağolsunlar bana bu konuda çok yardımcı oldular.)
Fakat orada hiçbir şekilde parazit yapmadı.
Asus'un driver güncellemesi yapmasını bekliyorum ama hala yapmadılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exaloud -- 25 Eylül 2010; 23:29:52 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Exaloud
quote:
Orijinalden alıntı: yesghost
Sizce bu sorun ne olabilir. servise verdim sorun yok dediler
Sorunun donanımsal olmadığını, tamamen yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Bende aynı anakartı kullanıyorum ve aynı sorunu bende yaşıyorum.
Xp ve Win7 ultimate işletim sistemi kullanıyorum. Xp ve win7 ye driverlar yüklediğimde aynı ses parazitlerini bende duyuyorum.
Win7 de driveları kaldırdığımda windows un kendi driverları ile problem olmuyor. Parazit olmuyor.
Çizgi elektronikle görüştüm ve bileşenlerle anakartı alıp çizgiye gittim beraber test edip inceledik ( Sağolsunlar bana bu konuda çok yardımcı oldular.)
Fakat orada hiçbir şekilde parazit yapmadı.
Asus'un driver güncellemesi yapmasını bekliyorum ama hala yapmadılar.
Bende götürdüm sorun çıkmadı ama tekrar götüreceğim
-
Sorunun çözümünü buldum driver bulan program sayesinde sorun çözüldü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X